Crizel a început să instige electoratul uselist împotriva lui Ponta. Aveți dovada aici.

FT: Ponta, cel rece ca gheata, se desfata cu orice ii impulsioneaza profilul :Victor Ponta, prin indiferenta cu care a reactionat fata de acuzatiile de plagiat lansate la adresa sa, va reprezenta un test pentru socialistii europeni, care sunt asteptati luna viitoare la o conferinta la Bucuresti, comenteaza Tom Gallagher pentru Financial Times
FT: Ponta, cel rece ca gheata, se desfata cu orice ii impulsioneaza profilul;Victor Ponta, prin indiferenta cu care a reactionat fata de acuzatiile de plagiat lansate la adresa sa, va reprezenta un test pentru socialistii europeni, care sunt asteptati luna viitoare la o conferinta la Bucuresti, comenteaza Tom Gallagher pentru Financial Times
Scrisoarea de mai jos o puteți găsi pe un blog liberal și autorul afirmă că ar circula pe net. Posibil. Nu știu dacă numele este cel adevărat eu n-am făcut altceva decât să dau copy-paste. Se poartă.

„ DOMNULE VICTOR PONTA,
Dacă ar fi fost să vă scriu acum două luni, m-aş fi adresat, desigur, cu apelativul „stimate domnule Prim – Ministru!”. Numai că, în urma vizitei dumneavoastră la Bruxelles ( unde s-a văzut de la o poştă că n-aţi făcut nimic altceva decât să vă guduraţi pe lângă cei mari şi tari de la înaltele curţi şi să vă întoarceţi acasă cu coada între picioare şi cu răspunsurile prefabricate deja în laboratoarele lor), dacă ar fi fost să vă scriu, m-aş fi văzut obligat moralmente să renunţ la cuvântul din capul acelui apelativ, întrucât de atunci eu nu mai întrevăd nici un fel de argument de a vă stima. Astăzi, în urma ultimelor evenimente interne, crâncene şi dureroase, în care aţi fost şi dumneavoastră implicat ( printr-o neruşinată lipsă de implicare!!!), mă simt nevoit să renunţ şi la titulatura de prim – ministru, care nu se mai potriveşte de loc cu numele dumneavoastră. Teamă îmi este că foarte curând va trebui să renunţ şi la apelativul ”domnule”. Cu toate că, vă jur pe tot ce am eu mai sfânt că n-aş vrea să mi se întâmple şi această dramă! Dar nu depinde de mine!

Mă număr printre acele şapte milioane şi jumătate de cetăţeni ai ţării care au votat pentru demiterea caricaturii portocalii cu nume pestilenţial, din cea mai înaltă funcţie în stat. Am mers la vot cu ferma convingere că aşa nu se mai poate şi că, în sfârşit, a sosit momentul ca mămăliga românească să mai explodeze o dată.
Noi am făcut tot ce a ţinut de puterile noastre, domnule Victor Ponta! Pasul nostru a fost cel mai important! Dar, ca să…ce? Ca să vedem cu propriii noştri ochi cum ne lăsaţi de izbelişte, la ordinul unor golani, fie ei şi „europeni” ori „americani”, care deja ne-au şi luat în stăpânire? Ca să ne trezim cu el din nou la Cotroceni, de data aceasta şi cu sprijinul dumneavoastră tacit?
Ca să le permiteţi procurorilor şi celorlalţi hingheri portocalii să vină să ne scoată din biserică la interogatorii, ca pe nişte răufăcători, tocmai pe noi, cei care şi-au făcut datoria într-un stat chipurile democratic, în vreme ce dumneavoastră vă prefaceţi a vă închina cu pioşenie în zi de mare sărbătoare? Deja aţi început să vă ascundeţi prin mânăstiri, domnule Ponta?
Teamă îmi este că nu sunteţi cu nimic mai bun ca licheaua pe care noi am dorit din toată inima să o debarcăm. Atunci, ce căutaţi la Palatul Victoria: tot avantaje personale? Tot renumita piscină de la Vila Dante?
Mai spălaţi-vă, mai spălaţi-vă, dragiii noştri politicieni!
Dar orice posibilitate nerealizată se răzbună, domnule Ponta: tinde să se realizeze într-un alt fel, punând stăpânire pe alţi actori. Mă tem că deja istoria v-a retras rolul dumneavoastră de actor de primă mână într-o piesă atât de importantă pentru ţara aceasta năpăstuită. Vor veni alţii, poate asemănători dumneavoastră. Poate nu! Poate se vor găsi în sfârşit şi nişte oameni adevăraţi care chiar să dorească binele acestei ţări.
Iar dumneavoastră va trebui să vă reîntoarceţi la maşinuţele de curse, adică la lucrul pe care îl ştiţi cel mai bine şi îl iubiţi cel mai tare.
Ar fi nimerit să o faceţi cât mai repede! Pentru că, iată, peste trei luni vor veni alegerile generale, de care depinde substanţial şi scaunul dumneavoastră rabatabil.
Câţi din cei şapte milioane şi jumătate de români înşelaţi credeţi se vor mai lăsa minţiţi încă odată, domnule Victor Ponta?
Ghici ghicitoarea mea!”
Paul Spirescu ”

Nu pot  să zic  decât, întârâtă-i drace pe USL-iști !

Reclame

6 gânduri despre „Crizel a început să instige electoratul uselist împotriva lui Ponta. Aveți dovada aici.

 1. Foarte interesant şi răspunsul domnului Paul Spirescu la un comentariu al lui Radu Humor:
  Paul Spirescu
  august 16th, 2012 at 22:36
  Domnule Radu Humor, vă dau cuvântul meu de onoare că asta vreau şi eu! Să scap (observaţi că vorbesc în nume personal!!!) de ciuma portocalie, aproape generalizată: azi nu mai suntem actorii “ciumei Roşii”, pe care am şi uitat-o deja, ci ai ciumei portocalii. Nu ştiu cum mama dracului de se întâmplă, dar ne fierbe fiecăruia în sânge câte ceva din blenoragia băsească!
  Scrisoarea şi comentariile,aici:
  http://www.liviuioanstoiciu.ro/2012/08/anchete-fara-precedent-impotriva-celor-care-au-votat-pentru-demiterea-lui-basescu-persecutii-politice-ne-despartim-de-o-m-scrisoare-deschisa-catre-premierul-ponta-semnata-de-paul-spirescu/

  Apreciază

  1. Bună !
   Bogdan, dacă unul singur dintre cei care doar au votat DA în ziua referendumului, fără să voteze multiplu sau să învețe/oblige în ziua scrutinului s-o facă, va fi condamnat penal , promit să fac greva foamei pentru el.
   Dar cred că atât procurorii DNA cât și judecătorii nu și-au pierdut uzul rațiunii.
   Mă bucur că datorită ție am descoperit că există cu adevărat acel domn Spirescu.
   Încă o dată mă întreb retoric, tu ce ai de câștigat de pe urma muncii tale asidue ?
   PS Dacă nu sunt prea diplomată este din cauza faptului că am febră mare. De la soare.

   Apreciază

   1. Munca mea nu e nici pe departe asiduă şi nu câştig nimic de pe urma ei.Vreau să mi se spună adevărul şi să se facă dreptate „după faptă şi răsplată”!!!Cred că ai remarcat că am luat la tocat tandemul criminal Ponta-Chiţoiu,care continuă şi perfecţionează nemerniciile tandemului criminal Băsescu-Boc,şi încă n-am terminat,voi fi ca picătura chinezească.Tandemul criminal Băsescu-Boc a rezistat fără să-i pese la toate sesizările mele de încălcare a legii,sper ca tandemul criminal Ponta-Chiţoiu să nu fie la fel de nesimţit şi să cedeze nervos!!!
    În ceea ce priveşte procurorii DNA,e o mare mârşăvie,în 2009 deşi au fost de zeci de ori mai multe sesizări nici un procuror n-a alergat cu biblia pe capotă să pună oamenii să jure că au votat şi că-şi recunosc semnătura pe lista electorală!Ruşinos şi de tot rahatul!Din câte ştiu eu, pe biblie jură martorii în instanţă,nu pe capota maşinii în faţa procurorilor!!!Sau procurorii au fost făcuţi şi judecători şi au instalat instanţe ad-hoc pe stradă şi cu biblia pe capota maşinii???
    Dacă este aşa,şi avem acum procurori-judecători,este foarte bineeee ce fac,acum au şi dreptul şi obligaţia de a judeca oamenii pe stradă punându-i să jure pe biblie!E de bine!!!S-au scurtat termenele,ce să mai aşteptăm până ajunge dosarul în instanţă,judecă pe loc procurorul-judecător!
    Cam atât am avut de spus şi de comentat,fără să fiu în slujba nici unui partid,fără să închid ochii la nemerniciile nici unui conducător,fără să fiu obligat să fac propagandă cuiva şi să discreditez pe altcineva pentru că e contra cuiva.Dau cu egală măsură şi în unii şi în ceilalţi!!!
    Cu stimă,
    Bogdan.

    Apreciază

   2. Bogdan, nu am văzut unde-i toci tu pe Ponta Chițoiu și chiar dacă , să zicem, mi-ar plăcea să-i numești cuplu criminal,tot nu pricep pe cine a omorât Chițoiu ?
    Că despre Ponta există diverse zvonuri, a se vedea moartea procurorului Panait, știu ,dar despre Chițoiu nu-mi amintesc să fi aflat ceva.
    Nu crezi că folosești cuvinte grave și grele fără acoperire ?
    Pe cine a omorât micul Boc ? Mă faci sincer să râd. 😆 😆 😆 😆 😆 😆
    Tandemul criminal Băsescu și micul Boc !

    😆 😆 😆 😆 😆 😆
    Pe Năstase care se lăuda ca prostul cu cantonamentul ?
    😆 😆 😆 😆 😆 😆

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s