Aici„ Europa Liberă ”, vorbește Traian Băsescu , președintele ales !

Multă prostie trebuie să se fi adunat într-o alianță politică încât să facă o greșeală atât de grosolană și nefolositoare ei.
USL-ul și-a bătut singură cuie în talpă atunci când a hotărât să-l suspende pe președintele ales Traian Băsescu.

Președintele Traian Băsescu eliberat din colivia Palatului Cotrăceni
Președintele Traian Băsescu eliberat din colivia Palatului Cotrăceni

Stătea sărmanul , izolat pe puntea Palatului Cotroceni precum Napoleon I pe insula Elba , fără să poată face vreo declarație de orice natură săptămâni de-a rândul, fără să poată să ne reprezinte țara la Bruxelles , fără să poată să respire măcar de teama de a nu fi numit iar dictator.
Noi cei care l-am votat de fiecare dată, fiecare nemulțumit de ceva sau cineva, ne întrebam în acele momente fără să avem vreo șansă de a afla , oare ce părere are președintele nostru ?
Mai apărea câte un consilier prezidențial și, după ce ne anunța că nu reprezintă președinția ci doar propriul lui punct de vedere , ne comenta un subiect sau altul.

Un președinte interimar discret în ceea ce privește bunul simț !
Un președinte interimar discret în ceea ce privește bunul simț !

Dar pentru că dorința de putere a unora le- a orbit mințile, dacă le aveau cumva, s-au gândit să-I creeze președintelui ocazia și motivele de a vorbi, de a se exprima liber și necenzarat.
Și uite așa, în fiecare zi , putem să-I aflăm punctul de vedere personal al președintelui ales Traian Băsescu și chiar din gura sa.

 După ce-au realizat, în sfârșit , ce greșeală au făcut îi cer să-și dea demisia.

 Proștilor, cum credeți că președintele nostru, cel care l-a criticat pe ex- regele Mihai pentru că a semnat abdicarea, ar fi vreodată capabil să demisioneze ?

Președintele Traian Băsescu este capabil să moară executat precum Mareșalul Ion Antonescu  fără să trădeze cauza, fără să-și trădeze propriile idealuri care au devenit și ale noastre .

Modernizarea statului român.

Reclame

6 gânduri despre „Aici„ Europa Liberă ”, vorbește Traian Băsescu , președintele ales !

  1. Dar ce ar fi sa faca inchisoare cei care au dat lovitura de stat? De ce nimeni nu-si pune aceasta intrebare? Mai ales „balbeck” cel care pentru 3 arginti (probabil dati de felix) isi vinde sufletul?

   Apreciază

   1. Vio, nu cred că primește 3 arginți “balbeck” de la Felix. El ori este Gică Contra ori îi place să fie cu turma. Spun asta pentru că până la proba contrarie îl consider un om onest.
    Cât privește lovitura de stat, sper să fie toți capii ei , nu cei 7 milioane cum vor să inducă mâncătorii de …jurnaliștii fără conștiință , arestați.

    Apreciază

 1. dar cine are urechi să audă, carmen? cine?
  manevrabilii nu văd decât tăierea pensiei şi a salariului cuvenit… după atâţia ani de nemuncă şi de jaf, perspective de genul celor oferite de MRU: „la muncă” sunt de-a dreptul terifiante pentru unii. iar justiţia cu ochii dezlegaţi… ohooo… asta e altă poveste la fel de neagră.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s