Petiție în atenția lui Crin Antonescu

Crin Antonescu, președintele PNL, a declarat cinic, aseară, că nu știe dacă românii absenți, cei care au boicotat referendumul pentru demiterea președintelui României, mai sunt în viață:

„Nu știm dacă mai sunt în viață toți, dacă mai au cetățenie română toți”.

Crin Antonescu a mai spus că nu are dubii, că este sigur că sunt în viață, doar în privința celor care au fost la referendum: „8,5 milioane de alegători sunt în viață, s-au pronunțat, sunt reali și au putut fi numărați”.

În continuare și-a manifestat preocupările doar față de cei care au votat: „Ei nu vor înceta să fie apărați, pentru că în numele lor se face politică în fața oricăror descurajări și abuzuri”.

Prin această petiție încercăm să-i atragem atenția lui Crin Antonescu asupra tuturor celor care au boicotat acest referendum, dar care sunt vii, muncesc, plătesc impozite, asigură educația copiilor lor, își îngrijesc bătrânii din familie, fac tot ce le stă în putere pentru a rămâne demni

Această petiție îi atrage atenția șefului PNL asupra tuturor celor care au boicotat referendumul, dar sunt cinstiți, nu încalcă legile țării și care fie nu împărtășesc opiniile politice ale lui Crin Antonescu, fie nu sunt interesați de politică. Aceștia au exact aceleași drepturi de a fi apărați de abuzuri ca și cei care au fost la referendum. Pentru că în fața legii și a instituțiilor create să-i apere, toți cetățenii sunt egali.

Sunt foarte mulți cetățeni români de etnie maghiară care au boicotat referendumul. Se estimează că în județele Harghita, Covasna și Mureș n-a votat la referendum decât minoritatea română. Dar maghiarii din România muncesc cot la cot cu românii și plătesc exact aceleași impozite ca și românii. Eforturile lor de zi cu zi și planurile lor de viitor legate de traiul în această țară nu pot fi puse la îndoială de un lider de partid. Pentru că ei sunt vii și trăiesc în România!

Mai sunt circa 2 milioane de români în afara granițelor țării care nu participă, în mod tradițional, la scrutinurile electorale, decât într-o proporție foarte mică. Dar asupra acestor români nu pot exista dubii că nu sunt în viață. Ei trimit miliarde de euro în țară, contribuie semnificativ la firava creștere economică a României, își întrețin familiile de aici, își plătesc în continuare taxele și impozitele pe proprietăți și încearcă să găsească o soluție salvatoare acolo unde alte economii încă mai oferă locuri de muncă, decât să stea în țară și să fure sau să omoare pentru a-și asigura traiul.

Pentru demiterea președintelui Traian Băsescu a votat 40% din totalul cetățenilor cu drept de vot. Restul românilor, însemnând 60%, au votat împotrivă, și-au anulat votul sau nu au venit la vot. Ei sunt o majoritate și toți sunt vii, muncesc și plătesc impozite din care sunt asigurate cheltuielile bugetare. Din contribuțiile celor care nu au venit la vot este plătit salariul de parlamentar al lui Crin Antonescu, diurnele sale, fondurile de protocol, benzina de la mașina de serviciu cu care circulă și salariul șoferului său personal. Dacă n-ar fi în viață cei care n-au venit la vot, n-ar fi putut plăti pentru atât de multe lucruri.

Dacă ești VIU, semnalează-i acest lucru lui Crin Antonescu, ca să te ia în calcul în planurile sale pentru România.
Dacă ești VIU, cere-i lui Crin Antonescu să-ți respecte opinia, chiar dacă este diferită de a lui.
Cere-i să-ți recunoască drepturile chiar dacă tu nu-i respecți pe politicieni și nu te interesează politica.
Dă-i un semn lui Crin Antonescu, să știe că exiști și că ai drepturi!

Citiţi mai mult:  Petiție în atenția lui Crin Antonescu: „NU sunt mort și NU am votat la referendum. Sunt VIU și trăiesc în România” – REFERENDUM 2012 > EVZ.ro

http://www.evz.ro/detalii/stiri/petitie-impotriva-lui-crin-antonescu-nu-sunt-mort-si-nu-am-votat-la-referendum-sunt-viu-9946.html#ixzz22IVI1wYU   

http://www.petitieonline.com/petiie_in_atenia_lui_crin_antonescu

Reclame
Publicat în Fără categorie

21 de gânduri despre „Petiție în atenția lui Crin Antonescu

 1. Apararea celor care au votat pentru deminterea lui Basescu este un plagiat al lui Antonescu dupa Ponta si ar fi trebuit sa puna ghilimele. Pentru un presedinte, ar fi necesara putina originalitate.

  Apreciază

  1. Cel mai mult, Maria, mă scoteau din minți când mințeau că banii luați în mod ilegal , fără muncă, îi donează.
   Uite, un motiv pentru care n-am suferit că au fost schimbați președinții camerelor parlamentare.
   Își meritau soarta .

   Apreciază

 2. E corect tot ce ai spus,dar ai comis o greşeală (grosolană,aş putea spune),ai inversat procentele.Dar e scuzabil având în vedere că aşa susţine Băsescu.În timp ce populaţia scade dramatic,e foarte normal ca numărul de electori cu drept de vot să crească (tot dramatic)!!!

  Apreciază

  1. Dragă Bogdan,
   Înțeleg că nu ți s-a terminat misiunea atâta timp cât Băsescu , deși demis, încă vorbește.
   Eu sunt profesoară de matematică și orice manipulator nu are cum să mă inducă în eroare.
   Am pornit operația de referendum cu 18.292.514 persoane, date pe care le-a făcut publice ministrul de interne , MAI !, dar pentru că noi, majoritatea , am boicotat și nu s-a realizat cvorumul de 50+1 , am aflat cu stupoare faptul că în județul Dolj de unde sunt eu au fost duminecă 70 000 excursioniști, v-ați gândit voi că între timp am mai murit câțiva.
   Sunteți penibili cu toții !

   Apreciază

   1. Chiar crezi că în România sunt 18.292.514 alegători cu drept de vot???Eu sunt foarte sceptic.Dar cred că această dilemă (sunt sau nu sunt atâţia) o va elucida CCR şi pe 12 septembrie vom avea o decizie justă şi corectă.Chiar nu înţeleg de ce m-ai catalogat penibil, doar pentru că vreau să ştiu adevărul???Păi dacă în 2003 erau puţin peste 17.000.000 (conform Deciziei CCR!) şi de atunci populaţia a scăzut dramatic,cum pot fi peste 18.000.000 în 2012,după 9 ani de scădere dramatică a populaţiei???Nu ţi se pare corect să fiu sceptic???Iar faptul că în multe oraşe (incusiv capitala) alegătorii cu drept de vot sunt mai mulţi decât numărul total de locuitori din oraşele respective nu-ţi ridică un „mic” semn de întrebare cu privire la corectitudinea cifrei de 18.292.514?Intuiesc că şi de data asta vei găsi „ceva” să mă contrazici şi să continui să mă cataloghezi penibil.12 septembrie ne va spune dacă ai avut dreptate tu (caz în care îmi cer de pe acum scuzele de rigoare) sau am avut dreptate eu (caz în care aştept scuzele tale).Până atunci s-auzim şi de bine,că de rău mi s-a acrit.Cu stimă,Bogdan.

    Apreciază

   2. Bogdan,
    Nu ești singurul penibil , dacă te consolează cu ceva, cei mai penibili sunt Ponta, Șova, Rus, Nicolăescu, Mădălin Voicu și octogenarul stalinist Iliescu.Tot unul și unul !
    NU observi că mulți politicieni cu experiență tac ?
    Că nu vor să se compromită ?
    Sunt convinsă de faptul că știi ce scrii și ce afirmi , că încerci să aduci tot felul de argumente penibile , dar pentru că mai citesc și alții am să-ți spun punctul meu de vedere.
    Îl plagiez pe MRU făcând comparația cu fotbalul.
    Două echipe de fotbal încep un joc, în cazul nostru referendumul.
    După multe discuții, implicarea UE și a altor foruri, se hotărește regulamentul după care se joacă meciul.
    Îl acceptă ambele echipe.
    Ministrul Rus anunță numărul de cetățeni cu drept de vot.
    Nu este doar arbitru Rus ci și unul din membrii echipei voastre.
    Meciul începe, voi aduceți morți, bolnavi psihici, condamnați fără drept de vot, chiar și un minor ca să vă susțină în tribună și cu toate astea pierdeți.
    Nu sunteți oameni cu caracter , cei care trebuie să ajungă lângă Adrian Năstase în pușcărie sunt disperați, și atunci spuneți că nu vă convine regulamentul după care s-a jucat jocul.

    Nu mă interesează în acest moment câți cetățeni cu drept de vot sunt.
    Trebuia să vă agitați în legătură cu acest număr înainte de suspendare dar nu v-a trecut prin gând că noi vom boicota.Dreptul nostru legitim.
    Legea spune că acest număr se face public în termen de 5 zile de la declanșarea procedurii de suspendare.
    Dar voi cei care sunteți speriați de spectrul pușcăriei ați nesocotit tot timpul legile țării.
    Mai bine aruncați o țară în haos decât să plătiți pentru toate ilegalitățile făcute.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s