Ultimele redute, serviciile secrete românești !

Da, președintele ales Traian Băsescu ne ascunde adevărul !
De câteva zile îmi tot spun, ceva nu merge, ceva nu se leagă. Mă uit la Băse’, citesc multe articole de pe blogurile pentru ai cărui administratori am un respect deosebit, citesc articolele pe care comentatorii lor le indică , citesc aproape toate comentariile. Părerile tuturor le respect însă  nu mă interesează postacii și nici proștii care fac propagandă pro USL pe degeaba, dar ceva tot nu se potrivește.
De ani de zile îl urmăresc pe actualul președinte al României și pot să afirm cu mâna pe inimă că niciodată nu m-am lăsat păcălită de vreuna dintre afirmațiile pe care le-a făcut de-a lungul anilor.
Le-am analizat de fiecare dată și pentru că le- am considerat ca reprezentând , la momentul respectiv, cele mai bune soluții le-am acceptat.
Nu am fost înșelată nici de lacrimile domnului Traian Băsescu, din momentul ieșirii spectaculoase a candidatului Teodor Stolojan de pe scena cea mai importantantă a politicii românești, dragă Stolo’ îți mulțumesc pentru sacrificiu,….., nu-l cred nici în momentul când afirmă că nu avea cunoștiință despre plagiatul lui „dottore ” Ponta , a fost o greșeală pe care mai apoi a regretat-o, dar în acest moment consider că ne ascunde un adevăr mult mai grav .
Bătălia cea mai grea se dă pe serviciile secrete !
Justiția este legată la mâini, mă refer la cazurile grave, serioase, care aduc mari prejudicii statului sau la cele de spionaj , dacă nu primește informațiile utile de la principalele servicii secrete SRI și SIE.
Cele mai importante obiective , de la începutul începutului și până acum, le-a reprezentat și le reprezintă serviciile secrete.
Miza este foarte mare. Mă întreb NATO va fi din nou păcălită ?

Reclame

10 gânduri despre „Ultimele redute, serviciile secrete românești !

   1. Ai dreptate Carmen, aici este miezul bătăliei: accesul la secretele NATO.
    Şi va fi o bătălie care pe care, pentru că nu mai există cale de mijloc.
    Va dura mult această bătălie, indiferent de rezultatul referendumului.
    Dacă am înţeles bine, Meleşcanu şi Maior n-au votat (s-au abţinut) pentru îndepărtarea generalului Opriş de la STS. Acest lucru, mie îmi dă un semnal pozitiv.

    Apreciază

 1. Interviu RL cu Traian Băsescu: Serviciile secrete nu s-au implicat în căderea Guvernului Ungureanu şi nici în numirea Guvernului Pontade LAURENTIU MIHU

  Cum au jucat serviciile de informaţii în această primă jumătate de an, care a debutat cu înlocuirea Guvernului Boc, a continuat cu căderea Cabinetului Ungureanu, învestirea Guvernului Ponta şi suspendarea preşedintelui în Parlament? Traian Băsescu răspunde în într-un interviu acordat României libere, dar insistă că, în mandatul său, a făcut totul ca serviciile să se raporteze corect inclusiv la partidele din opoziţie.

  Versiunea integrală va fi disponibilă pe romanialibera.ro astăzi, începând cu ora 22.30, iar marţi şi în ediţia tipărită a ziarului. Veţi putea afla cum explică preşedintele suspendat de ce PDL are toate şansele să câştige alegerile din toamnă, ce sens a avut instalarea lui Vasile Blaga la şefia partidului, ce rol vor avea platformele politice ale lui Mihai Răzvan Ungureanu şi Mihail Neamţu în ecuaţia politică, ce ar trebui să facă Gabriel Oprea după izbucnirea scandalului „coloneilor” şi cât de aproape a fost Victor Ponta de a-şi asigura funcţia de premier şi după scrutinul legislativ. Şeful suspendat al statului vorbeşte inclusiv despre relaţiile României cu Rusia şi vizita lui Alexandr Kondiakov la Bucureşti în preajma referendumului pentru suspendare, dar şi despre prestaţia lui Sorin Blejnar la conducerea ANAF. Traian Băsescu explică totodată ce fel de schimbări ar putea fi aduse Curţii Constituţionale astfel încât deciziile acestea să nu mai fie politizate pe viitor.

  Citeşte şi Interviu RL cu Traian Băsescu. Ce crede preşedintele suspendat despre legătura dintre înlăturarea sa şi cea de-a doua vizită în România a rusului Kondyakov

  România liberă: Dezbaterea privind atragerea sau implicarea serviciilor de informaţii în campanile electorale a revenit în forţă, pornind şi de la declaraţiile lui Crin Antonescu şi de la episodul STS. Aveţi certitudinea că în acest moment serviciile de informaţii joacă corect, vă aşteptaţi ca şi la referendum să joace în sensul acesta?

  Traian Băsescu: Aici trebuie precizat un lucru. STS-ul nu este un serviciu de informaţii. El este un serviciu care asigură securizarea legăturilor telefonice ale statului, între instituţiile statului. Ei nu culeg informaţii, ci sunt un serviciu tehnic. Din acest motiv, este inutil să discutăm despre STS ca despre un serviciu de informaţii. El este pur şi simplu garantul securităţii convorbirilor telefonice între insituţiile statului, la nivelul şefilor instituţiilor. Dacă vorbim de serviciile secrete, SRI şi SIE, eu vă garantez că nu sunt implicate în nici un fel în campanie, cum nu au fost implicate nici în 2009, cum nu au fost implicate nici în 2008. Neutralitatea serviciilor de informaţi a fost unul dintre obiectivele mele şi, printre altele, am realizat-o şi prin desemnarea unor oameni din opoziţie în fruntea acestor servicii. Vă mai pot spune un lucru pe care nu l-am spus public până acum: întotdeauna am spus şi SIE, şi SRI-ului să aibă dialog cu opoziţia, să rămână, la nivelul de informaţii care pot fi date pentru oamenii politici de vârf, într-o relaţie corectă şi cu conducătorii opoziţiei. Măsura în care au făcut-o, nu am verificat-o niciodată, dar vă asigur că de la mine a fst acest mesaj constant, să fie în legătură şi cu opoziţia.

  RL: Totuşi, la momentul votului pentru moţiunea de cenzură care a dus la căderea Guvernului Ungureanu au existat informaţii în piaţă cum că un anumit serviciu s-ar fi implicat în asigurarea votului, inclusiv pentru învestirea Guvernului Ponta. Au avut o bază reală?

  TB: Categoric nu. Imaginaţi-vă că, dacă aş fi avut minimă certitudine legat de acest lucru, acel şef de serviciu nu ar mai fi fost în funcţie azi. Îi ceream demisia imediat.

  RL: Deci nu.

  TB: Nu. Exclus.

  RL: La prima întrebare, nu era vorba numai de STS. Preşedintele Antonescu a declarat chiar zilele trecute că, dacă va fi demis, este posibil ca unii şefi de servicii să plece odată cu el. Cum interpretaţi această declaraţie? Este menită să asigure loialitatea unora?

  TB: Declaraţiile lui Crin Antonescu sunt atât de abulice, de multe ori, încât nu aş vrea să le comentez.

  RL: E preşedintele interimar.

  TB: Da, preşedinte interimar, dar mi s-a părut că e la miting, la mitingul împotriva preşedintelui ales. Neavând comportament de preşedinte, nu am de ce să comentez suspiciunile sau „zicerile” lui Crin Antonescu, cum spune CTP.

  RL: Dar în situaţia în care va şi acţiona pe linia aceasta, credeţi că partenerii externi ai României vor reacţiona?

  TB: Crin Antonescu este un om fără credibilitate, nu poate fi luat în consideraţie de partenerii noştri. Şi el, şi Victor Ponta, în momentul de faţă, sunt doi politicieni fără credibilitate.

  RL: Am în vedere şi o declaraţie a dumneavoastră foarte recentă. Aţi spus că „paiaţa de la Cotroceni a început destructurarea structurilor de securitate ale statului”. La ce vă gândeaţi când aţi spus asta şi care credeţi că ar fi scopul? Asigurarea unor beneficii particulare, de grup sau poate sunt implicaţii externe?

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s