Militarii lui Mircea Dogaru se luptă să ia mâncarea de la gura copiilor de la sugar până la liceean !


Colonelul Mircea Dogaru, atacat marţi seară de preşedintele Traian Băsescu, apare descris în presă de către oficialii Armatei ca fiind „un fost activist de partid adus de Ilie Ceauşescu în armată” înainte de 1989
Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/cine-este-colonelul-mircea-dogaru-atacat-de-basescu_12370.html#ixzz20woxcCYE
  Pentru că minorii nu votează , de la sugari până la liceeani , n-au nicio valoare în ochii actualilor guvernanți. La fel s-au făcut calcule electorale și în legătură cu dascălii lor, intelectuali imprevizibili care pot să voteze NU la referendum, și pensionarii rămași încremeniți în gândire .
Guvernanții au preferat să nu riște pierderea referendumului, nici a alegerilor din toamna acestui an, și de aceea le-au redat cadrelor didactice, cei mai mulți dintre bugetari, doar 8% , din cei 16% ce urmau să reîntregească veniturile lunare, preferând ca din procentul de 8% rămas să le dea o gură de oxigen pensionarilor. Se cunoaște faptul , de către noi toți, că pensionarii, ca electorat fidel, votează de 22 ani cu PSD-ul, partidul principiilor comuniste frumos înbrăcate în haine social democrate.
Dar să revenim la bebeluși.
Pentru că militarii pensionari, din nou ei, amenințau cu revolta în piața publică, premierul Victor Viorel Ponta s-a gândit că, neavând de unde altundeva , cel mai bine ar fi să le impoziteze alocația lunară a copiilor români cu 37 lei.
Pentru că pensionarii sunt vocali și au timp să facă mitinguri, spre deosebire de ”zurliii ” de adolescenți ce preferă facebook-ul, trebuia, nu-I așa, să li se facă niște promisiuni serioase .
Dar de unde bani ?
De la părinții copiilor care beneficiază de asistență medicală gratuită.
Mămicile, prea ocupate ca să aibă timpul necesar pentru informarea zilnică, vor fi cele nevoite să le plătească sindicaliștilor lui Mircea Dogaru pensile ” nesimțite” .

Reclame

5 gânduri despre „Militarii lui Mircea Dogaru se luptă să ia mâncarea de la gura copiilor de la sugar până la liceean !

  1. Rusinos si scandalos comportamentul acestui politruc obisnuit sa traiasca bine iar amaratii, cu pensii de mizerie, sa nu aibe medicamente sau mancare. Acesta este unul din lichelele pe care domnul Liiceanu spera sa nu mai ridice capul, dar jigodiile nu au nici un pic de caracter si nici suflet.

    Apreciază

  2. DLE DOGARU de ce nu cereti guvernului ca si civilii din sist militar care au lucrat peste 25 de ani in sist militar sa poata iesi la 60 de ani la pensie ar fi o reparatie morala pentru acestia va rugam este o mare nedreptate facuta civililor din sist militar care au lucrat peste 25 de ani in sist militar

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s