Chiuariu: Barroso si Basescu, politruci !

“E trist ca noile generatii de magistrati romani atasati valorilor si instrumentelor europene au devenit batjocura unor politruci ca Barroso si Basescu. Acest raport politic este o jignire pentru magistratii romani care pun in aplicare in fiecare zi mandate europene de arestare emise de colegii lor din statele membre ale Uniunii. Acest raport este o jignire pentru politistii romani care isi risca viata luptand cu crima organizata pe tot cuprinsul Uniunii impreuna cu colegii lor europeni in echipele comune de investigatii. Acest raport este o jignire pentru magistratii romani de legatura aflati in misiune care contribuie la buna functionare a sistemelor judiciare ale celorlalte state membre.

Atragem atentia ca prin acest raport politic, Mecanismul de Cooperare si Verificare a devenit o arma impotriva poporului roman. Nu-i vedem beneficiul din moment ce nu exista niciun indicator care sa ne spuna ca justitia nu ar fi functionat la fel in absenta lui. Dar este evident in acelasi timp ca este folosit in cele mai obscure, josnice moduri ca manifest electoral cand e nevoie ca aceia care ne-au adus saracie si coruptie sa-si pastreze functiile. E un fel de levier cu care unii incearca sa ne dea peste mana de fiecare data cand la masa Uniunii se iau decizii importante.”

Inregistrarea, aici:

http://www.b1.ro/stiri/politica/tudor-chiuariu-usl-barroso-i-basescu-ni-te-politruci-raportul-mcv-e-o-jignire-pentru-romani-33374.html 

Aici

Eu îi mulțumesc lui mihaibeltechi  de pe blogul căruia am ” plagiat ” articolul.

Publicat în Fără categorie

4 gânduri despre „Chiuariu: Barroso si Basescu, politruci !

 1. Pai nu stiu ce sa zic,dar statul ia de la privat 60%-65%…..de ce sa nu ii ia tot?Holande a vrut ca veniturile mai mari de un milion euro sa fie impozitate cu 70%….dar francezii si-au dus banii in bancile elvetiene.Asa ca exista solutii.Ce sa facem?Sunt si oameni nebuni pe lumea asta si cum ajung in anumite functii,isi permit sa faca ce vor ei.

  Apreciază

  1. Oare cum se numește asta ?
   Nu cumva evaziune fiscală ? Toți bugetarii ale căror salarii provin din impozitele de la firmele private ce vor spune ? Astăzi bugetarii îi vor gâtul lui Traian Băsescu dar mâine vă vor vrea viața dumneavoastră. 😆

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s