Operațiunea ” Compromiterea valorilor ” continuă

Nu ascult postul ” Antena 3” TV, decât ocazional și anume atunci când pe alte canale se transmit știri sau publicitate, și cu atât mai mult nu citesc ”Jurnalul Național ”.
Acum 6 zile scriam,

 despre absurdul comparării infractorului Adrian Năstase cu personalități ilustre ale istoriei noastre zbuciumate.
Compararea făcută de profesorul Scurtu și Lucia Hossu Longin a infractorului de drept comun Adrian Năstase cu Mareșalul Ion Antonescu m-a iritat la culme.
Care dintre noi și-l poate închipui pe demnul om de stat , cel în fața căruia nici măcar Hitler nu -și făcea obișnuitele scene de isterie, Ion Antonescu încercând să se sinucidă ?
Că veni vorba despre condamnări , de ce nu-l compară și cu cuplul de bătrânei, Nicolae și Elena Ceaușescu, care, în fața plutonului de execuție la Tărgoviște , până în ultima clipă s-au purtat mult mai demn decât fostul premier Adrian Năstase ?
Aceea nu a fost o condamnare politică ?
Să fiu înțeleasă bine, nu le iau apărare celor doi ci mă întreb retoric pentru că știu că doar o simplă asemănare cu acel moment ar decredibiliza puternic actuala putere și momentul venirii sale la conducerea României în anul 1989.
Compararea infractorului de drept comun Adrian Năstase cu seniorul Corneliu Coposu a avut, în aceea noapte, darul de a face să-mi sară somnul.
Un om care a stat timp de 7 ani închis singur într-o celulă, se numea izolator, până a uitat cum să mai vorbească, se poate compara cu deținutul de lux Adrian Năstase ?
Observ cu uimire că aproape toți intelectualii noștri tac.
Îndrăznesc să afirm că îmi este rușine pentru faptul că ani de zile i-am respectat și mi-am plecat capul, umilă, în fața lor.
Se mai găsesc însă, pe bloguri ce e drept, oameni cu conștiință și convingeri morale care se revoltă în fața unor astfel de operațiuni de compromitere a eroilor noștri adevărați.
Datorită lor ,  Jurnalul Național, coperta rușinii | La colţu’ străzii  , am aflat că infractorul de drept comun Adrian Năstase este pus alături de cei din fotografia de mai sus.

Unde sunt și ce reacții au :

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s