DUZINA DE CUVINTE Diavolul are chip de înger !

Orice asemănare cu politicienii noștri e pur întâmplătoare !
Orice asemănare cu politicienii noștri e pur întâmplătoare !

      Din pulberea anilor, povestea captivă scrisă incandescent în piatră , contur alb de cercuri lipsite de bucăți hăcuite de Cer, ne amintește într-un alfabet vechi de milenii despre prinsoarea făcută de Lucifer , în fața oglinzii, cu o bucată de săpun.

psi ,   ”președinte ”  al nostru și a ceea ce numim  noi  Clubul Psi  de onoare și onorific, ne-a ales cuvintele, iar noi, ascultători   și cuminți , cu sau fără talent, ne- am  făcut tema.

Au mai scris : psi,

almanahe, Scorpio, dordefemeie, cammely, Tiberiu Orasanu , Andra Pavel ,

30 de gânduri despre „DUZINA DE CUVINTE Diavolul are chip de înger !

   1. nu spera ci priveşte… e vremea să ne folosim glasurile ca să ne facem auziţi (aşa cum tu faci de altfel). cum îi spuneam şi lui tibi, ce n-a reuşit nimeni, a reuşit acum pontici… facem pauză de literatură şi flori gingaşe, pentru că trebuie.

    Apreciază

 1. Tonta şi ciracii săi nu pricep cu cine s-au luat în colţi.
  Comunitatea internaţională academică, nu stă pasivă în astfel de cazuri.
  Haba-r nu au idioţii ce influenţă politică au laureaţii Nobel.
  O vor afla, cît de curînd, pe pielea lor, nu pe a noastră.

  Apreciază

   1. Tonta face acum, exact ce a făcut Ceauşescu în decembrie 1989: practică fuga înainte, neînţelegînd că dacă atunci, ultimul bastion al stalinismului a căzut, nu-l poate reîntrona în condiţiile actuale. Chestia este că pesedeii, nu pricep că ilicescu este deja, senil.

    Apreciază

 2. Carmen
  Am spus mai sus: dacă boborul este inert, comunitatea ECONOMICĂ internaţională, nu e. Comunitatea economică este foarte bine ancorată la semnalele care vin dinspre comunitatea ACADEMICĂ. România este o piaţă importantă şi nimeni nu mai doreşte atmosfera economică de dinainte de a cădea Zidul Berlinului. Nu vorbim despre drepturile omului, bla, bla, bla ci, despre BANI. Or banii, se ştie că dărîmă orice obstacol le stă în cale. Ponta şi uslinoşii, sunt kaput.

  Apreciază

   1. Nu Carmen, asta este zvîrcolirea ultimă a dobitocilor.
    Învestitorii nu fac decît să dea semnale că ei, nu agreează tacticile pontacului, informaţi fiind temeinic de ambasadele ţărilor lor. Cretinii se mai cred în iepoca de aur de tristă amintire şi atîta tot. Ro ca ţară membră a UE şi NATO, nu mai este la cheremul lor. NATO nu le va permite astfel de derapaje. Interesele sunt muit mai mari decît scăparea lui bombo de la pîrnaie sau îndepărtarea lui Patapievici de la ICR. Repet, dobitocii haba-r n-au cu cine se pun.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s