Nimeni nu-I dorește moartea fostului premier Adrian Năstase

Mă duc la chioșcul de unde am obiceiul să-mi cumpăr pâinea. Ne zâmbim una alteia, vânzătoarea mi-e simpatică, discutăm despre căldura care ne sufocă , despre elevii care nu mai învață după care tânăra îmi spune hodoronc –tronc fără nicio legătură cu restul conversației :
” Ne cred proști. Dacă voia cu adevărat să se sinucidă nu aștepta poliția. Se împușca mai devreme.”
Cred că e absolventă de liceu, nimic mai mult, și de aceea mă bucură faptul că gândește singură și nu se lasă indusă în eroare de televiziunile mogulilor.
Nimeni nu-I dorește moartea fostului premier Adrian Năstase cum încearcă să ni se inducă de vreo două zile de către ” oameni de bine ” dar nici nu pot să înghit orice dezinformare ca pe un mare adevăr.
De fapt, nu-l văd capabil pe Adrian Năstase de un gest atât de bărbătesc.
Am să dezamăgesc pe mulți dar cred că sărmanul Năstase este o persoană slabă care are nevoie de o funcție care să-I dea sentimentul de putere. Trebuie să dea ordine ca să -și poată accepta condiția sa.
Acele vânători sângeroase sunt urmare tot a unei lipse de bărbăție. Un om puternic cu adevărat nu are nevoie de nicio dovadă, nu are nevoie să-și demonstreze forța în cadrul unor vânători cu gonaci plătiți.

32 de gânduri despre „Nimeni nu-I dorește moartea fostului premier Adrian Năstase

  1. Un om dus cu capul scotea revolverul,tragea in cei doi politisti,dupa care se omora.
    Dar a spus: imi pare rau ca asisti la asa ceva.
    Omul asta iubeste foarte mult libertatea.E posibil sa nu suporte nici macar doua luni de detentie.S-ar putea sa intre in greva foamei.Ce a fost si ce a ajuns…din nr.2 pe tara.

    Apreciază

    1. Cine nu iubește libertatea ? Eu am stat 6 luni în spital și mă simțeam ca într-o pușcărie.
      În plus, înțeleg că ați fost încântat de faptul că v-a scris comentarii pe blog ceea ce și mie îmi pare ceva deosebit.
      Nu e descreierat .

      Apreciază

      1. 6 luni?Foarte mult.Am avut o gripa africana.Am dus-o pe picioare.4 luni m-a tinut.Nu credeam ca mai scap.Totusi ma jucam la calculator.Nu puteam sa stau fara calculator.Aproape ca lesinam cand tuseam.Daca incepeam sa tusesc,nu ma mai opream vreo doua minute.

        Apreciază

      2. Gripă africană n-am avut dar ,vorba ceea, nu-i timpul trecut. 😆
        Am avut septicemie,Dumnezeu m-a iubit și am scăpat, știu ce înseamnă boala și mai ales cum este să te simți privat de libertate într-un spital. Bănuiesc că e mult mai cumplit în închisoare.
        Dar când acumula averile nu se gândea și la această posibilitate ?
        Pe el nu l-au educat părinții să nu fure ?
        Tatăl meu până a murit îmi tot repeta să nu fur.
        ” Ce să fur tată ? O cretă ? Praful de pe tablă ? ”
        ”Nu știu.” repeta tata de parcă ar fi fost defectat.” Tu să nu furi ! ”

        Apreciază

  2. Nu trebuie sa il judecam noi.Asa arata impunator.E inalt,fioros.Acum plange ca un copil.
    Un proxenet este barbat,pentru ca rade cand ajunge dupa gratii. 😆
    Sa vedem ce va spune CEDO peste 4-5 ani.Poate ca va fi in viata fostul premier.

    Apreciază

  3. Dar de ce ”sa-I dea” ,”sa nu-I faca ”, etc, mereu cu majuscula ?Nu merita! Vorba lui Base: nici nu stii, cat de mic incepi sa fii…
    Oricum zice ca la Rahova se doteaza o incapere (sau mai multe) cu electronice de ultima generatie si mobilier de lux in asteptarea celor doi soti .Asa ca ei tot ca oamenii de rang inalt vor fi tratati, ca doar e la putere PSD. Vor petrece acolo ca in vacanta, din nou pe banii nostri, asa cum s-au obisnuit .

    Apreciază

    1. Nu se va cunoaște niciodată câți bani vor de la familia Năstase și câți de la noi de la contribuabili.
      De fapt cred că va fi un circuit al lor.
      Banii familiei Năstase vor ajunge în buzunarele autorităților care vor avea grijă ca din banii contribuabililor să ducă o viață ușoară cel mai bun premier al României.

      Apreciază

      1. La fel bănuiesc și eu. Îmi apar dublări de litere, în general litera f, la sfârșitul câte unui cuvânt apare litera e sau acest I mare. Restul pot corecta dar acest inconvenient nu am cum să-l fac eu să dispară.

        Apreciază

  4. Doamna Carmen, nu doresce raul altuia si sunt de acord ca domnul Adrian Nastase traieste o drama la ora actuala. Dar aceasta situatie este reversul medaliei si faptului ca aroganta, infatuarea domniei sale ajunsese ceva proverbial. Anuntul facut de familie ca renunta la citirea „testamentului” si mitingul de simpatie in care s-a strigat „Jos Basescu” arata manipularile care se fac pentru ca Adrian Nastase sa nu poate sa-si faca pedeapsa. Asta inseamana barbatie, sa faci orice ca sa scapi de pedeapsa ? Apoi faptul ca nu se permite aflarea exacta a situatei medicale arata clar dorinta de manipulare a prostimii. Rusinos din partea unui om care a condus la un moment dat tara, acest comportament !

    Apreciază

  5. carmen, ce spectacol jalnic şi trist! nici măcar tentativă nu cred că a fost, câtă vreme eşarfa era impecabil aranjată, iar părul la fel. a fost mascaradă şi circ de prost gust. 😦 mai bine mă uit la fotbal decât la ceea ce ne oferă cei doi.

    Apreciază

    1. Psi, de când am simțit că-mi stă inima în loc , atunci când Universitatea Craiova a pierdut în fața echipei Benfica Lisabona, nu mă mai uit la meciuri de fotbal.
      Dacă nu m-aș fi recunoscut în președintele Băsescu nu cred că l-aș fi susținut cu atâta fervoare.
      Cred că și pe el , ca și pe mine, marea întinsă și liniștită îl plictisește de moarte ! 😆

      Apreciază

      1. Puteti, totusi, modifica atunci cand redactati. Putina atentie, cunoscand de acum ce se intampla. O intrebare, totusi. Redactati articolele direct in WordPress sau mai intai le scrieti in Microsoft Word?

        Apreciază

  6. Doamna Carmen,
    Nu inteleg de ce nu se respecta legea in cazul domnului Adrian Nastase. Daca era altcineva fiti convinsa ca mascati nu mai tineau cont de faptul ca domnia sa nu doreste sa-si faca pedeapsa, cinstit ca orice om condamnat. Contradictia aparuta intre cele comunicate de Ministrul Rus si Politie, arata lupta care se da in Politia Romana pentru ca aceasta sa scape de cuvantul „militie”. Sa vedem ce va fi pana la urma ! In alta ordine de idei exista in inchisorile din Romania foarte multi oameni mult mai bolnavi ca domnul Adrian Nastase, dar diferenta este ca acestia nu au relatiile domnului de mai sus. Apoi se pune urmatoarea intrebare : Daca domnul Adrian Nastase este atat de bolnav ( Diabet, boala de inima etc ) cum de mai poate face politica ? Cum apare cate o problema juridica toti politicienii isi gasesc, suspect, diferite boli. Oare de ce ? Si pana cand ?

    Apreciază

    1. Domnul Tony,
      Dacă ar trebui să-l aresteze pe Ion Iliescu , vinovat de crime mult mai mari și mai grave decât hoțiile lui Năstase, cât de bolnav ar deveni el dintr-o dată ?
      Ar fi pe moarte domnule. În schimb , acum, stăm și-l ascultăm ca pe un oracol.

      Apreciază

    1. Niciunul dintre prietenii mei nu-i vrea moartea. Nu cred că aș fi plâns mai mult de mila lui decât a oricărui om dar în niciun caz nu aș fi fost fericită dacă murea. Acum regret și moartea lui Nicolae Ceaușescu. Prin moartea sa nu și-a spălat toți anii grei pe care a trebuit să-i îndur fără lumină, mâncare și căldură.

      Apreciază

    1. Ceaușescu îi dispera pe bucureșteni atunci când grația deținuți. Știu că erau speriați de numărul de hoți și violatori ce inundau capitala după grațiere. Erau rearestați majoritatea la ceva timp după ce imaginea sa publică era salvată de acest gest.
      Mi-am amintit, era ascunsă această informație în străfundurile minții, cum foști pușcăriași afirmau sus și tare că tata lor e Ceaușescu.

      Apreciază

Lasă un comentariu