Tot respectul , domnule primar Boc !

Domnul președinte al PDL-ului , fostul premier al României, actualul primar al municipiului Cluj și-a asumat pierderile din alegeri.

Nu mi-a părut deloc supărat, s-a văzut că nu se agață de o funcție, ceva deosebit la politicienii noștri români.

Nu-l găsesc vinovat pe Boc de pierderile din alegeri , să nu uităm că de fapt Vasile Blaga a fost delegat în timpul campaniei electorale, dar tocmai de aceea respectul meu pentru ” micul Boc ” , cel care a fost în stare ca în acest plin dezastru să cucerească clujenii, este crescut.

Bravo ! Felicitări sincere domnule Boc !

13 gânduri despre „Tot respectul , domnule primar Boc !

  1. eu am alta versiune.
    🙂

    Boc le-o fi cerut bvb-lor sa demisioneze pentru rezultatele foarte slabe, pentru lipsa totala de implicare in campania electorala (l-ati vazut pe undeva pe blaga, pe teren sau la televizor timp de 30 de zile?) si pentru ca acestia nu au dorit sa o faca, atunci Boc a provocat demisia tuturor.
    plauzibil, nu?

    Apreciază

    1. Scorpy, ieri în cancelarie îl tachinam pe un coleg, fost consilier local FSN-ist, PDSR-ist, …, PSD-ist, . Îi ataca pe Udrea, …., și chiar pe Boc. O apăra pe Sorina Plăcintă și pe Frunzăverde.
      Eu am am replicat ceva despre Blaga la care el a sărit ca ars luâîndu-i apărare. Cred că între ei USL-iștii vorbesc despre ajutorul dat de Vasile Blaga în toată această perioadă.
      Da, mi-am amintit că am vorbit și despre faptul că le convine Blaga ca președinte al Senatului mai mult chiar decât fostul lor coleg Mircea Geană.
      Mai avem ceva de comentat ?

      Apreciază

    1. @Alioșa,
      Să ne lămurim, nu plâng de mila celor din armată care, înafară de faptul că l-au păzit pe Ceaușescu și mai apoi pe Iliescu, e drept s-au mai luptat și cu agricultura pentru că țăranii sprijineau ca și acum ușa cârciumilor, au intrat în 1989 cu tancurile în populația nemulțumită.
      Nu cred că au vreun merit deosebit real ci poate doar ipotetic.
      Clipul ăsta , material propagandistic gen Mircea Dogaru, mă lasă indiferentă.
      Nici măcar nu mă irită.
      Carmen

      Apreciază

Lasă un comentariu