USL-ul nu doarme ci prin orice metode încearcă intimidarea.

USL-ul nu doarme ci, la la fel ca șI vechea securitate , prin orice metode încearcă intimidarea.
Astăzi, de fapt acum vreo 20 minute m-am trezit cu un telefon ciudat.
O voce de bărbat, este vorba de telefonul fix , m-a întrebat dacă am dat un anunț în ” Raid. ”, ziar unde îmi apare numărul de telefon. Cum am o casă de vânzare m-a dus gândul la ea cu toate că n-am dat niciodată niciun anunț în niciun ziar.
L-am întrebat despre ce număr de telefon este vorba sperând că este o greșeală a sa dar, atunci când mi l-a spus, am realizat că nu era o încurcătură de acest gen.
”Domnule, am să caut un ziar Raid și am să văd personal ce este cu această poveste. ”
” Doamnă, scrie că sunteți o tânără care vreți să vă oferiți serviciile la domiciliu.”
Mi-a zis individual respectiv insistând să vorbească în continuare după care a devenit vulgar. I-am închis telefonul în nas apoi am căutat pe internet redacția ziarului ” Raid ”, am sunat dar n-a răspuns nimeni.

Mi-am amintit brusc de sondajul efectuat de PSD în primăvara acestui an , de fapt a fost prin luna februarie,  realizat tot prin intermediul telefonului fix , când mi s-au pus întrebări în legătură cu candidatul pe care-l voi vota după care am fost întrebată cum mă cheamă.
PSD-ul are în baza sa de date numărul meu de telefon.
La câți bani a cheltuit, bănuiesc că a depășit de mult miliardul vechi, candidatul USL la primăria orașului Vălenii de Munte, domnul Bebe Moacă, ce înseamnă un telefon dat pentru intimidare ?

20 de gânduri despre „USL-ul nu doarme ci prin orice metode încearcă intimidarea.

 1. Sunt multe moduri de intimidare, dar pe mine o astfel de încercare m-a făcut să acţionez exact invers decât şi-ar fi dorit cel care m-a ameninţat. Am hotărât cu cine să votez:

  Apreciază

 2. L-ai urmărit pe Răzvan Dumitrescu la Subiectiv?El le-o taie la toţi aşa:
  Dacă nu aveţi şi probe care să susţină afirmaţia,vă rog să reformulaţi!!!
  Se vede din avion că e un apel dat la mişto de cine ştie ce dement de prin Văleni
  ”Doamnă, scrie că sunteți o tânără care vreți să vă oferiți serviciile la domiciliu.”!!!
  Care este legătura dintre „bordel” şi „telefon de intimidare” ???
  Zău Carmen,prea eşti prăpăstioasă!!!Nu putem să îndreptăm noi TOŢI cocoşaţii 😀 !
  Mai bine delectează-te cu ultimele mele 4 creaţii proaspete, „calde şi frige şi n-are gură să strige”!!!Despre Ponta,criză,Chiţoiu,omenie,solidaritate,crime în ziua de Crăciun, cântec patriotic şi alte alea,alea!Aştept cu nerăbdare să-ţi citesc comentariile!!!

  Apreciază

  1. Dacă nu aș fi aflat de mai bine de o lună că și alte persoane au fost amenințate, între timp m-am interesat și nu sunt singura care am primit mesaje telefonice, dacă n-aș avea acest număr de telefon de zeci de ani și blogul de câțiva ani, nu m-aș fi gândit că în spatele lui este cineva plătit să mă intimideze.
   Pentru că n-am avut timpul necesar nu am postat mai multe amănunte despre ce s-a petrecut în orașul nostru.
   Am să vin și în vizită.

   Apreciază

   1. Tot nu văd unde este intimidarea!Aş putea-o numi o tentativă de şicanare,de zgândărire,de stresare,de enervare,de jignire,de denigrare,dar în nici un caz de intimidare.Se ştie că intimidarea nu se face cu un telefon de jignire,intimidarea se face cu ameninţări directe şi fără perdea.Înţeleg că te-a deranjat teribil subiectul convorbirii,dar ăsta a fost şi scopul-să te scoată din ţâţâni,poate îţi schimbi orientarea 😀 !Sper să înţeleagă că n-au nimerit persoana convenabilă lor 😀 !

    Apreciază

   2. M-a supărat din cale afară. Sunt genul de persoană care dialoghez pe teme sociale sau politice dar care nu sunt dornică să cunosc nimic altceva decât punctul de vedere al altcuiva sau altora.
    Este vorba doar de libertatea de expresie . Nimic mai mult .

    Apreciază

 3. Pana la urmă telefonul meu care vi l-am dat nu a fost de intimidare. Mulţumesc pentru ca aţi vorbit cu mine. Chiar dacă avem simpatii politice diferite ca doctrina, tot nu putem suferi impostura. Nici eu nici dvstră.

  Apreciază

  1. Bună seara !
   Am înțeles rostul telefonului dvs. și vă mulțumesc pentru susținere. Se spune, nu știu cât este de adevărat, că la nivel de județe, localități, se fac diverse înțelegeri ascunse între candidați. Ar fi aiurea ca noi să ne certăm din motive politice.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s