Am uitat să vă spun

Astăzi , când mă întorceam acasă de la școală, m-am întâlnit cu unul dintre colegii mei care candidează din partea PDL-ului. Doar consilier își dorește să ajungă. Andrei, Andrei Beldiman se numește, nu se găsește pe un loc eligibil, este al nouălea, dar pentru că-l respect mult vreau să-l votez.

     Mi-a povestit calm și plin de umor, așa este el,  cum PSD-ul vandalizează toate posterele, afișele și bannerele din oraș care sunt ale PDL-ului.
Mi le-a și arătat și am văzut doar  resturile zdrențuite rămase lipite  în câteva locuri.

 În schimb, toate materialele USLului erau intacte.

Uriașe, sunt convinsă că încalcă niște standarde ,și foarte multe.

” Ce face poliția ? ” l-am întrebat.
”Nu vezi ? nimic.

21 de gânduri despre „Am uitat să vă spun

  1. Vlad, colegul meu este o persoană serioasă, n-a furat, n-a făcut afaceri cu statul . Nu el ne-a luat bugetarilor banii din buzunar, bani pe care îmi place sau nu ne-au salvat țara de la derapaj economic, nu el a încălcat vreo lege , nu el a făcut vreo faptă reprobabilă ca să nu aibă dreptul moral de a candida.
   Și dacă ar fi fost din alt partid aveam aceeași părere.
   Crezi că mie mi-a căzut bine când în anul 2004 am găsit afișele cu mine mâzgălite ? Eram desenată cu coarne și barbă. 😆
   Orașul Vălenii de Munte, urbe liniștită în rest, este roșu.

   Apreciază

 1. Draga Vlad, este mult sa spui „victime” deoarece victima este o persoane slaba.
  Noi nu suntem victime, suntem invingatori. Si inca ceva: da, este adevarat faptul ca au rupt toate bannerele, toate afisele, au amenintat unele persoane si suna pe altii pentru a-i intreba de ce si-au vizitat rudele. Iata despre cine vorbim.

  Mie, toate acestea imi spun ca le este tare frica.

  Apreciază

 2. Daca votezi lista PDL, votezi si pentru fratele meu care locuieste in Valeni si candideaza pe lista PDL. Nu mi-a spus de la inceput ca este candidat. El, nefiind prea interesat de politica, a acceptat sa intre pe lista doar la insistentele candidatului PDL, Ionita, care i-a spus ca vrea sa inscrie pe lista si tineri cu initiativa. Nu se implica prea tare in campanie si, din cate stiu, nu este pe un loc eligibil, E adevarat ca, desi nu este interesat de politica, la votarile anterioare, a avut mai degraba afinitate spre zona pdl, decat spre psd sau pnl. Spera sa castige Ionita si il antipatizeaza pe Bebe Moaca, insa, citind postarile tale, tind sa cred ca nu prea are sanse de reusita.

  Apreciază

  1. Ola,draga mea prietena sora mea a candidat acum cred ca 15 ani,la primarie din partea pnl,in comuna noastra si ce crezi ? A fost eliminata dupa listele de candidati, când s-au dus alegatorii ei ,ea nu era trecuta pe buletinele de vot, bunicul meu a fost liberal,ptr asta urasc liberali s pe toti ce sustin ca este partid istoric, pur si simplu romanii se inspira din fantome,fratilor lasati. Trecutul cu meritul si priviti spre viitor nu va mai agatati de himere,viata merge ininte,nu va mai alimentati viitorul din trecut ,nu conteaza cum se numeste important este sa fie bine ptr viitorul tarii si al copiilor nostri, ca noi de bine de rau am mincat o piine in vremurile astea de apus. Îmi provoaca repulsie ponta cind il vad cum sta de tolanit in fotolii si da interviuri’daca intrebati un psiolog dupa pozitia care si-o ia inseamna cred eu ca va fii nemiscat multi ani de acum inainte’se vede inclusiv presedinte de tara,Iesiti in strada,bombardatii pe pdl.ea se trezească din adormire! Nu se vad si nici nu se aud’poate merg pe varianta ca merg in teren dar nu trebuie omise televiziuile’ au nevoie de oameni cu diaree verbala care trebuie s beasas dtrebuie. Taca

   Apreciază

 3. Din ce în ce mai actuală gândirea analistului politic VICTOR SOCACIU!!!
  BUNĂ ŢARĂ,REA CROIALĂ,MAMA EI DE RÂNDUIALĂ!!!
  PLEAC-AI NOŞTRI,VIN AI NOŞTRI,NOI RĂMÂNEM TOT CA PROŞTII!!!
  ĂIA HOŢI,ĂŞTIA HOŢI,MAMA LOR LA TOŢI!!!
  Eu cred cu tărie în existenţa doar a 2 caiete de sarcini,caietul de sarcini al puterii şi caietul de sarcini al opoziţiei!!!Când se schimbă locurile se face şi schimbul de caiete!!!Noua putere face din caietul puterii preluat de la fosta putere,iar noua opoziţie face din caietul opoziţiei preluat de la fosta opoziţie!!!
  Totul se respectă ad literam şi de unii şi de ceilalţi,după caietul de sarcini pe care îl au în posesie în perioada respectivă!!!
  Aşa că noua opoziţie trebuie să-nghită-n sec,cum a înghiţit în sec şi noua putere cînd era în opoziţie!!!Totul se face exemplar şi exact cum scrie în cele 2 caiete de sarcini!!!Aceste caiete au fost scrise în 1990 şi au rămas nemodificate până-n ziua de astăzi!!!
  E inutil să ne lamentăm sau să acuzăm,roata morii se-nvârteşte ţac-ţac-ţac,între ei puterea schimbeşte ţac-ţac-ţac !!! [am spus schimbeşte în loc de schimbă,pentru a rima cu se-nvârteşte (o licenţă poetică a la Eminescu 😀 )]

  Apreciază

  1. Sunt de acord că unii nu sunt cu foarte mult mai breji decât alții dar, pentru aceea infimă diferență, votez cu PDL-ul și nu cu USL-ul.
   Îmi fac o temă pentru cursurile de perfecționare și, cum băiatul meu mă ajută cu anumite comenzi pe care nu le știu, apelez la el acum , cât este acasă , cât pot, neglijând internetul.
   Mulțumesc pentru înțelegere !

   Apreciază

   1. Tocmai pentru această infimă diferenţă eu voi vota şi cu PDL şi cu USL,deci voi băga în urnă un buletin care va fi socotit la „voturi anulate”!!!Ţi-am mai spus,eu am avantajul că sunt în afara tuturor culorilor politice şi nu sunt obligat să fac sluj în faţa nimănui!!!

    Apreciază

   2. Nici eu nu sunt datoare moral sau financiar nimănui.
    Același gând l-am avut și eu și anume acela de a anula votul , la mine în oraș toți candidații provin din membrii PSD cu părul schimbat dar nu și cu convingerile politice, dar îmi este teamă să nu ajungă să ne conducă tocmai cel care și-a făcut averea de pe urma afacerilor cu primăria și care, nu întâmplător , este pesedist.

    Apreciază

 4. Roata morii se-nvârteşte,ţac-ţac-ţac.Data trecută au numărat Vasile Blaga şi Traian Igaş!Nu poţi să rămâi la numărat toată viaţa 😀 !
  Nu ne rămâne decât să sperăm că anul aceste vor avea loc alegeri corecte!!Doar se bat cu cărămida-n piept cu această treabă!
  Speranţa moare ultima!!!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s