SCRISOARE CATRE DOMNUL JOSE MANUEL DURAO BARROSO

Aceștia sunt cei care ne conduc ! Fotografie netrucată
Aceștia sunt cei care ne conduc ! Fotografie netrucată

 ”  Daca esti de acord cu demersul distribuie mai departe.”

Da, sunt de acord.

Intrucat premierul Romaniei Victor Ponta va avea saptamana viitoare o intalnire cu dl. JMD Barroso pe doua teme: Schengen si MCV,

Intrucat premierul Romaniei Victor Ponta, in dispret fata de romani, nu a raspuns la cateva intrebari legate de cazul Grajdan-Nastase de ingerinta politica in actu…l de justitie,

In calitate de alegator,

CER EUROPARLAMENTARILOR ROMANI sa redacteze o scrisoare catre Presedintele CE in care sa adauge la punctajul discutiei cu premierul Romaniei urmatoarele intrebari relevante pentru MCV:

Care este motivul pentru care premierul, indata ce a fost investit in functie, a trecut ISC din subordinea MDRT in subordinea proprie?

Care este motivul pentru care premierul Ponta nu a trimis nici pana la aceasta ora corpul de control la ISC pentru a elucida modul in care aceasta institutie si-a schimbat intr-o luna de zile punctul de vedere, influentand actul de justitie?

Care este motivul pentru care premierul Ponta l-a demis pe seful ISC, aflat in directa sa subordonare, abia dupa ce scandalul izbucnise in presa si DNA a descins la sediul ISC si nu dupa ce a aflat ca ISC a trimis o adresa cu un alt punct de vedere in procesul Trofeul Calitatii?

Care sunt efectele concrete asupra actului de justitie ale adresei emise de seful ISC demis?

Sebastian Lazaroiu, cetatean roman si alegator. ”

Sper ca aceasta să ajungă  http://joaquinbarroso.com/  și să fie citită. Europenii sunt mai sensibili și mai bine crescuți decât noi.

 Ei răspund de obicei. 

11 gânduri despre „SCRISOARE CATRE DOMNUL JOSE MANUEL DURAO BARROSO

   1. După cum se poate citi, Lăzăroiu ,,CERE EUROPARLAMENTARILOR ROMANI sa redacteze o scrisoare catre Presedintele CE in care sa adauge la punctajul discutiei cu premierul Romaniei urmatoarele intrebari relevante pentru MCV”

    Amu este de datoria parlamentarilor PDL şi UDMR, fiind în aceiaşi familie europeană, să „treacă la treabă” şi să toace cât mai mult posibil creierele parlamentarilor europeni, făcându-se vizibili şi pentru presa şi televiziunea naţională … bineînţeles pentru cei care vor prelua imagini şi ştiri de acolo. Eu cred că se poate ! …avem parlamentari de calibru .

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s