Copiați elevi ! Copiați ! Ministrul vostru v-o cere

Ministrul MANG-litor, ministrul educației române !

Rușine domnule ministru Ioan Mang ! Rușine domnule premier Ponta pentru că ne desconsiderați într-atât încât ne desemnați un astfel de ministru ! 

Chiar dacă nu ați plagiat personal , domnule ministru , niciun articol ci doar ați cerut ca numele dumneavoastră să vă fie trecut ca autor pentru a primi bani nemunciți, a se vedea și recenta grevă parlamentară a fostei opoziții acum ajunsă la putere , tot nu aveți dreptul moral de a ne conduce.Cu o lipsă totală de stimă pentru un astfel de dascăl,fiind o profesoară care se chinuie să-i dezvețe pe elevii ei să copieze,

Carmen Amza

A se vedea și :

“Victima” Mang roade la temelia guvernului Ponta

Val de acuzatii de plagiat la adresa ministrului Educatiei, Ioan Mang: Consiliul National de Etica si Academia Romana, sesizate sa verifice lucrarile

Plagiator în serie

Mang a plagiat din Israel până-n Japonia şi Taiwan.

MINISTRUL TOMBOLĂ. Cine este Ioan Mang, noul ministru – Gandul

Am mai citit un articol inedit ca idee :

Soluţie pentru Educaţie: ministru cu diplomă de BAC luată anul trecut!

12 gânduri despre „Copiați elevi ! Copiați ! Ministrul vostru v-o cere

 1. Am mai scris pe site in urma cam cu o luna. Povesteam despre ceea ce mi-a spus fratele meu sa s-ar intampla la Valeni in legatura cu alegerile, aspecte pe care mi le-ai confirmat.
  Cum se mai simte atmosfera electorala acum ? Vreau sa zic, din discutiile cu cei cunoscuti si mai putin cunoscuti, care ti se pare ca are cele mai mari sanse ?
  Sunt si aspecte electorale „pitoresti” ?
  Sincer, chiar ma simt legat de Valeni si mi se pare interesant ce se mai intampla prin oras. Discut si cu fratele meu, dar el poate fi subiectiv.

  Apreciază

  1. Bună Sergiu !
   Chiar în această clipă știu că are loc un spectacol în Sala Sporturilor. Nu știu exact cum se numește sala respectivă. E una dintre cele construite de Adrian Năstase Lumea a primit invitații, cred că acele persoane despre care se știe că votează cu Bebe Moacă, și s-a dus la concertul ținut de nu știu cine , n-am fost atentă, Pepe sau Fuegă. Chiar nu m-a interesat mai ales că este girat de Mircea Cosma.
   Se pare că a cheltuit aproape un miliard lei vechi pentru mita de la Paști, vinul și pasca.
   A apărut o candidată nouă și independentă. E vorba de doamna Mărgăritescu, Cum cred că sunt mulți misogini în oraș este posibil să nu aibe șanse.
   Acum toată suflarea vorbește de Mang. De faptul că PSD-iștii nu ne dau decât 8% din ce ni s-a luat.
   Cum majoritatea celor din oraș este formată din pensionari, oameni din medii dezavantajate și chiar rromi este posibil să iasă primar cel cu reputația cea mai proastă.

   Apreciază

 2. Seara buna,

  Fratele meu voteaza cu Ionita, nu il inghite deloc pe Bebe Moaca.
  Ma intreb doar, pentru ca asa inteleg din ceea ce povestesti, de ce e nevoie sa investeasca atat de mult, daca are o sustinere asa puternica si e sigur de victorie.
  Despre Iulia Margaritescu, inteleg ca nu are prea mari sanse (fratele meu, imi place sa cred, nu e totusi misogin) si, cum votul e intr-un singur tur, el merge pe vot util. Cunosti multi sustinatori ai lui Ionita ? Adica fratele meu pariaza pe un loz castigator sau e doar perceptia lui ? Cei din PDL se misca ? Se simte prezenta lor pe acolo ?
  Toata suflarea care discuta de Mang si cei 8% banuiesc ca este formata din profesori, oameni de cultura, care din pacate reprezinta doar o minoritate..,..
  Sper sa mai povestesti despre ce se intampla in campanie. Cred ca este interesanta atmosfera electorala dintr-un oras mai mic, chiar si pentru cei care nu sunt din Valeni.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s