Mi-e mintea întreagă furtună dezlănțuită

Mi-e mintea întreagă furtună dezlănțuită
Mi-e mintea întreagă furtună dezlănțuită
Mi-e mintea întreagă furtună dezlănțuită

Dragii mei,

Voi știți cu toții că plăcerea mea cea mai mare este să ne întâlnim, clipe de basm, sâmbăta și lunea și să ne citim unii pe alții.
După cum v-am obișnuit, nu vă citesc niciodată povestirile voastre minunate înainte de a scrie la rându-mi ceva.

Să –mi imaginez acum o poveste siropoasă, care să se fi terminat cu happy end, sau să descriu cine știe ce furtună prin care am trecut , fie ea dezlănțuită de stihiile naturii fie de sentimentele mele umane și imperfecte, nu pot și nici nu consider că este momentul.

Nu cred în acei oameni de cultură sau de știință care se retrag într-un turn de fildeș și de acolo ne vorbesc despre marile lor realizări artistice sau  despre descoperiri epocale.

Nu cred nici în gospodina care îți spune cu o privire nevinovată, aproape aeriană,  că ea nu face politică dar în schimb  se plânge tot timpul că nu are de niciunele.

Nu-mi găsesc o stare , cât de cât propice unei astfel de manifestări.  

Mi-e mintea întreagă  furtună dezlănțuită,  când văd că în fruntea ministerului educației o să fie înscăunat un domn care susține prostul obicei al elevilor de a copia și propovăduiește mediocritatea.     

În acele ape tulburi care nu se văd se găsește diploma pierdută a Corinei Dumitrescu
În acele ape tulburi care nu se văd se găsește diploma pierdută a Corinei Dumitrescu

                 După ce timp de o săptămână ni s-a propus o doamnă care și-a pierdut în apa oceanului , pe timp de    furtună, diploma care atesta faptul că a finalizat un curs la o facultate prestigioasă,  acum   vom avea drept ministru o persoană atât de timidă încât se simte înhibat de existența unei camere de luat vederi !

Ceea ce-i provoacă o adevărată furtună sufletească.

Au scris despre FURTUNĂ  toți ceilalți prieteni din Clubul  psi©, carmen pricop tineriu, altcersenin, anacondele, scorpio, cristina, …

23 de gânduri despre „Mi-e mintea întreagă furtună dezlănțuită

  1. Mulțumesc pentru înțelegere. Când eram măritată și furtunile izbucneau din senin, în plin scandal eu mă culcam. Nimic, nici iminența unui cutremur, cum a fost cel din 1977, nu face ca somnul să-mi zboare.

   Apreciază

 1. carmen, deși sunt cumva mai în afara subiectelor politice, căci nu le urmăresc din lipsă de entuziasm și de timp, tot o furtună sunt și eu când mă gândesc la isprăvile aleșilor… și nu mi te imaginez scriind siropos, da?
  totuși, reacția ta vis a vis de ministrul de resort ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru noi toți, căci copiii ne sunt viitorul.

  Apreciază

  1. Dragă Psi dacă ai preda doar o lună într-un liceu oarecare, nu din cele mai bune dintr-un județ, la fel ai simți și tu.
   Discutâm între noi , profesorimea, și încercăm să înțelegem care sunt cauzele care au dus aici.
   Ei bine, vinovați sunt cei care de dragul voturilor au lăsat tot mai jos ștacheta.

   Apreciază

   1. te cred, chiar te cred carmen. eu mă uit numai la ce mă lovește pe mine direct… fiscalitatea și nu am cuvinte. 😯

    Apreciază

 2. Pingback: Furtuna « Abisuri
 3. hello,

  Mang a vrut anul trecut capul lui Funeriu si s-a declarat contra supravegherii camerelor video.

  MARGA il admira pe fata pe w.w.putin, declarind ca este un lider perfect si si-ar dori ca multi lideri europeni si romani sa fie ca putin.
  Parerea mea personala este ca wwputin are germenii unui hitlerist sau stalinisti, cum doriti si ….nu-i exclus ca in curind Europa sa simta ceva pe pielea ei.

  corlatean – jeg de om – care trebuie sa-l scoata basma curata pe bombonel si care a amenintat cu arestarea pe procurorul de caz al bombonelului.

  ala micu – aka daniel constantin – ministrul agriculturii – sluga umila a lui voiculescu, una din cele mai odioase si hide personaje politice postdecembriste – deci ala micu trebuie sa-si salveze stapinul de procesul prin care acelasi minister al agriculturii ii cere daune de 60 milioane dolari. de mentionat ca ala micu are datorii de 300.000 euroi la canalia de voiculescu.
  daca va reusi sa-l scuteasca pe felix de proces si plata daunelor, va scapa si ala micu de datorii in valoare totala de 300.000 euro?!

  dan nica – personaj odios scos parca din catacombele securitatii, in 2004 era sa sparg televizorul ascultindu-i ticalosiile

  etc…

  Apreciază

   1. KAMIKAZE sintem noi, ca am permis instaurarea unui asemenea guvern.

    ei si haita lor de canalii vor rontai si restul de carnitza de pe oasele noastre

    Apreciază

  1. Scorpio, depinde de liceul unde învață băiatul tău și nivelul de exigență. S-a copiat și anul trecut la bacalaureat dar, pentru că nu era niciunul mai de Doamne -ajută, n-au avut după cine s-o facă.
   Vinerea trecută un elev de clasa a X a a împărțit 124 la 2 și i-a dat ca rezultat 12.
   Adică nu e dracul atât de negru cum se spune ci elevii nu știu aproape nimic.
   Nicio lecție învățată, nicio temă făcută , nici măcar titlul lecției de zi.Zi de zi, săptămână după săptămână.
   Cam bănuiam ce o să găsesc când m-am transferat , nu credeam nici eu că este chiar atât de rău, dar n-am găsit o altă catedră liberă.
   Zic să ai încredere în seriozitatea băiatului tău . Și îi doresc multă baftă !

   Apreciază

 4. Carmen, furtuna mintii mele e plina de cate voturi au avut astia la investitura.
  Iti dai seama, ca 284 e aproape de 322, nu? Nu ma refer aici strict la suspendarea presedintelui, desi ramane in atentia marita, ci la orice porcarie pe care vor dori s-o faca: cu ani, cu dna, cu invatam, cu justitia, cu sanatatea, cu constitutia…
  Iar lumea e impacata, gata, au intrat in vacanta mintii, asta e, 6 -7 luni la guvernare.
  Eu de ex ma gandesc numai cum o sa ia Voiculescuu bani si terenuri, cum o s ane rada noua si procurorilor care au avut curaj, in nas, nimeni nu-l va mai putea judeca vreodata pt aceleasi fapte, toti vor fi spalati, curati, ca noii nascuti.

  Apreciază

 5. Pingback: url redirection

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s