Premierul Ponta are grijă de electoratul său, bugetarii mai pot să aștepte

Ponta  este președintele unui partid de stânga care , se cunoaște, a fost votat preponderent de pensionari și de cei care beneficiază de diverse ajutoare de la cele de handicap până la cele de șomaj.
Liberalii sunt cei care îi sprijină pe marii bogătași ai țării, de dragul lor s-a impus cota unică de impozitare , o măsură care îi avantajează enorm pe cei cu venituri sau realizări uriașe, ca urmare PNL –ul de la clasa mijlocie își așteaptă voturile și pentru această categorie de votanți are măsuri în programul de guvernare.

O șansă pentru guvernul Ponta, vă rog !
O șansă pentru guvernul Ponta, vă rog !

             Cu toate că au lăsat să se creadă că au negociat cu FMI- ul măsurile pe care le vor lua, mințind ca de fiecare dată, de fapt viitorul guvern Ponta are grijă să-și atragă de partea sa, de parcă mai era nevoie, electoratul amărât de stânga.

11 gânduri despre „Premierul Ponta are grijă de electoratul său, bugetarii mai pot să aștepte

 1. Partea bună a lucrurilor constă în faptul că se va încheia perioada de neruşinare cu care uslinoşii promiteau raiul pe pămînt.
  Vor vedea pe pielea lor de mincinoşi că una este să promiţi şi alta este să-ţi ţii promisiunile populiste.
  Mai ales că bani de împrumutat pentru pomeni electorale, nu prea se mai găsesc. Bancherii s-au fript despul cu ţările PIIGS.

  Apreciază

  1. Domnule Popateapă,
   De ani de zile pesediștii împreună cu liberalii, udemeriștii, atunci când nu erau alături de pedeliști la guvernare, n-au făcut altceva decât să-l critice pe președintele meu Traian Băsescu.
   Generalul Oprea a fost din acest punct mult mai diplomat și de aceea , chiar dacă provine din PSD, nu-i port pică.
   Ponta a ajuns să fie propus la conducerea unui guvern datorită faptului că prin organizațiile locale PSD a instigat la răzmeriță tot timpul.
   Perfect.
   Acum trebuie să demonstreze că nu este un simplu MINCINOS ci chiar are soluții viabile.
   Nu vreau să vă supărați pe mine dar pensionarii sunt cei care în mod majoritar votează cu stânga. Normal atâta timp cât s-au născut și au crescut într-o astfel de orânduire. Atâta cunosc , atâta înțeleg.

   Ambele articole le-am citit chiar dacă n-am lăsat niciun semn al trecerii mele acolo.
   Am fost politicoasă luni de zile cu persoane care , ca și dvs. , scriau mult mai agresiv decât citatul de pe blogul ”Popateapă ”
   ”Sunt sătul şi urăsc guvernarea mafiotă băsesciano-pdl-iste,” și care a fost urmarea ?
   M-am trezit cu lături în cap.
   Dați-mi voie să suflu și în iaurt când este vorba de pensionari cu vederi de stânga.

   Toți suntem sătui nu doar dvs simțiți că :
   ” sunt sătul şi să să fiu luat de prost, să fiu păcălit de clasa politică. În articolul anterior am exprimat opinia despre această castă profesională arivistă.”

   ” Stalin spunea: “Nu este important cine votează, important este cine numără voturile“. De data aceasta cine le va număra? ”

   Cum cine ? Prietenii dumneavoastră PSD-iștii !
   Cât despre link-ul de mai sus, doar Frunzăverde se prostituază ?
   Nu, nu am avut o zi bună de când am aflat azi de dimineață că se înjumătățește procentul pe care-l o să-primim . Pentru o muncă depusă.

   Apreciază

 2. Nu doamna, nu numai Frunzăverde se prostituează. Orice politician care părăseşte un partid pe care l-a slujit cu devotament o perioadă îndelungată şi s-a bucurat de foloasele oferite de partid este un prostituato-proxenet. Dacă vreţi să mă credeţi mă îndoiesc că USL îşi va ţine promisiunile şi tare mi-e teamă să nu ne trezim cu Dan Diaconescu şi ai lui la putere. singura soluţie, pentru mine o vad a fi sinuciderea.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s