În locul salariilor reîntregite, pensiilor mărite și proprietăților retrocedate Ponta ne dă suspendarea președintelui Băsescu !

Conștienți de faptul că nu se poate să destabilizeze țara prin măsurile populiste pe care le promiteau anteniștii îi pregătesc terenul premierului desemnat Ponta, pentru altceva decât pâinea cea de toate zilele și anume pentru circul suspendării președintelui.
Când nu ai ca program politic altceva decât ”jos Băsescu ” este greu să guvernezi o țară în criză cum este România . De fapt ca și majoritatea statelor din Europa.
Se aude, pe surse , că tot de dragul nostru se înființează un nou minister. Cel al ” băieților deștepți din energie ” al USL-ului.

O să spuneți că atât tovarășul Iliescu cât și ” camaradul ” Ponta au precizat că deocamdată nu se gândesc la suspendarea lui Băsescu. Da, dar profesorul de la securitate, mai bine zis profesorul în turnătorii , Dan Voiculescu ” astă poftă vrea ”. Suspendarea președintelui Băsescu !

Voiculescu, Ponta care are o mare nevoie de Antene precum Geoană de ” Realitatea TV ”, va fi adevăratul premier al României !

Se pregătește de asemenea terenul, pentru ca sărmanul chiulangiu șef Antonescu să poată spera la un loc mai bun de dormit , Palatul Cotroceni are mai multă liniște și răcoare, anteniștii au început deja să lucreze .
În ziua când va fi dormi la Cotroceni Antonescu Crin George, și cum l-o mai fi chemând , ei bine, în aceea zi Trustul Intact va deține întreaga putere în România.
Poate îl pune rege ” marionetă ” pe Mihai . Poate.

Îi  rog pe cei care scriu pe blogurile : Blue, Copacul din padure, Cronici Geruliene, Dura Lex, Grădina de hârtie, MANGALIA-POLITICĂ, Sareîn Ochi, Tiberiu Orasanu să mă ajute cu un link către înregistrarea de aseară de la Antena 3.

Aș vrea să pot posta și dovada video a ceea ce afirm.

44 de gânduri despre „În locul salariilor reîntregite, pensiilor mărite și proprietăților retrocedate Ponta ne dă suspendarea președintelui Băsescu !

      1. Multumesc, Carmen!
        M-am bucurat si eu vazand cat ne apropie pe toti aceleasi valori, ganduri, sperante.
        Si am convingerea ca e nevoie de implicare, cat si cum ne sta in putere fiecaruia.

        Apreciază

    1. Iar mie mi s-a ÎNĂCRIT GURA de atâta CIUMĂ PORTOCALIE ……………
      AFARĂ, AFARĂ, cu JAVRELE din ȚARĂ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ROMÂNI, TREZIȚI-VĂ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      CANCERUL vine de la COTROCENI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Cei care mai AVEȚI minte să JUDECAȚI

      și

      GURĂ să STRIGAȚI,

      acum e MOMENTUL :

      JOS TRAIAN BĂSESCU și PDL !!!

      Haideți vă rog,

      ÎNJURAȚI- MĂ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Cel care mă va ÎNJURA cel mai TARE și mai TARE ,

      VA PRIMI din partea mea un BILET la FINALA

      UEFA EUROPA LEAGUE

      de pe ARENA NAȚIONALĂ ( 9 mai 2012 ) !!!

      Alioșa.

      Apreciază

      1. Respectul fata de cineva se dovedeste si prin respectul fata de opiniile acelei persoane (iar a discuta polemic dar in limitele bunului-simt, exclude „urlarea” de sloganuri aduse din strada in acest spatiu, unde stiu ca ati fost primit cu multa bunavointa si eleganta)

        Ai venit aici cu vorbe-miere
        Acum reversi venin si fiere…

        Dezgustator!
        Rusine, Aliosa!

        Apreciază

      2. Domnule Alexandru Popovici,
        De la această postare comentariile dvs. vor ajunge la spam.

        Am avut răbdare să văd când vă veți arăta adevărata față pe care eu am bănuit-o, să nu vă închipuiți că m-ați indus vreo clipă în eroare, aceea de fost politruc comunist.
        Politruc este o funcție ca urmare nu este o jignire, nu-i așa ?
        Rămâneți deci ceea ce ați fost tot timpul.

        Apreciază

      3. Mih, comentariul celor doi mi-a demonstrat că și lor le este teamă că am dreptate. Mi-a demostrat că prin această postare lovesc cumplit în securitatea lui Ceaușescu , fii și nepoții acestora și al turnătorilor care împânzeau țara și ne îngrozeau, și cu care președintele Băsescu s-a luptat în toți acești ani pe viață și pe moarte.
        Ei sunt cei care-i mint pe sărmanii români, oameni simplii care sunt la muncă și n-au timp de reflecție.
        Dacă până acum au reușit să se stăpânească, ei bine articolul de față i-a scos din minți.
        Sau s-au îmbătat ca tot românul azi de 1 Mai muncitoresc.

        Apreciază

      4. Colonele !
        Bag sama că săngele nu ţi-a irigat destul creierul ❗
        Ştiu că ai fost învăţaţ să primeşti de pomană şi că învăţământul socialismului ştiinţific ţi-a deschis perspective, dar de maturitate ce zici ❓ Pe asta încă n-ai căpătat-o ! Trebuie să înţelegi că respectul semenului nu se vinde la aprozar, şi că trebuie să-l ai „sedimentat” în conştiinţă pentru a te comporta normal. Inclusiv scriitura ta cu litere de tipar trădează carenţe de comportament.

        Apreciază

    2. Ar trebui mai întâi să vă terminați propria educație și după aceea să încercați să-i ” luminați ” pe cei din jur.
      Să absolviți clasa I. Îmi amintesc că atunci se învăța număratul până la 10.
      Lăsând gluma la o parte , sunt convinsă că sunteți un securist de-al lui Voiculescu și Mircea Dogaru și că articolul meu v-a deranjat cumplit determinându-vă , este prima oară , să comentați aici.
      Ca securist ați socotit că din anul 2009 până în prezent sunt 7 ani apocaliptici.

      A îndrăznit Băsescu să nu vă recunoască meritele deosebite în strânsul recoltelor toamna și îl urâți pentru asta.
      Următorul dvs mesaj va ajunge la spam.

      Apreciază

      1. Stii ce nu inteleg eu? De ce sunt atat de suparati?! Au ajuns la guvernare, presedintele nu are atribute prea multe, ei sunt la butoane („ei” reprezinta de fapt extensia lui EU Voiculescu Felix celmare si tare, turnatorul), ce-i mai supara? Uite, in loc sa ne „trezim” noi, s-a „trezit” Traian Basescu si le-a netezit drumul la guvernare. Prin urmare, DE CE sunt atat de suparati, nervosi???

        Apreciază

      2. M-am mirat că nu aţi băgat şi primul comentariu la spam.Pentru lămurire,în ceea ce priveşte educaţia,sunt absolvent al unei facultăţi,curs de zi,în ceea ce priveşte securistul lui Voiculescu şi Dogaru,vă asigur că între mine şi ei sunt mii de kilometri distanţă,în ceea ce priveşte 7 ani apocaliptici,am socotit din anul 2005 de când este băsescu preşedinte (suntem de fapt în al 8-lea an).În final vă mărturisesc că m-a deranjat simplul fapt că nu aţi aşteptat măcar anunţarea echipei de miniştri ai Guvernului Ponta şi aţi şi început cu sapa şi târnăcopul !!!Vă asigur că dacă USL va continua linia PDL privind distrugerea României şi nenorocirea poporului voi acţiona şi împotriva lor cu aceeaşi furie şi intensitate,ba chiar mult amplificate,încă de la prima mişcare greşită!!!!!DAR am răbdare până la orele 21:00 să aflu ce miniştri a ales Victor Ponta,iar dacă se confirmă unele nume vehiculate pe surse voi declanşa jihadul împotriva USL în 5 minute (dar în mod serios,nu ca băsescu cu demisia 😀 ) )!!!
        În concluzie chiar nu văd ce am scris de v-a determinat să mă trimiteţi la spam.
        Cu stimă şi consideraţie,
        Bogdan Marinescu.

        Apreciază

      3. Domnule Marinescu,
        Răspund cu întârziere pentru că , recunosc , m-ați surprins. Am citit mai multe comentarii scrise de dvs. pe alte bloguri , poate că nu toate au același ton și aceleași expresii agresive ca acelea pe care le-am văzut eu , dar mi s-a părut că acesta la care vă răspund acum este cel mai politicos dintre toate.
        Recunosc, vedeți că mă repet, nu vă vedeam capabil de bună creștere.
        Dacă m-am înșelat în privința dvs. îmi cer scuze dar după violența ce răzbate din toate scrierile , în mod obișnuit , nu aveam cum să-mi fac o altă părere.
        Am exagerat în mod intenționat în ceea ce privește nivelul dvs. de educație la fel cum faceți și dvs. în toate articolele și comentariile pe care le scrieți.
        Din principiu consider că fiecare individ trebuie respectat.
        Și totuși, sunt persoane pe care nu am cum să le accept :
        securiștii turnători, cei care au torturat și acum au pensii ” nesimțite ” , precum generalul Pleșiță, Iliescu și toți cei vinovați de moartea, în decembrie 1989 , a unor tineri nevinovați , violarea și agresarea celor care au fost prinși in 14- 15 iunie în București, politicienii care s-au îmbogățit cu acte în regulă, votând și promovând legi date în sprijinul hoțiilor lor, politicieni corupți.
        Cum nu avem aceleași idealuri , dumneavoastră sunteți unul dintre acele persoane care una știți și una spuneți,” JOS BĂSESCU !” nu cred că vă veți supăra pe mine dacă încheiem orice dialog.
        Cu respect,
        Carmen Amza

        Un articol bun în care se scrie despre securitate și securiști este și :
        http://noradamian.wordpress.com/2012/05/02/cazul-panait-standard-de-lucru-in-%e2%80%9ecooperativa-avantul9/

        Apreciază

  1. la linkul acela cu emisiunea se spune ca stream-ul nu a fost gasit pe nici un server…
    Ma asteptam la aceasta agenda a celor doi pacalici nationali . Au declarat-o si inainte si dupa caderea guv. Singura solutie este , dupa cum spunea si sare , iesirea masiva la vot .
    Eu mai am o solutie , dar ce stiu eu…? Aceasta ar fi ca , daca vrei bine , trebuie sa ti-l faci tu singur . Fii tu schimbarea pe care o astepti .
    Ma mira incontinuu , din 89 incoace , cand am cazut si eu in plasa politicii , a discutiilor politice , cata energie consuma oamenii in van , vroind sa schimbe ceva cu ajutorul politicienilor ! ! Politica nu poate schimba nimic , nicicand . Noi suntem cei care putem schimba ceva in viata noastra . 🙂

    Apreciază

      1. Au cam multe planuri, nu credeti? Localele din iunie, parlamentarele, cresterile de salarii (am auzit ca o sa ia de la dezvoltare si dau la salarii), suspendarea lui Base, guvernarea, certurile pe po0sturi, vinzarea Cuprumin rusilor, cedarea actiunilor de la Transgaz, nuclear electrica si celelalte, lui Varan Voiculescu, cand o sa le poata face pe toate????

        Apreciază

    1. Am văzut și am apreciat.

      Eu sunt olteancă și mă port ca în imnul nostru

      ” Cine se ia cu mine bine
      Îi dau haina de pe mine ..

      Mama spunea că-i este milă de persoana care mă supără cu toate că nu sunt scorpion

      Apreciază

  2. Poate o să par anacronic, am tom mai clar impresia că cineva dorește să îl facă pe Ponta să își rupă gâtul. Timp de dou ani a făcut tot felul de referiri la ce făcea Guvernul de la acea dată. Nimic nu era bine, tăierile erau nasoale, nu existau programe de investiție: „Ieri am fost la Ponta toţi preşedinţii de Consilii Judeţene şi am stabilit că până în luna august, în trei tranşe, se dau înapoi pensiile, salariile şi sporurile salariale pe care vi le-au tăiat ai lui Băsescu. O să avem grijă şi eu și Radu ( Mazăre) să se ţină de cuvânt Ponta, este deja hotărâtă, decisă. Se anulează Planul Naţional de Investiţii al Elenei Udrea de 4 miliarde euro şi ăştia sunt banii cu care putem să revenim la normalitate, să supravieţuim. Aşa că pe 10 iunie şi în toamnă să nu vă mai lăsaţi păcăliţi.”

    EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/prima-masura-a-guvernului-ponta-979344.html#ixzz1tdjmKXc2

    Deci pentru mărirea pensiilor ia bani de la investiții. Asta poate readuce criza. În forță, ba ne poate arunca în situația Greciei. Acolo fix acesta a fost procedeul. La fel a fost și în Ungaria. Dacă se dovedește că e adevărat e de rău.
    Ce mi se pare straniu, Antonescu nu se implică, nimeni nu vorbește că ar vrea un loc de vicepremier de exemplu. Stă la cutie…

    Mei e ceva interesant. Înainte de a se ști rezultatul votului de demitere a Guvernului MRU, ponta extrem de vesel a anunțat că ei, USL au hotărât să preia Guvernarea. În același timp, grei din PSD și PNL vorbeau despre un guvern de tehnicieni, apolitic. Am impresia că Ponta i-a pus în fața faptului împlinit…

    Ce zicea Ponta în cei doi ani?
    – Sunt rele tăierile de venituri,
    – Sunt rele închiderile de școli și spitale,
    – E rea universitatea maghiară etc
    Zicea că va repara astea și altele. Nerepararea, după părerea mea, ar trebui să însemne decredibilizarea lui, ar trebui să se vadă că tot ce a declarat el de când conduce PSD și Antonescu nu e decât ceea ce spuneam la vremea aceea: O mare miciună.

    Sincer, cam începe să-mi fie milă de de Ponta

    Apreciază

    1. Ia te uita! Mila? Fii serios! Un cretin, un infantil, cum sa-ti fie mila de cel care in loc sa taca, a vorbit si a spus numai tampenii?
      Cine e POnta? Un cretin flancat de 50% din coruptii si infractorii tarii, 30% de turnatori, securisti in rezerva, kaghebisti. Mila sa-i fie lui Iisus, eu nu am puterea lui, nici de iertare, nici de milostenie.

      Apreciază

  3. Stati linistiti, de acum e democratie in tara, asa a afirmat Rovana Plumb la realitatea TV, Voiculescu face guverne si da afara ministri care nu fac ce spune el, totul o sa fie plin de lapte si miere, pe strazi vor cadea covrigi din cozile cainilor stransi de gunoierul Prigoana, autostrazile suspendate ale lui Oprescu se vor face in 3 luni, si daca voi n-o sa le vedeti, o sa fie pt ca sunteti pizmosi, ciudosi, nu pt ele nu exista!
    Televiziunile vor arata, ca pe vremea lui Nasty, numai lucurile permise de premierul Voiculescu, vor vorbi numai de bine, tara va fi plina de tineri educati, oameni civlizati, respectuosi, clanurile mafiote vor dispare ca prin vis, investitorii se vor aseza la coada la granite.
    Nu pe vremea lui Basescu au plecat peste 3 mil de romani din tara, ci pe vremea lui Nasty si a lui Ilicikaghebila…

    Stati linistiti, aloo, stati linistiti, Voiculescu lucreaza pentru tine…

    Apreciază

      1. Dacă era mai matur nu pica în propria-i capcană.
        Nu degeaba , la o lună după investiția guvernului Ungureanu, Băsecu a povestit tam-nesam despre propunerea pe care i-a făcut-o lui Ponta de a fi premier. Bătrânul Iliescu l-a sfătuit să nu accepte funcția dar el., dornic să se ….
        A ales în guvern tot persoane discutabile…

        Apreciază

Lasă un comentariu