Să vă spălați pe cap cu Silviu Prigoană și cu toți asemenea lui !

Retrăiesc nebunia  PNȚ-CD-ului din anul 2000.

Să fim înțeleși , nu i-am votat în anul 2008 pe PDL-iști ca acum să se poarte precum PNȚ-CD-ul înainte de obștescul sfârșit.

Înfumurat și plin de sine.

În toate partidele sunt baroni locali, infractori gen Adrian Năstase  sau Boldea. Nu există nicio deosebire. Toți fură cu acte în regulă sub privirile blânde și îngăduitoare ale justiției române.

Am ales să mergem la vot pentru că președintele Traian Băsescu ne promitea o altă direcție.

Una fără pomeni electorale și curățată de caracatița politicienilor corupți.

Am înțeles de mult că PDL-ul nu-l sprijină pe actualul președinte  dar ceea ce face azi doamna Elena Udrea și ceilalți mă deranjează de-a binelea.

Să ne fie clar, după ce ne-ați luat atâtea milioane de lei din buzunar, în cei doi ani de austeritate , să nu vă închipuiți că ne câștișați cu două acadele !

 

Telectuali, în mină, să ne dați lumină! 

MOTIVE DE SUPĂRARE

Motivul I

ULTIMA ORA Guvernul s-a inteles cu Coalitia de Guvernare si va da bani pentru proiecte in teritoriu

 Motivul II

Biroul permanent al PDL a votat excluderea lui Cristian Preda din partid – surse. Paleologu: Unii imi spun ca sunt intelectual intr-un mod incalificabil, baga-mi-as … in intelectuali

Să vă spălați pe cap cu Silviu Prigoană și cu toți asemenea lui !

31 de gânduri despre „Să vă spălați pe cap cu Silviu Prigoană și cu toți asemenea lui !

 1. Eu cred că vă împărtășesc ideile și mai ales că, spre deosebire de mulți alții, chiar scrieți bine. Ca membru al Uniunii Scriitorilor, sigur, am învățat și eu alfabetul. Mai trist e că din cauza realităților din țară fiul meu a emigrat. Mai bine e că s-a stabilit la San Francisco și cu această ocazie am cunoscut și eu altă lume. Personal nu am nimic cu domnul președinte, cu clasa politică. Istoria demonstrează că țara noastră perpetuează de multă vreme o administrație ineficientă și o moralitate dubioasă. Nu sunt de vină tinerii de azi, cărora le doresc să nu treacă prin ce am trecut noi, ăștia…Stimă și succes!

  Apreciază

  1. Domnule Bureriu, vă rog să mă iertați că nu am cunoscut faptul că sunteți scriitor. N-am vrut să vă jignesc ci chiar am fost sinceră atunci când v-am apreciat scrisul. În ultimii ani n-am prea mai cumpărat cărți de literatură pentru că am și eu o obsesie. Politica.
   Sunt o profesoară de matematică , nici măcar matematician, care încearcă să înțeleagă ce se întâmplă cu viețile noastre . Sunt de acord cu faptul că în țara ”noastră perpetuează de multă vreme o administrație ineficientă și o moralitate dubioasă. ” dar cred că aproape toți politicienii sunt de vină , nu doar actuala putere. Faptul că sunt în opoziție nu-i exonerează de fapte infracționale din trecut.
   Mulțumesc pentru urări !
   Succes, în ce ? Doar uniți putem, oare , să scăpăm de ei.

   Apreciază

 2. Nu sunt de acord cu punctele de vedere exprimate mai sus.
  Eu stiu ca in SUA exista o lupta dura pentru nominalizarea la o candidatura intre potentialii aspiranti din cadrul aceluiasi partid. Dar, dupa ce este desemnat candidatul, toata lumea din partidul respectiv tropaie in spatele alesului, indiferent de opiniile pe care le-au avut inainte de desemnare. Ca ne place sau nu, Prigoana statea cel mai bine in sondaje (23-25%, inainte de desemnare) fata de Oprescu (45-50%). Preda era la 2-3%. Sincer, pe cine ati fi desemnat candidat ? Trecand peste acest aspect, nu este posibil ca, dupa ce s-a stabilit candidatul, sa declari : penibil, dezastru. Acest lucru il putem face noi, comentatori, scriitori, etc., dar ca membru al organizatiei trebuie sa pleci la lupta. Nu poti sa te lupti cu Oprescu si in acelasi timp sa ti se strige din echipa ta dezastru, penibil. Nu sunt un fan al lui Prigoana, dar Cristi Preda a depasit masura. Daca nu s-ar lua masuri dure impotriva „cartitorilor”, atunci s-ar ajunge la haosul PNTCD din 2000. Am avut de multe ori impresia ca „ego -ul” domnului Preda este exagerat, daca nu este in prim plan, incepe imediat sa critice. Daca colegii sai ar fi inceput sa critice lista de candidati la europarlamentare, in care Cristi Preda era cap de lista, pe durata campaniei electorale, ar fi fost un semn de democratie in partid ? Eu cred ca nu.

  Apreciază

  1. Aduceți niște argumente de bun simț pe care nu le combat dar nu cred că Prigoană are șanse să-l depășească pe Oprescu.
   Să nu uităm că voia la un moment dat să ia îndemnizație pentru creșterea copilului său ultim. Și concediu pentru creșterea lui !
   Prigoană a făcut niște presiuni , nu se știe care. și i-a speriat pre mulți.

   Apreciază

   1. Nu cred ca problema era daca Prigoana are sanse sa il depaseasca pe Oprescu. Intrebarea era cine se poate apropia cel mai mult de scorul lui Oprescu, pentru a salva imaginea partidului. Adica, sa piarda cat mai onorabil…..Daca ar fi candidat Cristi Preda si lua 5-8%, eu cred ca pierdea si partidul ca imagine, dar si Cristi Preda care ar fi putut, cu greu, sa justifice, in mod onorabil, un asemenea scor. Cu siguranta, tot partidul ar fi decontat, iar de Preda nu si-ar mai fi amintit nimeni. La alegeri, nu voteaza doar scriitorii, profesorii universitari…ori cei de pe acest blog…..Uneori, trebuie sa iei decizia de maximizare a sanselor, chiar daca nu toata lumea e multumita cu decizia luata…..

    Apreciază

   2. Sergiu, am să-ți spun un adevăr. Puțin îmi pasă de faptul că pierd cu 8-10 % sau mai mult. Pe mine m-au pierdut de ceva timp. Nici măcar impresia că sunt cinstiți n-o mai lasă.
    Articolul l-am scris , nu îndrăznesc să spun pamflet, dar nu am vrut să lovesc mișelește în ei.
    M-am înscris în PD în ziua în care a fost suspendat președintele Traian Băsescu și nici până azi nu am carnet de partid și nu plătesc vreo cotizație. Bănuiesc că din cauza faptului că tot timpul le-am spus că am făcut această alegere pentru că am încredere în președinte.
    S-ar zice că sunt sau nu sunt ….

    Nu pot să-ți spun ce ură neîmpăcată voi avea împotriva lui Traian Băsescu dacă se dovedește , cu probe adevărate nu din cele pe care ni le tot flutură USL-ul și toți informatorii securității , că el precum Iliescu patronează toate hoțiile.
    Mă nemulțumește faptul că se promovează un om a cărui avere e la fel de dubioasă ca a lui Năstase, Boldea, primarul de la Cluj și încă câteva sute de mii de posibili infractori dacă DNA-ul ar avea puterea să-i cerceteze pe toți.
    Nu vreau să fiu luată de proastă.

    Apreciază

  1. @Alioșa,
   Într-o țară în care un prim-procuror săvârșește un fals intelectual, adică inserează o minciună într-un inscris oficial, fabricând astfel o probă falsă într-un alt dosar, și cu toate acestea nu este pedepsit eu nu pot să spun altceva decât că nu am încredere în justiția Română.
   Citește te rog cele scrise și mai ales te rog să vezi probele scanate de mine.
   https://dictaturajustitiei.wordpress.com/2010/07/20/falsul-intelectual-savarsit-de-un-procuror-al-romaniei/
   Până la moarte eu nu o să am încredere în justiția română.
   Cu multă considerație,
   Carmen

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s