România, stat polițienesc !

După ce zeci de ani în care reprezentanții partidelor politice s-au perindat la putere mânjindu-și mâinile până la cot în borcanele uriașe de miere fără a li se întâmpla nimic , în baza unor înțelegeri nescrise, cutemelor cum zic ei, ceva asemănător omertei mafiote spun eu, a venit un ” dictatator ” la conducerea României, țară mioritică plină de jale și dor, e înscris în baladele noastre populare, un stat în care hoția se învață din fragedă pruncie iar infractorii , e drept nedovediți, dețin funcții importante și foarte importante , și , cu tupeu și nerușinare, a încălcat buna orânduială. Aceea de a închide ochii la toate matrapazlâcurile penale făcute de aleșii neamului.

Președintele Traian Băsescu a fost suspendat pentru neobrăzarea de a face public , n-am uitat că prima persoană care ne-a atenționat în legătură cu biletul colorat a fost de fapt doamna Elena Udrea, legăturile nefirești dintre dreapta politică reprezentată de domnul Tăriceanu și stânga, tot politică, a domnului Adrian Năstase, dintre suspectul Dinu Patriciu și justiția română.

Cum portocaliii se considerau apărați, doar n-o fi atât de nebun să lovească în propriul său partid și-au zis ei în barbă cu toate că nu le convenea ce se întâmpla, atunci n-au ripostat vehement.

Cum s-a îngroșat gluma și numărul cercetaților penali crește aproape exponențial, politicienii și-au dat seama că este posibil ca fiecare dintre ei să ajungă în vizorul DNA-ului și precum în povestea cu ” hoțul strigă hoțul ” au găsit de cuvință să ne aducă la cunoștință faptul că trăim într-un stat polițienesc 1

Publicat în Fără categorie

7 gânduri despre „România, stat polițienesc !

 1. @ Carmen,
  Bună seara !
  De unde se vede că POLITICA este „ curvă ” iar politicienii sunt toți o apă și-un pământ !!!
  FRUNZĂVERDE cu-a lui joc
  L-a lovit în cap pe Boc !
  Până ieri,era cel bun
  Iar acuma e nebun ???
  Cât despre labeunuteve și frustrații ce se perindă pe acolo,
  ca despre morți, NUMAI DE BINE !!!
  Invitație :
  http://aliosapopovici.wordpress.com/
  Cu respect,
  Alioșa.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s