În căutarea unui candidat pe care să-l votez I Iluminarea

Am prostul obicei de a vorbi, de a-mi spune punctual de vedere. E o mare greșeală pe care, cei care vor să acceadă într-o anumită funcție sau cei care nu vor să lovească în apropiații lor n-o fac aproape niciodată, eu însă mă încăpățânez s-o repet la nesfârșit.
La noi în oraș nu sunt probleme între USL-iști așa cum aud că se întâmplă în alte locuri.
Nici n-ar avea cum.
Foștii membrii ai PDSR-ului, deveniți între timp PSD-iști, care nu au avut un loc eligibil pe listele partidului mamă și tată, s-au mutat cu arme și bagaje la liberali și pedeliști, peciști și peremiști, de uneperiști nici nu mai vorbesc, înlăturându-i pe foștii combatanți și ocupându-le locurile.

Un prefect bine crescut

Vor candida la locale, pentru primăria Vălenii de Munte, domnul Florin Constantin  din partea partidului PSD, sper să nu-i fi greșit numele pentru  că e ultracunoscut după porecla Bebe Moacă  și nu după numele său,  domnul Ioniță din partea PDL –ului și domnul Costovici din partea partidului UNPR.
După cum ați binevoit să înțelegeți din cele scrise mai sus, toți au fost colegi de partid.
În PSD.

Ce nu v-am dezvăluit încă este faptul că domnii Bebe Moacă și Ioniță sunt afaceriști de frunte ai orașului nostru, adică aproape toate contractele cu statul…. , în timp ce domnul Cozorici este bugetar cred.
Domnul Costovici a mai candidat la această funcție și în anul 2008, după ce l-a înjurat bine și pe toate coclaurile pe președintele Traian Băsescu , din partea PDL-ului.
Atunci a pierdut.
Domnul deputat Mihai Apostolache a fost ales în colegiul nostru din partea PSD-ului. Orașul nostru , dacă nu știați, încă din anul 1990 e roșu. Cu toate că, la un moment dat, culoarea lor , a nostalgicilor comuniști, a fost albastru ei ai fost și rămas  înflăcărați ca în vremurile bune când le mergea bine.

Cum strigam odinioară, prin primăvara anului 1990 pe la mitingurile din București,

” Cine-a stat 5 ani la ruși,
Nu gândește precum Bush ! ”

la fel cred și astăzi.
Și mai cred că pe mine una nu are cine să mă reprezinte.

În mod curios, am fost invitată sâmbăta trecută la o întâlnire lărgită cu prefectul județului Prahova , domnul Adrian Dobre , și ceilalți reprezentanți ai deconcentratelor.

Gripată fiind, îmi propusesem să tac.
Tăcerea e de aur !

Eram aproape sigură că n-am să reușesc dar gânduri bune am avut la început.
Păcatul meu să fie iertat !

Se pare că audiența din teritoriu despre care vreau să vă povestesc, ca multe altele, l-au supărat pe domnul Mircea Cosma.

 http://www.observatorulph.ro/politic/articole-politic/prefectul-dobre-il-atac-pe-mircea-cosma

6 gânduri despre „În căutarea unui candidat pe care să-l votez I Iluminarea

 1. Mda!…….
  Pana mai ieri am crezut ca USL va fi o putere politica si va putea da candidati suficient de pregatiti pentru primarii.Cunoastere mai indeaproape a candidatului USL Valenii de Munte a schimbat total votul meu si sustinerea in fata amicilor si prietenilor.
  Un comportament atat de badaranesc si un limbaj de „schimbaci valutar” nu am mai intalnit decat in centrul Ploiestiului. Asteptarile mele din partea unui om care pretinde ca doreste a face bine unei comunitati(fie ea si Valenii de Munte) au fost naruite in mometul in care adresarea domnului „Bebe Moaca” a fost ceva de genul: „ce ba….”
  Bravo domnule !
  Atata timp cat un om iti vorbeste amabil,scuipa-l si arata ca tu esti „Buricul”.

  Apreciază

  1. Banii și eventual hainele de firmă nu suplinesc o educație precară.

   Nimic nu mă miră.
   Mint.
   O colegă de a mea , membră PSD, în sfârșit a recunoscut că anumiți membrii marcanți ai Prahovei, din același partid cu ea, sunt hoți.
   Asta zic și eu minune. A început să vadă.
   Deosebirea dintre votanții unora și votanții altora este aceea că noi , cei care-am votat mereu cu dreapta, i-am sancționat pe proprii noștri aleși. N-am fost captivi.
   După cum observați, spun generalități pentru că am fost chemată anul trecut la Poliția Vălenii de Munte ca să dau o declarație scrisă în care am recunoscut că acesta este blogul meu.

   Apreciază

  2. Dl Bebe MOACA nu doreste sa faca bine nimanui.

   Nu a fost capabil sa gandeasca un program de campanie si l-a copiat pe al nostru, editat in 23.03.2012 cand am organizat lansarea candidatuluil la Sala de sport a orasului .

   Ne taie toate bannerele si sunt amenintati copiii la scoala cu corigenta.

   Asa face Bebe campanie: cu oameni platiti „cu 800 ron” zic ei, noi nu am crezut ca suma ar fi asta, dar sigur sunt 200 ron, cel putin.

   si multe, mult mai multe sunt de spus,………………………….

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s