DUZINA DE CUVINTE ” Hai, pa, că v-a trecut vremea, curve bătrâne, valea ! ”

A sosit VREMEA ca politicieni noi, oamenii tineri și curați ca lacrima, să-i înlocuiască pe cei îmbătrâniți în rele.

Vă dați seama că nu mă refer la cei spălați doar cu apă și săpun pentru nu mă intereseaază câtuși de puțin FORMA ci țintesc către conținut .
Cei corupți fizic dar și sufletește , să meargă pe PUSTIE !


Sigur, mi-ar fi plăcut ca acest fapt să se fi petrecut cu SĂLBĂTICIE prin anii ΄ 90.
N-a fost să fie !
Pe atunci, aș fi făcut poate și eu parte din cei ce-ar fi venit, în TROPOT și cu CÂNTEC, mai în față pentru că mulți din cei care spun astăzi că n-au mâncat usturoi, au și acte doveditoare în acest sens , miroseau ca o ghenă necurățată de ani de zile.
N-a fost să fie !

Poate c-ar fi fost bine să-i fii gonit după ce i-am fii bătut bine cu NUIELE de MESTEACĂN, să fii distrus ÎNTREAGA generație pervertită, MUGUR cu mugur.
Am ascultat însă BLÂNDA șoaptă a inimii ce ne spunea să fim îngăduitori și iertători cu ei precum Iisus pe cruce cu tâlharul .

  Acum plătim.
   ERUPȚII continue de corupție, delațiune și  hoție de îți vine să le spui , cu candoarea celui inocent dar trezit din amorțeală și amețeală :

   ” hai, pa, că v-a trecut vremea, curve bătrâne, valea, că io-s la rând şi mi-s virgină, să ştie lumea toatăăă; ăăă. ”

 

  Citatul îi aparține unei prietene noradamian și este din” Ura noastră și mândria, e dreptate-n România ”

 Diriga Psi a propus cuvintele iar ceilalți au  scris :

scorpio, Vero, genovevadans, rokssana, virusverbalis, altcersenin,

29 de gânduri despre „DUZINA DE CUVINTE ” Hai, pa, că v-a trecut vremea, curve bătrâne, valea ! ”

 1. @ Carmen,
  Bună ziua !
  Este o vorbă din bătrâni :
  „ Să dea DUMNEZEU să-ți fie gura aurită ” !!!
  Asta ar însemna că , în foarte scurt timp vom avea un GUVERN numai din VIRGINI și VIRGINE…….!!!!!!
  Cu stimă și respect,
  Alioșa.

  Apreciază

 2. ola, d-na prefesoara!!!, nimeni in viata nu este nepatat, dar mai ales in politica,super tari pozele, dar anastasica fiind judecat de atitia ani acum a ajuns pe rol de victima politica, asa ca mare lucru nu cred ca pateste, eolianul din duda ala este idiotul de a manipulat telev si asa jurnalisti corupti, nu trebuie doar el sa priveasca printre gratii ci si moderatorii emisiunilor de caca………t, de le faceau numai vorbesc de teapa data romanilor cu FNI, DAR ASA MERITA SI ROMANII DACA VOR BANI FARA MUNCA EU NU SINT ADEPTA A NICI MACAR UN LOZ,iar marele revolutionar este libidinos la felul cum arata dar cum gindeste,cred ca si ptr asta la parasit nevasta modista, sa fii iubita.

  Apreciază

  1. Ola !
   Ary ce mai faci tu ? Ce se mai întâmplă prin țara ta de adopție ?
   De indivizii ăștia sunt sătulă până peste cap. Și de politicieni și de deontologi și de unii revoluționari.
   Te mai aștept cu drag. Mii de pupici .

   Apreciază

 3. prietena de moment noi o ducem bine, eu nu mai am incarcarea de o aveam inainte dar este bine, si pe la ei sa nasolit vtreaba ,multi pleaca in BRAZILIA la munca,iar romanii nostrii apar tot figuri noi la furat tigani si durerea mare este ca nu fura mincare ci fura parfumuri sa le vinda, , sint multi romani de se intorc in tara acum in primavara ,dar sint convinsa ca in timp se intorc am vazut la mine ca imi vine dor de tara de simt ca fac depresie, cind vin in tara in vacanta dupa 2 saptamini imi vine dor de aici sintem precum nomazii sau melcii cred ca ne-am invatat sa mergem cu casa in spate, si cred ca nu conteaza directia,iti imaginezi ca ne pregatim de acum pte la vara in august sa venim in vacanta,pupici.

  Apreciază

 4. Ziua bună, Carmen, 🙂 ” nimeni nu este nepătat” cum spune un comentariu de mai sus, si, mai ales, nimeni nu trebuie să se laude cu asta într-un angajament politic electoral. Altfel devine penibil, precum „virgina” din postare 🙂

  Apreciază

 5. 🙂 Foarte tare, nu mi-ar fi trecut prin cap sa asociez cuvintele propuse de ‘diriga psi’ cu duoamnele politichiei romanesti :)) !!…Pastram speranta macar de la un vot la altul…

  Apreciază

 6. Aucune femme élégante ne sait pas Christian Louboutin. Si vous ne savez vraiment pas, alors vous tombez derrière le rythme de la mode. Son style unique et différent est si impressionnant. Vous ne pouvez pas manquer escarpin louboutin pas cher, commander en ligne pour vous faire de la mode et de charme. Surtout ces pompes classiques, populaires et élégant cette saison.
  escarpins louboutin http://www.costaricapechepassion.com/danslavalise/about.php

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s