Domnule președinte Traian Băsescu, domnule premier Emil Boc, vă rog să nu ne discriminați pe, noi, ceilalți bugetari !

VREM SĂ NU MUNCIM PRECUM EI DAR SĂ FIM PLĂTIȚI CA TOȚI CEI CARE PROTESTEAZĂ
Imediat ce au început cursurile școlare, pe 17 ianuarie, liderii de sindicat ne-au îndemnat să intrăm în grevă generală.
Nu ne ajung banii, salariile colegilor mei tineri sunt de maxim 700 -800 lei iar cei mai în vârstă, cu vechime mare, avem rate la bănci de pe vremea când duduia economia românească.

N-am achesat la această idee, greva generală, pentru că nu ne putem permite acest lux. Nu ne putem permite să ajungem în situația de a vedea cum băncile ne pun sechestru pe imobilele noastre înghețate. N-avem bani pentru încălzirea lor.

Zilele acestea , aflând de ideea genială a USL-ului de a reboteza greva cu numele de protest pentru a-și primi indemnizațiile în timp ce ei se plimbă pe la diverse congrese și simpozioane din țările calde , m-am gândit , amintindu-mi și de ” greva spontană ” a grefierilor din anul 2009, că și noi ceilalți bugetari am putea să ne odihnim un pic pe spinarea celorlalți contribuabili. Cei care lucrează în mediul privat.

De aceea, vă rugăm domnule președinte Traian Băsescu ca să nu ne discriminați, ne-am gândit să apelăm și la CNCD, și să ne acceptați protestul.

PS Nu ne folosește la nimic schimbarea premierului.
Dați-ne banii !

16 gânduri despre „Domnule președinte Traian Băsescu, domnule premier Emil Boc, vă rog să nu ne discriminați pe, noi, ceilalți bugetari !

 1. Felicitari dictatura, pt articol!
  Chiar asa este, aveti dreptate. De ce ei sa-si ia indemnizatiile, si voi nu?
  Este o porcarie incomensurabila, bogati pana la a 7-a generatie, plang socialist de mila cetatenilor, dar demisia nu si-o dau, desi au jurat ca o vor face, nici greva nu mai fac, desi au amenintat peste tot. Totul de dragul banutilor de la parlament.
  Cata ipocrizie, cata mizerie…
  Bietii de ei, saracutii, poate vor sa le ducem noi cate o paine, o sticla de lapte ceva, basmale noi pt bonele filipineze? Eu renunt la canapeaua mea de 16 ani, are cateva arcuri rupte, dar ma rog, pt un homeless ca parlamentarii USL merge.
  Nu am cuvinte sa-mi exprim scarba fata de falsitatea acestor asa-zisi politicieni.

  Apreciază

  1. Mulțumesc pentru felicitări dar eu n-am evoluat într-atât încât să admit să primesc bani fără să muncesc.
   Cum m-aș uita în ochii elevilor mei , care așteaptă să le fiu un model, asta în cazul în care mă pot privi liniștită în oglindă , și cum aș putea să am pretenția ca ei să învețe ?
   Cât despre dezgustul pe care mi-l inspiră politicienii să știi că n-are măsură.

   Apreciază

 2. Seara bună ) Carmen, te apreciez pentru felul în care reacţionezi când dai de ipocrizie si de falsitate. În seara asta, în grădină, Mr. B a pomenit de „aroganţa ipocriziei”. Ceva ce se potriveste perfect, observ, si la subiectul acestei postări.

  Apreciază

 3. Haideţi doamnă nu fiţi răutăcioasă, toar’şii vor dona banii cu care sunt plătiţi ❗ … aşa ceva a pomenit Che Javra ! … că nu s-o întămpla, rămâne să dezbatem la anu problema, când vor vrea să facă alţii la fel … şi ştiţi povestea, primadată nu se pune 😡

  Apreciază

  1. sa-i doneze cand o sa-i primeasca de la mama lor de acasa!
   Atata timp cat NOI ii platim, sa mearga la munca, sau sa li se taie salariile, masinile, telefoanele, birourile, toate facilitatile de parlamentar!
   Si sa faca greva, intr-un tarc, in parcul Herastrau, daca tot sunt asa revoltati! In strada, in ger, sa faca greva! Nu la vilele din Washington, sau din Alpi!!

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s