„Prima analiza profesionista asupra “revoltei” anti-Basescu: Occupy Romania – Revolutia lichelelor „

A aparut prima analiza profesionista asupra “revoltei” anti-Basescu, operatiune stradala iesita din tiparul “revolutiilor” finantate de George Soros, in cazul nostru sub titulatura perfect aleasa chiar de catre protagonisti, de “Occupy Romania”. Analiza, pe care o publicam integral, este realizata de o minte stralucita, cu o evidenta cunoastere a mecanismelor razboiului secret impotriva Romaniei. “Bu­cu­reştiul a devenit un teatru de război în care două grupări din cadrul elitei politice şi economice americane îşi rezolvă disputele interne. Ultimele ac­ţiuni ale preşedintelui Băsescu au vizat distrugerea fluxurilor financiare prin care se alimentează “băieţii deş­tepţi”, care până nu demult au beneficiat de o protecţie internaţională imbatabilă”, se scrie in prima analiza coerenta asupra situatiei actuale. Concluzia si previziunea ei: “revolta” esueaza din cauza ineptiei organizatorilor. Redam integral textul ce poarta titlul editorial “Revoluţia lichelelor”, cu felicitarile noastre colegiale adresate autorului/autorilor nu fara a face insa precizarea ca “baietii destepti” in cauza sunt conectati nu numai la Washington ci si la Moscova si Tel Aviv. ”

  Pentru a citi în continuare despre această manipulare și despre  ”Revoluţia lichelelor ” dați clic vă rog pe :

http://www.ziaristionline.ro/2012/01/17/prima-analiza-profesionista-asupra-revoltei-anti-basescu-occupy-romania-revolutia-lichelelor/

19 gânduri despre „„Prima analiza profesionista asupra “revoltei” anti-Basescu: Occupy Romania – Revolutia lichelelor „

 1. parca prea dura denumirea, revolutia lichelelor, desi unii participanti sint falsi revolutionari, altii sint putori adevarate, chiulai etc.
  merg sa citesc articolul
  🙂

  Apreciază

 2. Draga mea, articolul m-a lasat cu gura cascata!
  Cum spunea cineva la inceputul anului, 2012 este anul adevarului asa ca cine nu tine cont de asta… nu face decat sa se arate in lumina asa cum e si cat de ticalos e!
  O sa ne speriem pana in decembrie de cate vom afla!
  Si ce mai e inca: nu tin deloc manipularile asa ca toate „revolutiile colorate” se vor… decolora!
  te felicit pentru combativitate.

  Apreciază

 3. Corecta analiza vis a vis unele elemente, dar premisele si concluziile sunt eronate din punctul meu de vedere… E adevarat, udrea si basescu au bagat mana in buzunarul ‘stapanilor’ – vezi actiunea sfaraiala si asociatii – dar de ce ar fi mai ok daca interesele din energie ar fi transferate catre fonduri de investitii suspecte arabe sau mai stiu eu care, si nu catre cele care au fost convenite. Pozitia articolului arata autorii ca fiind (co)interesati in varianta basescu/udrea. Doi la mana, basescu a devenit total inutil stapanilor de peste ocean – nu mai poate impune rosia montana nici alte tunuri impotriva tarii astea, si autoritatea sa este deja zero.. Niciun stapan nu pastreaza o sluga inutila si hoata pe deasupra. Vom vedea, se pare ca suntem total distrusi pe termen lung, cu si fara basescu. Dar niste pedepse pentru cei care isi vand tara nu strica niciodata.
  PS1: Verificati care sunt ‘mogulii’ din spatele respectivului ziar, ca si eu sunt curios care sunt taberele in razboi in cazul asta
  PS2: Lumea e in mod real nemultumita si umilita

  Apreciază

 4. @cola ,cred ca gresisi blogul ai destule pe care sa te duci sa-ti dai parerea, si dupa ce vad acum la telev(de la munca), este adevarata si varianta ziarul curentul,ce vor sa faca ITIC SI CU STRUL ai politicii romanesti.(ponta si antonescu), sa auzim de bine, pupici.

  Apreciază

 5. am citit analiza la tibi, carmen şi mulţumesc ţie pentru ea. nu sunt eu mare fan politică, dar chiar şi înainte să citesc acest articol aveam aceeaşi senzaţie de deja vu… al manipulării. 😦
  de data aceasta au fost uslaşii… hm.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s