Ce nu se cunoaște despre domnul Raed Arafat

Încă dinainte de Crăciun , se face mai mult de o lună de atunci, dintr-o sursă de-a mea secretă , mai credibilă decât un raport al SRI –lui, am aflat că se vrea ca serviciul de Ambulanță să fie preluat de către domnul Raed Arafat.

Domnul în cauză, un foarte bun specialist în comunicare , în cei câțiva ani de când are afacerea sa , a știut să cucerească ceea ce valorează cel mai mult în acest secol : mass-media.
Cu ajutorul mass-mediei s-au dat jos mari dictatori ai lumii, cu ajutorul ei s-au dat lovituri de stat sau au avut loc revoluții în direct.

Toate greșelile făcute de serviciul condus de domnul Raed Arafat au fost mușamalizate și cunosc acest fapt de ani buni de zile .
Eu nu dețin probele necesare, nefăcând parte din acele structuri specializate , sursa mea , despre care repet, este pentru mine foarte credibilă , nu mi le poate oferi din motive lesne de înțeles dar, în acest moment , mă situez de partea președintelui României pentru că, teamă mi-e , că nici chiar dânsul nu ne poate spune mai multe.

Nu vreau să mă trezesc cercetată pentru subminarea …, știți dumneavoastră cui.

Publicat în Fără categorie

39 de gânduri despre „Ce nu se cunoaște despre domnul Raed Arafat

  1. ola,PRIETENA, DE MOMENT ESTI CAM SINGURA CARE AFIRMI ASA CEVA, SI SINT DE ACORD CU TINE, asa este in tara razboiul incepe inainte de ar fii declarat, guristii si botanistii s-au pus pe treaba pe tembeleziuni, cinste lui rafat ce a facut cu smurdul dar tara nu se invirteste in jurul unui singur om, avem nevoie de progres de noutati,si nu cred ca BASE a sustinut ceva fara probe,in timp miticii o sa-i dea dreptate.

    Apreciază

    1. Ola ! Am stat mult pe gânduri înainte de a scrie, de fapt din decembrie mă tot gândesc, nu pentru că mi-e teamă că sunt singulară ci pentru că nu vreau să-i aduc sursei mele vreun prejudiciu.
      Dacă vă amintiți, faptul că am dat declarație anul trecut la poliție în legătură cu blogul meu iar procesele mele penale n-au avut darul să-mi facă prieteni, nu prea mă pronunț într-o problemă sau alta dacă nu mă pricep dar m-au impresionat într-un mod negativ cu laudele excesive la adresa respectivului.

      Apreciază

    1. Bună !
      Nora tu ești tare modestă dar ai fost prima care-ai dat pe blogul tău o informație importantă ca :
      ”Doctorul Arafat se afla, până-n momentul demisiei sale, într-un conflict clar de interese- ca şef al Serviciului de Urgenţă, concomitent fiind şi subsecretar de stat. Plus faptul că serviciul public SMURD se află sub patronajul unei fundaţii cu acelaşi nume, SMURD, în al cărei consiliu de conducere figurează onorabilii Emil Hurezeanu (Realitatea-USL.TV) Radu Tudor (Antena USL) Mihaela Rădulescu (Monte Carlo) etc. Dl. Arafat spunea convingător, în conferinţa de presă, că el, personal, n-are nici o treabă cu politicul. L-aş fi întrebat, dac-aş fi avut posibilitatea, dacă socoteşte că, descinzând de ceva vreme la televiziile respective, în compania unor convorbitori cu scopuri politicianiste de speţă arhicunoscută, nu cumva, tocmai dumnealui a aruncat din terenul medical în cel politic, o dezbatere, cum spuneam, de altfel foarte necesară, O asemenea “dizidenţă” nu face bine, din păcate, nici bolnavilor, nici legii respective- încă-nvăluită-n ceaţă pentru public, nici SMURD-ului însuşi. Şi nici politicului, de bună seamă. …Dar pe unde or sta ascunşi autorii legii? Ce i-o fi oprit să vină de urgenţă şi să descarcereze situaţia? ” a se vedea : http://noradamian.wordpress.com/2012/01/10/serviciul-politic-de-urgenta-si-descarcerare/

      Abia acum televiziunile vorbesc despre faptul că doctorul Raed Arafat era președintele fundației patronate de el și lua în același timp și fonduri de la UE semnând din partea ministerul Sănătății.
      Cam la fel s-a întâmplat și cu doamna Melania Vergu.
      Pe cea din urmă au făcut-o praf jurnaliștii mogulilor, în schimb, doctorului Arafat mai au un pic și-i ridică statuie.

      Apreciază

  2. Pingback: Atat « schtiel
  3. Cuvinte cheie: iasi, Adevarul, ambulante, achizitie, proiect, european, SMURD,

    ” Reprezentanţii Consiliului Judeţean Iaşi au lansat ieri o nouă etapă a proiectului european SMURD Regional, care prevede achiziţia de utilaje moderne pentru intervenţia în situaţii de urgenţă.

    50 de utilaje noi pentru pompierii din Moldova. Vezi aici cum arată noul centru mobil de comandă pentru situaţii de urgenţă de la Iaşi (FOTO)

    Noul contract de finanţare are o valoare de 34 de miloane de lei, din care 26,8 milioane de lei reprezintă fonduri nerambursabile. În urma acestei etape din cadrul proiectelui, în judeţele Moldovei vor ajunge patru ambulanţe de Prim-Ajutor, una de reanimare, trei complexe şi două pentru incendii.

    Autospeciale moderne de stins incendii, de 200.000 de euro fiecare, aduse cu defecţiuni tehnice la Iaşi

    „Această achiziţie are ca scop reducerea timpului mediu de intervenţie cu zece minute, ceea ce poate salva vieţi. A treia cerere de finanţare vizează achiziţia de opt autoscări”, a spus Alina Popa, managerul proiectului SMURD Regional.

    Prima etapă a proiectului a fost dusă la bun sfârşit, astfel că Moldova a primit 36 de autospeciale şi un centru mobil de comandă şi control, toate în valoare de 40 de milioane de lei. ”http://www.adevarul.ro/locale/iasi/Zece-ambulante-ajunge-judetele-Moldova_0_557344760.html

    Apreciază

  4. De data asta presedintele are dreptate.Sa mai apara si altii.Smurd-ul e platit la zi,pentru ca e singur.Daca apare concurenta,mai apuca si altii,nu ia tot doar unul singur.

    Apreciază

  5. Doamna Carmen,
    Citind componenţa Consiliul de administraţie, îmi confirmă spusele dumneavoastră ! E bine că s-a discutat problema asta în ultimele două zile…se mai face puţină lumină privind interesele părţilor 😉

    Apreciază

  6. Deci nu esti chiar singura in sustinerea presedintelui in acest caz, dj. Totusi, nu poti da macar un exemplu in legatura cu erorile lui Arafat? Spune-i si tu ”pamflet” si zi-ne-o sub forma de poveste, ca sa nu intri in necazuri.

    Apreciază

  7. Seara bună, prieteni 🙂 Carmen, am dedus aspectul respectiv, de-ndată ce am aflat că smurdul-serviciu condus de arafat, si smurdul-fundaţie, sunt lucruri diferite. Mai departe firul s-a derulat logic 🙂

    Apreciază

  8. sursele astea foarte credibile, dar care nu pot oferi probe, din „motive lesne de înţeles”, sînt pentru mine un mare zero. prin urmare, dă-mi voie să mă îndoiesc de ceea ce e scris mai sus. am mai văzut şi alte informaţii din „surse demne de toată încrederea”, care s-au dovedit a fi doar maşinaţii jegoase; şi multe din ele erau venite taman din direcţia locatarului de la Cotroceni.

    Apreciază

    1. Nu mă supăr pentru că și eu , dacă aș fi de bună credință ca tine, dar aș citi pe un blog, fără să cunosc mai bine persoana, la fel ca în situația de față, asemănător mi-aș zice.
      Dă-mi voie să cred că eu am dreptate, informațiile primite au fost cu ani în urmă iar cea mai recentă în luna decembrie cum am scris deja, iar tu rămâi cu părerea ta.
      La un moment dat adevărul o să iasă la iveală.

      Apreciază

      1. cît timp nu există nici o probă clară, dar absolut niciuna, mi se pare firesc să nu aplec urechea la zvonuri. ceea ce nu e probat, e doar zvonistică. aşa că, pînă la proba contrarie, cei care fac prăpăd în ţara asta sînt o gaşcă portocalie, nu un medic sirian care a pus el pe picioare SMURD-ul.

        Apreciază

      2. @Călin, am uitat să-ți spun că eu nici măcar nu l-am văzut , de departe , pe viu pe președintele Traian Băsescu darămite să am surse cum sugerai ”venite taman din direcţia locatarului de la Cotroceni”. Nu mi-a făcut vreun bine direct sau indirect, mai mult chiar, premierul PDL mi-a micșorat salariul ca bugetar ce sunt.
        Ceea ce am aflat eu nu a fost o informație făcută de persoana respectivă ca să mă” intoxice”.
        Nu mă așteptam să-ți schimbi părerea, într-o controversă fiecare rămâne cu părerea sa anterioară disputei , e demonstrat de persoane mai competente decât mine, și cred că ar fi păcat să tranformăm lupta, care are interese mari la bază, dintre ei într-un război între noi doi pentru că eu știu bine ce spun și , asemeni ție, nu renunț la părerea mea.
        Nimeni nu te oprește să-ți exprimi părerea, e un drept constituțional iar ”dictatorul Băsescu ” n-a închis gura nimănui.
        Ca dovadă sunt toate invectivele ce se spun 24 din 24 ore pe aproape toate canalele media.
        În speranța că vei înțelege că și eu am dreptul la opinia mea, îți doresc o seară liniștită !

        Apreciază

  9. nu văd de ce am avea un război între noi, nu îmi plac conflictele, un dialog se poate purta şi civilizat. fiecare din noi are părerea lui, atît legată de Arafat, cît şi despre Băsescu. o să mă ierţi dacă prezidenţialul este ultimul (dar chiar ultimul) om din ţara asta în care aş avea încredere. asta mi se trage de la precedentele alegeri, cînd, întrebat de Turcescu dacă jură pe Biblie că nu l-a lovit pe acel băiat din Ploieşti, dumnealui s-a eschivat şi, cu mîna pe Biblie, a spus că nu l-a lovit cu pumnul în plex. ori întrebarea era alta. exemple aş mai putea să îţi dau o mulţime, dar nu cred că e cazul.

    Apreciază

    1. Oricum eu am votat în cunoștință de cauză și nu mă consider păcălită de fostul și actualul președinte. Asta nu înseamnă că nu-i înțeleg pe ceilalți.
      Pe Ion Iliescu sau pe Vadim Tudor nu i-aș fi votat nici moartă.
      Despre scena cu Biblia la fel am gândit și eu.Întâmplarea a făcut ca eu , discutând cu colegele în cancelarie, să aflu de la o colegă, care i-a fost respectivului băiat profesoară, mai multe amănunte despre acesta.

      Apreciază

  10. din surse ale mele am aflat ca foarte, foarte multi oameni sint atit de marunti, atit de autosuficienti, atit de manipulabili de presa scrisa, tv, internet, incit nu pot decit sa spun: omg
    🙂

    Apreciază

    1. Bună seara !
      N-am înțeles bine dacă-mi faci mie un reproș în legătură cu ceea ce am scris.
      În ceea ce privește această problemă care ne frământă pe noi toți, te rog să mă crezi Scorpy, mă tot frământ în legătură cu toată această manipulare și vreau să înțeleg ca o problemă pur matematică cine este cu adevărat în spatele ei.
      În luna decembrie, cei angajați la Ambulanță au fost speriați de moarte că acest sistem va fi cumpărat integral de către domnul doctor Arafat. Li s-a spus că acesta va fi singurul care o să aibă controlul serviciului 112 și li s-a spus și unde vor fi transferați. Sursa, mai mult nu spun, nu a mea ci a lor, a fost un membru marcant … PSD !!! Pe care l-au crezut toți.

      Ce s-a întâmplat de fapt ? Dintr-o dată RA se opune privatizării.

      Modul în care se purta domnul doctor Arafat și pe care l-au descris mai mulți doctori la televizor mi-a fost cunoscut de ani de zile. Înseamnă că nu m-au dezinformat.
      Medici, de culori politice diferite, nu eu, afirmau că doctorul Arafat e paranoic.

      Apreciază

  11. Mulţumesc din inimă Partidului şi Preşedintelui pentru minunatele condiţii create …
    Am constatat, cu stupoare, evident!, că medicamentelor GRATUITE pentru diabet li s-a lipit COI-plata! Sigur, evoluţia stării mele de sănătate se va îmbunătăţi, datorită minunatele condiţii create de Partidul Preşedintelui sau invers!
    Vorba lui Ceauşescu: Foaie verde de dudău, o să fie şi mai bine!

    Apreciază

    1. Dragă domnule Zamfir, toate obiceiurile tâmpite la care asistăm doar sau suntem parte , ca bolnavi care cotizăm la averea strânsă la negru, cu evaziune fiscală, a medicilor sunt de pe timpul comunismului.
      Știu , nu scriu acum mai multe pentru că mă duc la piață, că aveam un medic evreu, la care mă duceam și-l chemam acasă în vizită la domiciliul bolnavului din familia mea , care învățat de pe vremea burgheziei, nu ne spolia de bani.
      Eu cred că în orice domeniu concurența loială este benefică.
      Cât despre medicamente, în timpul prea iubitului nostru Iliescu , a trebuit s-o ameninț pe farmacistă și pe directorul spitalului că le reclam la minister dacă nu-mi dau medicamentele gratuite prescrise de medicul pediatru pentru băieții mei bolnavi.
      Exagerările în privința președintelui Băsescu sunt cele care ne radicalizează pozițiile.

      Apreciază

  12. Domnule Zamfir, COI-plata de care vorbesti se refera la vizita la medicul de familie. Nu la medicamente.
    In fine, eu sunt TOTAL de acord cu COI-plata, pt ca si-asa dadeam spaga la medicul de familie de cate ori mergeam la el. Si asistentei, ca sa ma bage la ora la care aveam programare, nu sa ma sara de la rand…
    Plus ca la medicul de familie, stateau ZILNIC LA COADA ca si la plata impozitelor pe cladiri pe 2 ianuarie, ca si la mititei, toti cei carora le lipsesc cozile de pe vremea lui Ceasca si cei care vor sa socializeze ca atunci…
    Stau multi la coada la medicul de familie, asa aiurea, iti zic sigur, ca azi l-a durut capul de dimineata, sa-i schimbe medicamentul, sau alte inventii. Nu te duci la medicul de familie decat ca sa iei reteta noua, dupa o luna, sau doua depinde. Ori cozile exasperau pe toata lumea, nu mai apucai sa-ti faci o programare!
    In felul acesta, ii mai triaza pe principiul daca vrei sa stai aiurea la coada si sa povestesti despre cate operatii ai, unor necunoscuti, si sa dai de fiecare data bani pt vizita, e treaba ta. Dar mai lasa frate si pe altii, care au nevoie de medic sa aiba acces la el! 🙂

    Apreciază

Lasă un comentariu