DUZINA DE CUVINTE ” La început a fost Cuvântul si Cuvântul era la Dumnezeu si Dumnezeu era Cuvântul ”

Offff, v-am mai spus poate, ce nefericire e atunci când că un om pătimește iar tu, ființă vanitoasă, te gândești că de vină sunt blestemele tale, c-ar fi avut un oareșce IMPACT puternic .

De ales, pentru toate vârstele

   ” Doamne, îi spui Dumnezeului tău lăuntric, știu că i-am dorit tot răul atunci dar, între timp, l-am iertat și, apoi, pedepsirea lui e mai mult o corvoadă pentru mine ! ”

  ” N-ai și Tu Doamne, acolo în Rai , un SERTAR unde să pui la dospit SENTINȚA dată , la fel cum fac magistrații români, poate la fel procedează toți justițiarii de pe mapamond , și să ne mai întrebi , așa din când în când, dacă mai dorim pedepsirea păcătosului ? ”

” Și mai vii Doamne , când vrei Tu cu o AVALANȘĂ de necazuri, unul mai nesuferit decât altul, încât simt un VÂRTEJ în cap și o ghiară în piept. ”

Din păcate, și frumoșii cu ochii albaștrii îmbătrânesc ....

    Te sucești, te răsucești, om sortit pieirii agățat de un CARLING , și te gândești , mult prea târziu ce-I drept, ce bine-ar fi fost pentru toți cei IMPLICAȚI dacă toate cele ar fi avut un altfel de curs.

LEZIUNE pe creier, Doamne păzește, de-ar fi și parcă gândurile mele, n-am îndrăzneala să fac afirmații despre alții cu toate că la fel îmi par și cele ale justiției române, n-ar PLANA, așa , alandala.

Gânduri de multe ori haotice ce au un CIRCUIT doar de ele cunoscut.

Totuși, nu știi sigur, dacă a fost NEȘANSA vieții tale să –l cunoști pe el, cel cu ochii albaștrii mai senini , atunci, decât cerul.
Ai înțeles de mult că un eveniment ce astăzi poate fi considerat favorabil mâine poate să-ți pară MALIGN. Și nu doar ție.
” Mă joc Doamne cu cuvintele, gânduri răzlețe , și nu înțeleg , cu toate că Tu ai spus-o atât de concis : ” La început a fost Cuvântul si Cuvântul era la Dumnezeu si Dumnezeu era Cuvântul ” că o ALUNECARE de-o clipă , de-o singură și unică clipă , mă poate duce în Infern.

psi ne ascultă toate durerile și suferă împreună cu fiecare iar când ne purtăm precum niște copii mari dânțuie și se bucură alături de noi :

http://rokssana.wordpress.com/2011/11/05/duzina-de-cuvinte-10-delir/

http://redsky2010.wordpress.com/2011/11/05/duzina-de-cuvinte-mistere3/

http://scorpio72.wordpress.com/2011/11/05/duzina-de-cuvinte-planul-deltaplanul/

Fără  deltaplan  le-am luat în cârligul on -line și bâșt aici : psi, redsky, anaid, grig, rokssana, dictaturajustiției, incertitudini, abisuriscorpiolabulivar,tiberiu, sara, d’agathavero, carmen, valentinacarmensimaalmanaheandy, incaunipocrit ,tudor, theodora, gabi, gabi

28 de gânduri despre „DUZINA DE CUVINTE ” La început a fost Cuvântul si Cuvântul era la Dumnezeu si Dumnezeu era Cuvântul ”

  1. Dumnezeu nu ne da mai multe decat putem indura si cu siguranta nu asculta blestemele noastre. daca are timpane sau urechi, si le astupa la auzul cerintelor noastre grotesti si profane, rezumandu-se la a privi numai ce e bun din fiecare -sper! 🙂

    Apreciază

  2. no vezi tu, draga mea, de ce prefer eu să scriu? de ce iubesc eu cuvintele şi nu vorbele? iaca… cuvintele se înşiruie frumos în poveşti. vorbele, multe aruncate în vânt, rănesc uneori, intră în carne şi în suflete şi dor…
    nu mai ştiu unde am citit sau auzit: ni s-a dat o gură şi două urechi, ca să ascultăm de două ori şi să vorbim o dată…
    … şi vreo douăsprezece cuvinte, da, da… şi ele! 😆

    Apreciază

Lasă un comentariu