DUZINA DE CUVINTE Ei bine, fiți fericiți ! Și eu m-am săturat.

După cum vă așteptați sunt cu CAPSA pusă.

Veți spune, în gândul vostru, că v-ați săturat să citiți mereu ce scriu eu despre HOȚI, TENTACULE ale mafiei din justiție sau tot felul de evaluări inițiale în învățământ care sunt , cum altfel decât, STANDARD.

Ei bine, fiți fericiți ! Și eu m-am săturat.
Am să vă povestesc despre un vis NAUC de-al meu. Imi doresc, nu e doar o toană oarecare , de ani de zile să merg în Tibet. Sunt fascinată de educația lor religiasă , de obiceiurile și mai ales de calmul lor. Faptul că din anul 2006 , odată cu terminarea căii ferate către Lhasa , transportul feroviar a devenit mai ușor, mă încurajează. Mă gândesc că într-un TREN , chiar dacă durează mai mult călătoria, poți sta mai comod decât într-un avion, n-am eu bani de clasa business, și fără teama aceea firească ce se insinuează în suflet când te vezi spânzurat în aer între cer și pământ.

TIBET

N-aveam șapte ani când am zburat prima oară cu avionul. Când am ATERIZAT la Aeroportul Băneasa, speriată de moarte , nu-mi doream decât să vină ORA de culcare și, nevăzută de nimeni , așezată comod pe CATIFEAUA moale a canapelei mele , să-mi plâng de milă pentru toate emoțiile prin care fusesem nevoită să trec.
VINOVATA , cea care hotărâse că pierdem prea mult timp cu trenul și ar fi mai bine să beneficiem de faptul că în Craiova exista un aeroport , era mama mea, o femeie modernă și emancipată pentru vremurile acelea. Tata, ca de obicei, își dăduse doar acordul.

Nu știu sigur cum voi pregăti în mod TEHNIC această expediție în acel tărâm vast de platouri inalte și vârfuri montane. Nu știu.
Mi-ar fi necesar un PARTENERIAT cu cineva documentat și experimentat dar, chiar și dacă nu voi găsi pe nimeni care să vrea să mă ajute, eu tot voi merge în Tibet.

Totul a început  la draga de Diriga Psi iar noi, cuminți am ascultat-o .

Au făcut tema deja :

, Diriga Psi, Vero,  Redski,   virusverbalis, Rokssanaיּ.s. blog, Cita , Tiberiu Orasanuיּ blog s-a ”erizat” și el printre noi, dragul de el, Blog Dיּ Agatha,

24 de gânduri despre „DUZINA DE CUVINTE Ei bine, fiți fericiți ! Și eu m-am săturat.

  1. MA ROG LA BUNUL DUMNEZEU , SA VA INDEPLINITI TOATE VISELE & SPERANTELE MULT DORITE .
    MAI ALES SA AJUNGETI IN TIBET .
    SA AMINTIM DE CELEBRUL FILM CU MINUNATUL ACTOR BRAD PITT ,, 7 ANI IN TIBET ” !
    VA UREZ DIN INIMA NUMAI EXPERIENTE DE VIATA REUSITE @ @ @ !

    Apreciază

Lasă un comentariu