Duzina de cuvinte

DEȘERTUL DIN SUFLETUL MEU

Mi-ar plăcea ca tot ce scriu să poarte  marca  mea. Să am un stil propriu, spectaculos și ușor de recunoscut. Dar, vai, cât de greu se obține o recunoaștere de către ceilalți când, nu poți să te scufunzi în adânc , în străfundul sufletului și să extragi de acolo, cu maximă onoare tot aurul gândurilor bune și sentimentelor înălțătoare.

E cald, mă simt sufletește  ca un pui dezosat  de ultima fărâmă de iubire și știu că trupul meu e perisabil ca tot ce ne înconjoară.

Capul meu, precum un calandru , îmi presează fiecare gând marginaș și pauper.

                 

Știu că dacă aș merge într-o zonă alpină , unde fiecare adiere de vânt mi-ar răcorii focul mistuitor din suflet și minte , durerea pricinuită de copii ar devenii  o povară mai ușoară.

Atunci poate aș reușii să fiu din nou eu, cea din totdeauna.

Această provocare, vine de la Psipsina : http://pisica07.wordpress.com/

Au mai răspuns provocării : carmensima scorpio72  Sara redsky valentina anaveronica     tiberiu

  blueriver, scorpio, virusache,

32 de gânduri despre „Duzina de cuvinte

 1. ce levănţică superbă şi ce minciuni îndrugi tu pe-aici… 🙂
  norocul tău că e vorba despre artă, că altfel te-aş lua cu stima de sine şi cu „poţi mai mult”. auzi, pui dezosat… 🙂

  Apreciază

 2. Observ o urma de tristete chiar de frustrare in postarea dumitale. In afara necazurilor zilnice{ inerente} ai si alte suparari ?Am sa te pun in rugaciune maine la biserica, pina atunci citeste din Sfanta Scriptura Psalmul 38…este de mare ajutor pentru oricine se simte descurajat sau indurerat de ceva. Ma voi ruga lui Dumnezeu si in seara aceasta pentru dumneata . O seara buna iti doresc in continuare!

  Apreciază

  1. Ai remarcat singurul adevăr , cel care mă doare. Îmi doresc un stil inconfundabil dar , cu toate că sunt conștientă de ”valoarea ” celor scrise de mine , nu sufăr precum personajul din DUZINA DE CUVINTE

   Eu, am o calitate , iau mai puțin în serios multe.

   Apreciază

 3. draga mea ai multa tristete in suflet si cred ca si multe probleme in viata,,eu am ajuns la o concluzie fiecare om are istoria lui in viata nu exista numai istoria unei tari, ci a fiecarui individ in parte, tu esti unica dupa mine ce am observat eu decind iti ciresc blogul,scrii cu atita fintete de iti este teama sa nu jignesti pe nimeni esti genul de persoana care din gresala alovit o musca si la urma plinge ca nu a gasit-o sa-si ceara scuze de la ea, viata merge inainte si trebuie sa cam uitam din trecutl nostru daca ne-a nmarcat mai mult, sa fim oameni si dupa mine cea ce si fac in fiecare zi sa respectam cele 10 porunci, sa ne minunam de fiecare floare frumoasa ,de fiecare persoana buna, .sa ne minunam de tot ce este in viata daca nu facem asa necazurile ne coplesesc,stiu cind esti trist ,cind esti suparat , nimica nu iti place dar eu stiu de la mine cind merg pe strada si vad ce culoare frumoasa au florile, ce cer frumos,ce frumosi sint pomii si etc,parca sint mai usoara sufleteste, scuze ortografie nu ma verific si intelegi ce vrei tu o duminica frumoasa si o saptamina frumoasa ,pupici,plec la munca.

  Apreciază

  1. @Ary, abia mâine vei vedea acest comentariu.
   E un joc. Se dau 12 cuvinte și fiecare trebuie să scrie ceva. Eu mi-am imaginat un personaj supărat. Nu știu ce am avut, poate cuvintele au fost de vină, dar sincer nu am fost supărată.
   Îți mulțumesc pentru grijă.

   M-am chinuit 30 zile să țin un regim sever iar ieri și azi am mâncat. Va trebuii să reiau experimentul.
   Aia e !

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s