16 gânduri despre „Cum vi se pare ?

 1. Și mai am o întrebare

  Cum se face că atâția anticomuniști, unul mai curat decât altul , adică niciunul colaborator al vechiului regim, am fost învinși doar de o mână de securiști infiltrați în PNȚ-CD ?

  Nu cumva, aceea de care știam cu toții pentru că erau la vedere, aveau de fapt sarcina de a ne abate atenția de la adevăratele ” cârtițe ” plasate în partid ?

  Apreciază

  1. Se pare că nu bat câmpii în ceea ce privește cârtițele infiltrate , în comentariul de mai sus mă refeream doar la PNȚ-CD, în partidele politice sau în instituțiile statului. Cei care ne tot ceartă că exagerăm când afirmăm că suntem anticomuniști convinși sau când îl susținem pe președintele Băsescu cu axa lui București- Londra -Washington .

   Se pare că am dreptate când spun că este o luptă pe viață și pe moarte.Ungurii trec prin aceleași probleme, post comuniste, numai că serviciile lor sunt mai performante și îi mai și descoperă.
   “Amabilităţile” schimbate recent de preşedintele Băsescu cu mai mulţi oficiali ruşi sunt parfum de tei faţă de tensiunile între Ungaria şi Rusia. Cauza: trei înalţi oficiali unguri arestaţi sub acuzaţia de spionaj în favoarea Rusiei. Un scandal de spionaj care poate avea efecte devastatoare pentru ambele ţări. Şi pentru NATO.” Acest citat este din articolul :
   http://nicoletasavin.wordpress.com/2011/07/12/editorialul-evz-orban-vaneaza-ungurii-care-spioneaza-pentru-rusia-de-ce-tace-putin/

   Apreciază

 2. Primeste exact ce merita. Dupa 7 ani la Cotroceni cit a implinit din toate promisiunile facute in 2004? Sa profiti de pozitia in care te afli, pentru a raspindi minciuni de genul ‘Paul Lambrino membru al Casei Regale a Romaniei’, spune mai mult decit o mie de cuvinte… Cum ajung la Cotroceni, brusc, toate majestatile lor, fara niio exceptie, devin ingrijorate ca o restaurare a monarhiei le va periclita pozitia. Si atita vreme cit Romania va pastra republica instaurata printr-un act ilegitim, tara asta va urma aceeasi linie pe care o parcurgem de 70 de ani. Am dovedit pina acum din plin ca sintem un popor ce nu se poate guverna singur. Interesele si dusmaniile personale sint mai importante decit interesul general. Aratati-mi din intreaga politica romaneasca un singur om care contrezice aceasta afirmatie.

  Apreciază

 3. Nu l-am votat pe Preşedinte nu votez din 90 când am văzut cum furau vuturilu JUDECĂTORI pe holurile tribunalului Timiş(pe Ţap l.am votat mai bine îmi tăiam mâna).Da imbecilul ăsta unde a fost până acum de ce nu a făcut scandal când se propunea punctul 8 de la Timişoara?

  Apreciază

  1. Alianța Civică a ținut o conferință la Ploiești. Un medic important de la Spitalul Colțea, nu vreau să-i dau numele, ne-a explicat cum își iubește el meseria, și-o face cu mult devotament dar, este nevoit să intre în lupta politică , pentru că intelectualii , oameni de mare caracter, stând de-o parte aduc mari prejudicii țării. Țara are nevoie ca intelectualii să se implice. Bla, bla, bla.

   L-am crezut și pentru că mi-a făcut o impresie bună l-am căutat la spital. Băiatul meu era bolnav și aveam nevoie de un sfat profesionist. Am mers la dânsul și i-am spus de conferință, de impresia bună pe care mi-o lăsase. Nu era nici pe departe omul în care poza. Nu-i băgasem tradiționalul plic în buzunar așa că a fost un fiasco consultația.

   Nu prea am mare încredere în faptul că intelectualii sunt dezinteresați când se implică. Vom avea cândva răspunsul. Vom știi ce voia domnul regizor Sorin Ilieșiu și ce nu a obținut.

   Apreciază

 4. POZA POSTATA PE BLOG IMI ADUCE AMINTE DE ROMANUL RENUMITULUI SCRIITOR MARIN PREDA ,, VIATA CA O PRADA ” !
  POLITICA CA SI VIATA SUNT CA O VANATOARE DE : URSI , MISTRETI , LUPI , CAPRIOARE , PASARI , PESTI .
  CINE ESTE SLAB PIERDE .
  LA CATE PLASE NE SUNT INTINSE DE VANATORII DORNICI SA OBTINA TROFEELE MULT DORITE !

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s