,,Năstase a găsit motivul pentru suspendarea lui Băsescu „

Oare chiar atât de proști ne crede domnul Adrian Năstase ? Oare chiar crede că vom fi de acord cu suspendarea președintelui pentru a putea el și toți corupții din România să scape de procese și de condamnare ?

Mai bine aruncă țara în haos decât să accepte că infracțiunile înfăptuite de oamenii politici trebuiesc pedpsite la fel ca și cele ale oamenilor simplii ?

Aceasta este democrația pe care o vrea impusă României ?

TRAIAN BĂSESCU , Sursa Codrin Prisecaru
,,Preşedintele Consiliului Național al PSD, Adrian Năstase, a susținut ieri că Traian Băsescu nu avea dreptul să modifice proiectul de modificare a Constituţie trimis de Guvern în aprilie 2010. În opinia sa, gestul preşedintelui este „fals în acte publice” şi un posibil motiv de suspendare. Adrian Năstase a afirmat că revizuirea Constituţiei poate fi iniţiată de către preşedintele României la propunerea Guvernului, iar Guvernul a trimis deja de un an la Cotroceni proiectul. „Întrebare pentru distinşii jurnalişti: este acest proiect de lege de revizuire identic cu cel trimis la Consiliul Legislativ de Traian Băsescu? Răspuns: în mod evident, nu. Evident, Traian Băsescu a schimbat acest proiect şi a introdus diverse alte poveşti pentru a crea mai multă agitaţie publică. Nu intru în detalii, vă rog să luaţi cele două texte şi comparaţi-le”, a spus liderul PSD.”
Am citat din :
http://www.evz.ro/detalii/stiri/presedintia-ii-rapunde-lui-nastase-seful-statului-poate-initia-revizuirea-constitutiei-9325.html

Oare chiar atât de proști ne crede domnul Adrian Năstase ? Oare chiar crede că vom fi de acord cu suspendarea președintelui pentru a putea el și toți corupții din România să scape de procese și de condamnare ?

Mai bine aruncă țara în haos decât să accepte că infracțiunile înfăptuite de oamenii politici trebuiesc pedpsite la fel ca și cele ale oamenilor simplii ?

Aceasta este democrația pe care o vrea impusă României ?

17 gânduri despre „,,Năstase a găsit motivul pentru suspendarea lui Băsescu „

  1. Nu este prima dată când vor să-l suspende. Nu este prima dată când președintele țării ne propune niște măsuri pe care nu le agrează cei care au făcut averi ilicite.
   Nu este prima dată când sunt în pericol să fie periclitate relațiile de tip mafiot dintre funcționarii statului, politicieni, magistrați , miniștrii și polițiști.

   Nici prietenul Cristi, scriu codificat, nu vrea revizuirea Constituției.

   Apreciază

 1. Ăsta zice că e profesor de drept,probabil de stâng.Unde vede IMBECILU.PROSTOVANU fals în acte publice la o propunere de modificare a constitutiei.Dar să zicem că e numa paralel cu logica şi bunulsimţ. 🙂

  Apreciază

  1. Nu vrea să fie revizuită Constituția. Nu le convine nici judecătorilor faptul că președintele Traian Băsescu este de părăre că magistrații vinovați trebuie să plătească.

   Știu că sunteți adeptul apărării drepturilor cetățenești.

   Spuneți-mi cine a fost pedepsit pentru că un om a stat în închisoare fără să fi săvârșit crima pentru care a fost învinuit ?
   Acesta este articolul cu pretextul de a nu se schimba Constituția României.
   http://cristidanilet.wordpress.com/2011/06/02/modificarea-constitutiei-comisia-venetia/

   Apreciază

   1. Eu stiu cateva cazuri: Marcel Tundrea,Viorica Visan…nimeni nu a raspuns.Procurorul ce s-a ocupat de Viorica Visan a fost prin csm,Mircea Aron este in csm.Si el a pedepsit-o eronat pe Viorica Visan.Mircea Aron este in csm si este si in iccj.
    A mai fost o judecatoare in csm care si a pedepsit-o pe Viorica Visan.Aproape tot lotul criminal a fost in csm.

    Apreciază

   2. Eu îmi aminteam doar de cazul Tundrea. Eram însă convinsă că dvs. știți mai multe cazuri. Sunteți blogger mai vechi decât mine care ani de zile fiind directoare stăteam mai mult la școală decât acasă.

    Nu înțeleg de ce magistrațiii vinovați să nu fie pedepsiți. De ce se consideră ei deasupra oricăror legi ? Miniștrii corupți vor de asemenea să nu existe o modalitate de a răspunde pentru faptele lor.

    Poate, doar în monarhiile absolutiste mai erau nobilii atât de apărați de către o lege, care era dată în favoarea lor, la fel ca și magistrații , parlamentarii și miniștrii noștri în România, acum .

    Apreciază

 2. bombonica de NASTA,POATE VREA SA SPUNA FALS IN ACTE ESTE AVEREA LUI,si ptr asta se da cu presupusul si este constient ca aceste remarci ale lui au priza la popor,mai ales in situatia in care se afla tara la oara actuala,niste cretini ca sa arate ca scade in sontaje pdl,il propun la presidentie in sondaje pe Baconschi,iar oamenii fara sa-l cunoasca ca pe vedetele tv,ITIC SI CU STRUL,ponta si antonescu si pe OGLINDA OGLINJOARA DE diaconescu,nu am nici-o culoare politica si nefiind in tara poT sa fac o paralela intre ce vrea BASE,SA FACA ptr tara,si cum este in alta tara,PRESEDINTELE,actual vrea sa respecte criteriile impuse de UE,dar cretinii din opozitie nu vor acest lucru,mare noroc am avut ca tara ca am intrat in UE,IN REST NUMAI DE BINE VA UREZ SI LA CEI CARE IMI FAC OBSERVATII DE ORTOGRAFIE DE MULTE ORI NICI NU MA VERIFIC dar cum este proverbul romanesc -cine se scuza se autoacuza.

  Apreciază

  1. De ce se opun USL-așii votului prin corespondență electronică ?
   Pentru ca românii care sunt în afara granițelor să nu poată vota.

   Le este teamă de faptul că sunt mai mulți cetățeni care văd la fel lucrurile precum dvs.

   Apreciază

 3. Este usor , sa dai vina pe altul .
  Decat sa iti asumi RASPUNDEREA .
  Cand este vorba de RASPUNDERE , anumiti OAMENI POLITICI fug fara urma pe carari necunoscute .
  DE ACEEA NU SE DORESTE REVIZUIREA CONSTITUTIEI . PENTRU A NU DA SOCOTEALA IN FATA LEGII .
  ACEI OAMENI CARE OBTIN AVERI ILICITE PE SEAMA SPAGILOR .
  MAFIA DORESTE SUSPENDAREA PRESEDINTELUI .
  ASTFEL LEGILE STATULUI FIIND INCALCATE .

  Apreciază

 4. ,,Năstase a găsit motivul pentru suspendarea lui Băsescu “ Dictatura justitiei I was suggested this website by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my problem. You are wonderful! Thanks! your article about ,,Năstase a găsit motivul pentru suspendarea lui Băsescu “ Dictatura justitiei Best Regards Yoder Veronica

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s