De când vorbim despre sindicalistul Petcu a încetat campania împotriva domnului Blejnar!

Cel care nu se sperie de nimeni şi de nimic, domnul Marius Petcu
Seri lungi de iarnă-primăvară am asistat la atacuri televizate împotriva unui om, domnul Sorin Blejnar

Nu mai vorbeşte nimeni despre domnul Sorin Blejnar. Chiar şi liderii cei mai vocali au tăcut. Mă bucur. Nu mai am încredere de mult în mişcarea sindicală. Din anul 2008 nu mai plătesc cotizaţia de membru de sindicat.

Tăcerea în legătură cu domnul Blejnar mie personal mi se pare tare edificatoare. Au atacat ca nişte şacali zile în şir dacă nu chiar săptămâni sperând să îi sperie pe decidenţii politici. Nu le-a reuşit. Ba, mai mult cred că bătălia asta au cam pierdut-o

Când, în 2008, premierul Tăriceanu a declarat că nu v-a aplica legea de majorare a salariului cu 50% noi, toţi dascălii am semnat pentru începerea grevei generale.Pentru că se hotărâse data începerii grevei generale am declarat şi eu greva foamei cu acelaşi scop şi în aceeaşi zi. !8 noiembrie 2008. Greva generală nu s-a mai declanşat. Liderii noştri au făcut înţelegeri secrete cu guvernanţii iar noi am rămas cu salariile …

13 gânduri despre „De când vorbim despre sindicalistul Petcu a încetat campania împotriva domnului Blejnar!

   1. Butonul de „trimite” e mai jos, nu se vede în fereastră dacă intri cu Internet Explorer… Atunci trebuie să te uiţi pe bara de jos a ferestrei de Explorer, în dreapta, unde poti regla „zoom-ul” de la 100% la 75%, şi va să apară şi butonul de „trimite”… După aceea trebuie să reglezi iar la 100%, altfel orice site ti se va vedea la prima deschider mai mic…

    Apreciază

 1. Servus!

  Politica editorială a trusturilor de presă, a devenit nu informarea publicului ci, impunerea în spaţiul politic, a agendei patronilor lor.

  Cît despre aşa zişii lideri sindicali ce să mai vorbim ?
  Vorbesc de la sine, averile lor, pe cine reprezintă aceştia, de fapt.

  Apreciază

   1. Carmen,

    Singura – şi probabil – definitoria problemă – a societăţii române, este din păcate, lentoarea.

    Nu suntem capabili să decelăm între interesul nostru ca naţie şi interesul nostru ca indivizi aparţinători unui întreg.

    De aici, lentoarea subsumării noastre, unor idei de folos general.

    Din păcate, prea multe dintre ideile generoase care ar trebui să ne forjeze către un scop comun, se pierd în politicianismele de doi bani, fie aceste idei, politicianisme ale politicienilor, politicianisme ale sindicaliştilor sau, politicianisme desuete ale unor bloggeri.

    Apreciază

 2. Ce frumos te-ai exprimat!

  Eu rămâneam, la început, blocată de răspunsurile unor bloggeri.
  Am căutat să scriu întâi pe bloguri ale opozanţilor. M-am gândit că argumentând logic se poate conversa chiar şi contradictoriu.
  Unora le lipsea bunul simţ iar când răspundeau la un comentariu parcă ar fi fost blocaţi şi nu puteau sau nu aveau voie să spună decât ceva anume.

  M-am gândit că, ori nu înţeleg ce se întâmplă, fiind orbiţi de invidie,ură sau poate neputinţă, ori urmăresc obţinerea unei funcţii atunci când opoziţia va ajunge la putere.

  Pe alţii îi bănuiesc că ar face politică pentru actualii. Bunul simţ ne demonstrează, de fiecare dată, că oricine poate să greşească şi deci şi actualul guvern.

  De aceea, de câte ori este vorba, scriu afirmând că îmi place modul în care se exprimă cei care se întâlnesc în Grădina de Hârtie şi cei care comentează pe Politeia.Bunul simţ le lipseşte celor care sunt ,cum bine aţi spus,politicianiştilor.

  Apreciază

 3. N-am niciun merit, Carmen… Am luat toate variantele posibile, prin eliminare… Când foloseşti ca browser Mozilla Firefox nu apare problema asta, pentru că pagina se recalibrează automat… În Internet Explorer însă…
  Noapte bună!

  Apreciază

  1. România Curată are obiceiul să cenzureze comentariile? Am reuşit datorită ţie să-l trimit şi văd că nu a apărut până acum. Am să mai trimit unul dar mi-am făcut o părere proastă şi despre ei dacă cenzurează. Nu am înjurat pe nimeni.

   Apreciază

  2. Eşti tu modest. Ieri, toată după amiaza m-am chinuit ca să pot trimite comentariul. Eşti profesionist.

   Poate o dată, când ai timp , mă înveţi cum pot să folosesc ce mi-ai făcut tu şi îţi mulţumesc din nou. Cum să preiau să postez şi eu blogurile pe care le citesc cu drag. Sper să-mi fac şi eu curăţenie de Paşte pe blogul meu.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s