Nu am curajul să fac publice numele parlamentarilor prahoveni care fac trafic de influenţă în justiţie

,,Ponta – liderul conjuraţiei inculpaţilor pesedişti,,”M-am întors din vacanţă mult mai normal” (Victor Ponta - Romania libera)
Şeful Poliţiei, chestorul Liviu Popa: "Avem peste 7.000 de poliţişti cercetaţi şi sancţionaţi disciplinar"

După cum se cunoaşte din istorie, totdeauna există unul care să şoptească la urechea cuiva, informaţii ce sunt top secret. Aşa e firea omenească!

Eu, de când am pornit războiul meu de gherilă , nu mai am curajul să trec strada decât pe zebră. O prietenă mi-a povestit cum, la Braşov, în urma unui accident de circulaţie mortal, s-a schimbat locul zebrei. Noaptea. O fi sau nu adevărat, eu trec strada doar după ce mă uit bine, să nu mă calce vreo maşină cu însemnele poliţiei. Doar s-a mai întâmplat.

Alţii au însă curajul să vorbească.

Veţi găsi mai multe pe blogul de unde , am furat fotografia graţiosului Ponta. A Micului Titulescu!

http://romanicablues.wordpress.com şi unde ,dacă îl vizitaţi , veţi găsi şi alte amănunte.

PS. Sper să nu mă cheme şi Poliţia Municipiului Bucureşti , ca să mă roage, să dau o declaraţie scrisă în legătură cu modul în care am intrat în posesia pozei! Şi DNA-ul să nu se sesizeze în legătură cu informaţiile STRIC SECRETE !

Publicat în Fără categorie

5 gânduri despre „Nu am curajul să fac publice numele parlamentarilor prahoveni care fac trafic de influenţă în justiţie

 1. Da, fain ficior Ponta. Mie-mi place oja…:D …Pink
  Să vezi când te întrabă Oana Niculescu-Mizil de ce îi foloseşti hainele… 😀
  Pontănel săracu e mai bleguţ, aia e matracucă rău. Are cui semăna.
  Să nu te superi, dar văd ai dorit ca lincurile să fie inactive? Cred ce e de undeva de la setările blogului.

  Aia cu cei 7000 cercetaţi e tare de tod, dar mi-a plăcut şi mai tare declaraţia cum că sunt o mulţime de beţivi. şi eu ştiu o grămadă.

  Apreciază

 2. Azi v-am descoperit, am sa imi fac timp sa va citesc. Demersul dumneavoastra este interesant, poate si util(daca au fost reactii pozitive), necesar si aproape singular; daca gresesc, inseamna ca mai am nevoie de informatii. Le astept.

  Apreciază

 3. Aveţi dreptate!

  Au citit aproape 10000 de persoane dar, foarte puţine, au avut o reacţie.Ca să dovedesc că astfel de lucruri se întâmplă în România am scanat documentele deţinute şi le-am postat.

  Le înţeleg tuturor atitudinea pentru că şi eu, până să apelez la justiţie , dacă mi s-ar fi spus că magistraţii încalcă legea, nu aş fi crezut. Ceilalţi din jurul meu, care avuseră procese, m-au atenţionat. Nu puteam crede. Mai degrabă credeam că mă mint, că nu vor să recunoască faptul că nu aveau dreptate.

  Mi-am propus ca toate dosarele mele să le postez mai întâi pe acest blog iar mai târziu să fac o lucrare, precum cele de master sau doctorat şi să demonstrez cum se încalcă legea ăn România de către magistraţi.

  Primul pas : nu se înregistrează plângerile penale
  Pasul al doilea lea :se lasă plângerile să zacă într-un sertar, a la long.
  .
  .
  .

  Magistraţii noştri sunt maeştrii în a se face că o probă nu există la dosar sau, şi mai grav, la a fabrica probe.

  După ce termin cu procesele, care nu îmi schimbă cu nimic viaţa, este vorba doar de apărarea demnităţii mele, vreau să fac un ONG.

  Ong-urile pe care le cunoaştem ,precum sindicatele îşi negociază funcţiile.

  Ştiaţi că actualul preşedinte al Consiliului Naţional de Combatere al Discriminării a fost preşedintele unui ONG, din fruntea căruia a atacat CNCD-ul până a fost numit preşedinte?!

  Apreciază

 4. Îţi mulţumesc pentru faptul că refuzi resemnarea… Suntem „vecini”, măcar de judeţ aş putea spune, iar în urbea noastră – Urziceni – o vorbă a făcut carieră: decât să-ţi angajezi un avocat e mai ieftin să-ţi cumperi un judecător… Sunt sigur că nu-i vorba de-o stare de fapt izolată ci mai degrabă de-o stare de spirit generalizată… Ce crezi?

  Apreciază

  1. Judecătorii sunt mai ieftini dintr-un motiv foarte simplu.
   Ei au un venit sigur de la stat şi salariu lor este substanţial.
   Eu am o facultate, gradul I, master în management educativ, ultimul nu se plăteşte şi după 31 ani vechime primesc un venit de 1400 lei iar un judecător cu 12 ani vechime primeşte un venit lunar, oficial, de 5400 lei noi.

   Avocaţii, fostul meu soţ şi cunoştiinţele noastre, neavând ca şi clienţi interlopi sau anumiţi patroni, ci oameni simplii se mulţumesc cu onorarii mai mult decât decente. Este mult mai avantajos să mituieşti direct judecătorul decât prin interpuşi care îşi vor şi ei partea.

   Soţul meu, acum vreo douăzeci şi ceva de ani, a văzut cum, un judecător care i-a cerut cafea, nu se găsea în comunism, pentru a o da unei alte persoane, şi-a însuşit pachetul.

   Nu mă resemnez pentru că aşa mi-e felul.
   Ar fi mult mai eficient dacă mi-aş uni forţele măcar cu ,,vecinii,,.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s