II Cum înfierează judecătorii, sub protecţia anonimatului, cu mânie proletară !

Când interesele o cer nici chiar magistraţii nu mai sunt uniţi! Motivul adevărat al dezbinării este invidia , un sentiment vechi de când lumea şi deloc nobil

Un prim procuror, d-na Glican Ana Maria a săvârşit un fals intelectual, care a constituit probă într-un alt dosar penal cel în care era pârâtă procurorul Otilia Iosifescu . Falsul intelectual, dacă ar fi să ne luăm după Codul penal, se pedepseşte pentru că este o infracţiune gravă. Magistraţii României au găsit de cuvinţă ca aceeastă infracţiune , de cele mai multe ori , să se facă, frumuşel, că nu există
În cazul d-nei prim-procuror Glican procurori şi judecători s-au grăbit să găsească motivaţii mai mult sau mai plauzibile ca să o salveze. Au fost uniţi şi nimic nu i-a dezbinat
.

Pe site-ul Lumea Justiţiei se postează o fotografie.
Mulţi judecători, foarte mulţi, au înfierat cu mânie proletară pe preşedintele noului CSM, d-nul Horaţiu Dumbravă, pentru că el apare în fotografie.

Un fals intelectual săvârşit de un procuror nu reprezintă nimic grav în viziunea magistraţilor, în schimb, faptul că un judecător petrece şi, eventual, se şi îmbată este absolut de neiertat

În rândurile de mai jos vor fi comentariile preluate de pe site-ul http://luju.ro şi care demonstrează cât de înţelepţi sunt cei care ne hotărăsc soarta prin instanţe:crina — 22-01-2011 16:16
Citez pe DE CE?:
In loc sa comentam atat fotografia si sa ne pozam excesul de moralitate mai bine ne-am intreba DE CE A FOST PUBLICATA SI DE CE ACUM?
Pe cine deranjeaza Dumbrava? Pe cine deranjeaza blocarea numirilor pe interese la ICCJ? Pe cine deranjeaza o noua ordine la CSM si razboiul declarat lipsei de integritate. Hai sa fim mai inteligenti decat cei ce pun in circulatie astfel de marsavi!

Repet informatia de mai sus, preventiv anti-cenzura:
„Fotografia este din 2008, de la o petrecere in spatiu inchis,respecti v o pensiune inchiriata integral. De fata au fost numai colegi. Fotografia a fost facuta de Calin Dragos, judecator la CA Bucuresti, pe aparatul lui foto si a fost pusa in circulatie in 2010 in timpul campaniei electo rale a lui Dumbrava.”

,,Daca este adevarat faptul ca fotografia a fost furnizata de Dragos Calin ar trebui ca, in semn de protest, toti majistratii sa se retraga de pe forumul pe care il administreaza, acesta nemaireprezentand, din punctul meu de vedere, un spatiu adecvat in care sa ne impartasim ideile.

Pacat daca este vorba de un magistrat! Una astfel de lucru ar trebui sa trezeasca indignarea, nu faptul ca un judecator in timpul liber a mers la o petrecere si s-a distrat.,,

# Lidia Craiu 21-01-2011 19:18
Sunt absolut consternata, credeam ca CSM are in sfarsit un presedinte integru, dar mai ales DEMN. Este rusinos pentru magistratura sa fim pusi in atare situatie, si reprezentati de un presedinte cu asemenea apucaturi. Nu exista alta solutie decat DEMISIA!

CSM 21-01-2011 22:50
CODUL DEONTOLOGIC AL MAGISTRATILOR
Capitolul V: DEMNITATEA SI ONOAREA PROFESIEI DE MAGISTRAT
Art. 21: Atat in exercitarea atributiilor profesionale cat si in afara acestora, magistratii sunt datori sa se abtina de la orice acte sau fapte de natura sa compromita demnitatea lor în functie si in societate. Magistratii trebuie sa apere prestigiul puterii judecatoresti printr-o comportare adecvata in relatiile cu justitiabilii, cu colegii, cu reprezentantii celorlalte organe ale statului, cu intregul corp social.

Cristi P. Sturzu. 22-01-2011 14:20
Helău…CSM, Codul deontologic….aplicarea unitara a jurisprudentei interne. Ring ză bel? Nu cred.
Fleming 22-01-2011 11:54
Afara cu Dumbrava din magistratura. Puterea judecatoreasca nu e bodega. Judecatorul trebuie sa se abtina de la orice acte sau fapte de natura sa compromita demnitatea lor în functie si in societate. Daca a fost prost sa se lase fotografiat in public cum bea pana cade pe jos, n-ar ce cauta printre magistrati. Cum vina asta sa-ti pui coif in cap cu lozinca „fara spaga”, asta e lucru de gluma la un magistrat. Cum poate Dumbrava sa mai judece in CSM, pe linie disciplinara, un alt magistrat care a tras o betie in public, cand la el asa ceva e normal? Din cauza unor asemenea colegi avem imaginea atat de sifonata!!!!!

Judecator 21-01-2011 19:35
Sunt mut de uimire. In viata mea am evitat de cand am imbratisat aceasta profesie sa ma afisez macar la un restaurant, pentru ca persoana mea sa nu poata ajunge vreodata motiv de barfe sau speculatii. Este impardonabil pentru un judecator, indiferent care ar fi el, sa se produca intr-o asemenea maniera in public, chiar si in fata unor colegi. Imi pare nespus de rau ca justitia romana nu-si poate castiga respectul cuvenit in societate. Nespus de rau imi pare si imi cer scuze in numele sistemului pe care il reprezint pentru cele intamplate.
Manitu 21-01-2011 19:43
Sa vedem daca asociatiile profesionale ale magistratilor, care apara imaginea puterii judecatoresti vor reactiona cum se cuvine. Sau va fi iar presa de vina ca intra in viata intima a oamenilor? Daca Inspectia Judiciara a Consiliului Superior al Magistraturii nu va promova actiune disciplinara in acest caz, institutia poate sa inchida portile
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat

Demisia 21-01-2011 19:44
Demisia, domnule, Dumbrava! Cum ati putu intr-un spatiu public, intr-un restaurant sa va produceti in asa hal? Demisia, si cat mai curand, altfel nu ne mai spala nici Dunarea intreaga…

NUTI 21-01-2011 19:48
Integritate si demnitate, nu??? Pai ce faceti domnule presedinte, ziua strangeati tabele cu semnaturi si noaptea va spargeati in figuri??? Frumos, sunteti imaginea fidela a sistemului judiciar: pe afara e vopsit gardul (aveti robe misto, ce e drept) si inauntru e leopardu’ (dvs cu sticla de bautura in san)!!!! Sa va fie de bine, v-ati facut datoria, puteti sa ne lasati. Va rugam chiar!
Kundalini 21-01-2011 20:18
Mai lipseau Monica Macovei si Gregorian Bivolaru si iesea cea mai tare integrare in absolut Sua poate erau, dar nu se vad in poza
Florian 21-01-2011 20:22
Rai mai sunteti cu totii, s-a distrat si omul un pic dupa stresul de la instanta si gata ati sarit pe el cu picioarele. E devarat, ca judecator nu trebuia sa se expuna intr-o asemenea situatie. Asta spune multe despre domnul judecator, s-ar putea sa aiba si alte vicii ascunse. Oricum, frumoasa dezvaluirie, felicitari celor de la showbiz.ro
http://www.showbiz.ro/eveniment/7909044-horatius-dumbrava-cu-sticla-si-fara-spaga
Platica 21-01-2011 21:36
Sunt convins ca saptamana viitoare Horatiu Dumbrava ne va explica ca presa e de vina pentru aparitia pozelor si ca el e o biata victima „santajata”, nu, parca asa scria in articol…
Murgu 21-01-2011 21:38
Cum e sa treci prin restauramt sa-l vezi pe asta spargandu-se in figuri, si a doua zi la proces sa-l vezi in completul care iti judeca cauza? Pai sa nu-sti vina rau? Mai poti sa ai incredere?????
JEEEEEEEENNAAAA AANT!
Vrejulic 21-01-2011 21:46
Nu e jenant, e grobian de-a dreptul; ; un magistrat care se respecta nu se comporta asa niciodata
Mama-mia! 21-01-2011 21:41
Asta e starostele judecatorilor si procurorilor din Romanica? Vai de steaua ei de justitie!
Macovei 21-01-2011 21:44
Niciunul n-ati sesizat, Dumbrava sta si in genunchi, s-a spart in break-dance si a facut de ras lozinca atat de draga Monicai „”fara spaga”
Foster 21-01-2011 22:13
Toti membri CSM, la sedinta de marti a CSM au obligatia sa-i ceara demisia lui Dumbrava nu doar din functia de presedinte, ci si din cea de judecator. In orice tara din Europa se petrecea una ca asta, demisia era primul pas.
Barzaunul 21-01-2011 22:32
Care petrecere privata ca era in restaurant? Si de ce trebuia sa-si bage sticla-n piept, sa cada in genunchi si sa-si puna coif cu FARA SPAGA? Sa-ti raspund la intrebare? In nicio tara europeana nu o sa vedeti judecatori in asemenea ipostaze. Putea sa mearga la orice petrecere dorea, si sa se pozeze, dar sa se comporte ca un JUDECATOR!!!
creste 21-01-2011 22:25
Ha, ha…da pe VICEPRESEDINTEL E ACTUAL…BALAN…GEORGE BALAN….NU L-A POZAT NIMENI CU ALCOOLUL IN NAS….NU STITI CE-ATI PIERDUT….BALET PE GHEATA CU NASUL ROSU….
horatiubachus 21-01-2011 23:01
NOUL PRESDINTE CSM, un alcoolic renumit. O spune cineva din cercul lui. Vor urma SURPRIZE!
AHA 22-01-2011 12:10
Deci, ca sa inteleg Moaca, daca presedintele Romaniei a facut show, toti judecatorii pot face la fel. Bine ca m-am dumirit!
Ce blestem pe romani sa avem asemenea magistrati!
Fleming 22-01-2011 11:47
Dupa mintea ta, hai sa ne apucam toata magistratura de baut, prin toate restaurantele si sa mintim ca eram la petrecere privata. Da, nu era cazut sub masa, era cazut in genunchi langa masa. Si era un local public, ce-or fi zis chelnerii aia si cine se mai afla in salon cand au vazut cardul de judecatori in halul ala???
Va spun eu ce e necesar aici. Dumbrava trebuie dat urgent afara din magistratura. Sper sa aiba onoarea sa-si dea demisia
Fleming 22-01-2011 11:44
Veneau de la sprit si il continuau! Ce uiti sa spui e ca un magistrat n-are voie sa bea in public si sa faca ca toti dracii. Incalca Demnitatea profesiei, iar multi care ati comentat mai sus, in apararea presedintelui Dumbrava nu sunteti decat Cristi Danilet x10 sub diferite nick-name-uri.

Nu mai mintiti cu petrecerea privata. Aia e acasa la unul sau la altul si in familie si cerc restrans. Nu intre colegi magistrati si la carciuma. Rusine!
Tortuga 22-01-2011 12:01
Pentru multi dintre comentatorii de mai sus care luati apararea dlui presedinte al C.S.M. : este degradant pentru magistrati sa apere pana la absurd ceea ce s-a intamplat, negand ori bagatelizand realitatea. Dovedeste ca unii dintre voi sunteti complici la asemenea manifestari care distrug imaginea si credibilitatea profesiei. Dl Horatiu Dumbrava ar trebui sa-si depuna demisia cel tarziu pana luni, iar C.S.M. sa dea un comunicat in care sa ceara scuze in fata natiunii pentru evenimentul neplacut.
Avocatu 22-01-2011 12:07
Bravo ziaristilor ca mai exista si sunt curajosi! Sa vada toata lumea cine ne judeca!

Sa va dau si o informatie din cercuri inalte- -Sunt citiva membri in Consiliul Superior al Magistraturii care au fost ajutati sa fie alesi de fortele de la guvernare, stiindu-se ca sunt compromisi si ca exista probe compromitatoare impotriva lor. Cei care au fost ajutati sa intre in Consiliul Superior al Magistraturii vor fi distrusi cu probe care vor ajunge in presa furnizate de aceeasi oameni din umbra. Alde H. Dumbrava si ceilalti ca el vor fi torpilati si odata cu ei si Consiliul Superior al Magistraturii de care nimeni nu are nevoie. Nu v-ati intrebat niciodata cum au reusit cativa dintre ei sa atinga tot ce si-au propus?

viva romanica 22-01-2011 14:56
primul a dat informatia cu autorul pozei ,,romanica” aseara
binenteles ca marea majoritate a informatiilor postate sub acest nume sunt sterse
moderatorii puteau sa stearga doar numele judecatorului nu si restul comentariului care era unul de bun simt
Ce nu stie lumea, e ca cel care a dat poza presei se considera a intaimergatorul justitiei
iar forumul judecatorilor de care se face vorbire este singurul spatiu privat in care cenzura este admisa, iar cine comenteaza este exclus
respectiva persoana chiar a formulat plangeri catre CSM pentru ca unii colegi de-ai sai posteaza materiale pe bloguri (Cristi Danilet a fost cercetat pentru asa ceva anul trecut, plangerea fiind inaintata tot de persoana care a dat presei poza)
In concluzie : site-ul este moderat doar daca cineva se ia de o anumita parte a CSM-ului si prietenii acestora….vorbim de cei din vechiul CSM, actualul CSM si se presupune ca vor gasi o modalitate de a fi si in urmatorul)
In rest, sunt admise jignirile (a se vedea parte din mesajele postate aici) reclamele la mediatori bancari si alte prostii
Rusine !
Nu trec si eu numele furnizorului fotografiei. Vreau sa vad daca mesajul meu ramane sau nu
Iar cei care se vor lovi in activitatea lor de ,,furnizor” sa aiba grija : omul are mintea odihnita
wikileaks 22-01-2011 14:26
Pentru ca Luju cenzureaza informatiile de aici referitoare la autorul fotografiei, data ei si imprejurarile in care a fost facuta va rog pe toti care tineti ca adevarul sa nu umble cu capul spart pe acest site sa repetati la sfarsitul posturilor voastre urmatoarea informatie. Sa vedem daca ne pot cenzura pe toti!!!!

Fotografia este din 2008, de la o petrecere in spatiu inchis,respecti v o pensiune inchiriata integral. De fata au fost numai colegi. Fotografia a fost facuta de Calin Dragos, judecator la CA Bucuresti, pe aparatul lui foto si a fost pusa in circulatie in 2010 in timpul campaniei electorale a lui Dumbrava.

Lol 22-01-2011 14:23
Adica LUJU protejeaza sursele altei publicatii? (swobiz)Hai sa numaram cu totii: 5 min? 🙂

Pentru siguranta repet si eu informatia: poza este facuta si data de Calin Dragos, judecator la CA Bucuresti, participant la chef. Poza e din 2008, dintr-un spatiu inchis, de la o petrecere intre prieteni. Nu e intr-un restaurant si nici in alt spatiu public.
Citez pe MASH:
Citez pe gabrielle:
Dragos Calin.
Era pe acolo si bea apa plata.
De la asta i se trage!

Citez pe MASH:
A dsparut penultimul post; cel in care aparea numele furnizorului fotografiei.

Sa vedem cat rezista postul asta ,,

Reclame
Publicat în Fără categorie

5 gânduri despre „II Cum înfierează judecătorii, sub protecţia anonimatului, cu mânie proletară !

 1. E drept ca orientarea mea este social-liberala! Nu m-am înscris în nici un partid,tocmai pentru a putea sa fiu propriul meu șef. Pot pune pe aici cuvintele și ideile mele! Apartenența la un partid te face sa fii încătușat în niște norme, sa te poți exprima public,în limita doctrinei de partid . Eu vreau sa ma exprim liber. O zi buna! Aceasta este opinia mea fata de disciplina de partid! Da ca ar fi sa scriu pentru bani, as scrie la sfârșitul fiecărui articol ” La sugestia…….” Cat privește articolul dvstra nu pot spune decât ce am înțeles.Templul zeiței Astraia a devenit cam toxic si necesita măsuri grabnice de decontaminare!
  ASTRAIA Zeita justitiei in mitologia greaca, fiica lui Zeus si a Titanidei Themi

  Apreciază

 2. Cam la fel cred şi afirm, despre justiţie, şi eu de ceva timp.

  În legătură cu încătuşarea dintr-un partid, cel care are puncte de vedere diferite de cele ale şefului, este marginalizat total.

  Unii, de dragul promovării într-o funcţie, sunt în stare să afirme orice aberaţii.
  Cine se mai gândeşte la imaginea publică?

  Apreciază

  1. Numele acestui blog este DICTATURA JUSTIŢIEI, pentru că, după mai mult timp,aproape doi ani, în care am reflectat la ceea ce am păţit şi la ceea ce am citit în cărţile de specialitate,am ajuns la concluzia că singura instituţie care este cu adevărat discreţionară, încălcând orice lege din România, este justiţia.
   Vă mulţumesc de vizită şi comentariu.

   Apreciază

 3. Astă seară chiar nu ştiu ce să mai zic. Cred că am pornit un război mare şi ,ca urmare, astăzi am fost anunţată telefonic de un poliţist al cărui nume nu l-am reţinut, că s-a depus o plăngere împotriva mea pentru că am depus documente, probe din dosarele penale. Revin mâine. Mulţumesc pentru comentariu.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s