Domnu’ Barbu, domnu’ Barbu, îi faceţi partid lui Vântu?

Răsturnări de situaţii au mai fost şi vor mai fi în România.
În anul 2004, când toţi cei care eram sătuli de PSD şi de Adrian Năstase ca premier ne pregăteam să votăm cu Stolo, ne-am trezit că suntem nevoiţi să votăm cu Băse.
Fost marinar, cu un limbaj de cele mai multe ori neortodox, singur a recunoscut că nu şi-a făcut studiile la un pension, era departe de profilul candidatului liberal Teodor Stolojan.
Ce am făcut noi, toţi susţinătorii fostului premier, o persoană serioasă pe care nu mi-o amintesc să fi făcut vreodată vreo glumă, darămite să danseze ţigăneşte?
E drept că, nici la Stolo nu ne-a mirat uşurinţa cu care acesta a ajuns, peste noapte, din adept al lui Ion Iliescu om de dreapta. Românul poate să înghită orice.
L-am votat deci, în 2004, necondiţionat pe primarul Bucureştilor gândind, ca de fiecare dată, că alegem răul cel mai mic.

Revenind în zilele noastre, cum credeţi că ar reacţiona cei care îl visează azi pe Dan Diaconescu viitorul preşesinte al României dacă, domnul Tudor Barbu le-ar cere să voteze cu ,, victima politică a lui Băsescu ” şi anume cu Sorin Ovidiu Vântu?

Dan Diaconescu i-a cedat patronului RealitateaTV parcă 20% din acţiuni, acest post are zilnic grijă să transmită direct de la DNA vizitelele lui DDD şi, în timpul arestării lui Vântu, cele două televiziuni au făcut front comun.

Meritul domnului Tudor Barbu, de a înclina balanţa în timpul campaniei electorale în favoarea candidatului Traian Băsescu, este de necontestat.
Tot dânsul este cel care a reuşit să adune 1.000.000 de semnături pentru susţinerea legii lui Cojocaru. În prezent, zilnic îi lămureşte pe telespectatorii postului OTV că vechile partide, care au fost la guvernare, sunt vinovate de situaţia economică a ţării şi de aceea sunt perimate.

Şi, cine credeţi că o să salveze ţara? Partidul Poporului.

Şi, cine credeţi că va fi mai potrivit pentru că va avea o mai mare susţinere ?

Reclame
Publicat în Fără categorie

Un gând despre „Domnu’ Barbu, domnu’ Barbu, îi faceţi partid lui Vântu?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s