Revin : magistraţilor nu le place să citească

 Aşa cum afirmam zilele trecute şi afirm şi astăzi, magistraţilor, organelor de cercetare penală nu le place să studieze dosarele pe care le au în lucru.

  Nu-mi permit să declar mai multe pentru că nu deţin probe. Nu înseamnă însă că nu mă îndoiesc de buna lor credinţă. Îi înţeleg pe elevii mei că nu vor să citească, că nu vor să îşi facă temele scrise, că nu vor să înveţe lecţiile predate. Mulţi se vor face zidari, electricieni, şoferi, într-un cuvânt muncitori.

Magistraţii  însă fac parte din  elita   acestei societăţi şi de la ei am alte aşteptări. Magistraţii  şi poliţiştii  care fac cercetări judiciare sunt absolvenţi ai unei facultăţi de drept   unde, pe vremea mea, se intra foarte greu, mai greu decât la matematică sau la oricare dintre facultăţile tehnice. De aceea nu pot să înţeleg de ce 1 poliţist, 3 procurori şi 1 judecător nu au văzut plângerea mea penală care se găseşte în dosarul penal nr.1416/331/2010 la fila 95.

Puteţi să vedeţi în cele 2 documente, fila  94  şi fila 45, fostă fila 44,  din acelaşi dosar nr. 1416 /331/2010 că  plângerea mea penală a fost înregistrată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte iar Poliţia din oraşul Vălenii de Munte a dispus conexarea dosarelor.

Cu toate că prefectul care a dispus o amplă ,, acţiune de verificare din partea Inspectoratului Şcolar Judeţean -Prahova, acţiune coordonată de Instituţia prefectului Judeţului Prahova ” în Adresa L157/CCDosA2/2008 din 18 Feb. 2008, către d-nul Dinu Dumitru , este domnul Nicolae Alexandri (fila 91), doamna procuror Otilia Iosifescu nu găseşte de cuvinţă să ceară audierea acestuia. (A se vedea fila 98)

Despre domnul Nicolae Alexandri se găsea în 2008 pe http://www.hartapolitica.ro şi mai multe detalii pe http://www.catavencu.ro/judetul_prahova-4405.htm/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s