Judecătorilor, procurorilor şi poliţiştilor nu le place să citească

        Un poliţist tinerel, care mi-este simpatic şi de aceea nu o să-i fac public numele, m-a rugat să nu scriu prea multe în declaraţia pe care am dat-o în faţa lui. ,, A, v-am prins! Nu vă place să citiţi.” Ne cunoaştem de ani de zile şi, de aceea, mi-am permis să glumesc cu el. A zâmbit şi a dat din cap aprobator.

     15 iulie 2010. 

 Mirată de faptul că, fostul prefect liberal Nicolae Alexandri nu este citat în dosarul nr.1416/331/2010, l-am întrebat pe domnul judecător Bălan Laurenţiu , de ce nu s-a făcut nicio cercetare în legătură cu acesta.

 ,, Nu sunt decât 2 plângeri penale la dosarul cauzei.” 

 Riscând să fiu din nou amendată mi-am expremat uimirea :

,, Nu se poate! Am făcut 3 plângeri penale şi acestea au fost conexate într-un singur dosar : 869/P/2009. Nu am fost anunţată că au fost disjuncte.” Judecătorul mă privea mirat. 

 ,, Întrebaţi la Parchet.” mi-a spus el.

 Poate că şi d-na procuror Glican Ana Maria a fost surprisă. În mod normal ar fi trebuit să ştie pentru că, era una dintre persoanele care  şi-a exprimat punctul de vedere, dând N.U.P.

   Ieri am revăzut dosarul. În dosarul parchetului nr. 869/P/2009,  la fila 6 se găseşte  prima plângere , cea împotriva inspectorului şcolar general Gheorghe Matei. La fila 9, rândul 8, în declaraţia mea din 18.01.2010 dată în faţa poliţistului scriu despre prefectul Nicolae Alexandri. La fila 91 apare clar semnătura prefectului Nicolae Alexandri .

     Mai multe detalii mâine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s