Falsul intelectual săvârşit de un procuror al României

Am postat în dreapta,  plângera mea penală înaintată împotriva  domnei prim procuror Glican Ana Maria,  pe care o invinovăţesc de săvârşirea unui fals intelectual.

Am descoperit astă seară o adresă http://anticorupţie.hotnews.ro/anchete_sesizări unde am scris următoarele:

,, 

Fals intelectual săvârşit  de cea care trebuia să ancheteze un fals intelectual, adică de un procuror

 

    În anul  2009 am făcut plângere penală împotriva unui inspector general şcolar pentru fals intelectual. Aveam mult mai multe abuzuri de reproşat acestuia dar, cum este greu să găseşti persoane care să aibă curajul de a depune mărturie în instanţă, m-am mărginit doar la plângeri ce pot fi demonstrate pe baza unor înscrisuri oficiale.

    Pentru că mi-era teamă că se va încerca muşamalizarea acestor plângeri, în timpul grevei magistraţilor am făcut o plângere penală împotriva Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte. Am ajuns la proces, iar în dosarul 7/42/2010 am descoprit, cu stupoare, că un procuror pus să ancheteze falsuri intelectuale, săvârşeşte la rândul său un fals intelectual.

   Ca dovezi,  vă trimit scanate inscrisurile oficiale pe care le deţin şi care stau la baza unei alte plângeri penale, dovezi care pentru parchet nu reprezintă nimic. Cel puţin aşa am înţeles ieri când am fost în audienţă la un procuror de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti.

 

    Pentru că,  am înţeles că oricâte probe aş avea, risc să pierd toate procesele aşa cum am păţit deja cu 2 dintre ele, mi-am făcut un blog numit dictaturajustiţiei.wordpress.com unde postez scanate toate documentele pe care le deţin şi unde le puteţi citi şi pe celelalte.

       Vă mulţumesc !

                     Carmen Amza „

Pentru că la adresa respectivă nu se puteau trimite decât 3 documente, le prezint în continuare pe toate.

După cum o să observaţi, doamna prim procuror Glican Ana Maria susţine că eu nu m-aş fi plâns  de tergiversarea cercetărilor. Ceea ce m-a mirat foarte tare, a fost faptul că domnul procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel, domnul Liviu Mihail Tudose nu s-a supărat pentru faptul că a fost minţit. Am fost în audienţă la dânsul şi, deşi l-am întrebat şi i-am arătat probele pe care oricum le-am depus de mult la parchet, acesta nu mi-a răspuns trimiţându-mă la un alt procuror. Am rămas cu întrebarea fără răspuns şi, bineînţeles acest fapt mă face să mă gândesc la diverse scenarii.

Acesta este răspunsul pe care l-am primit de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în urma unei plângeri din 21.05.2009.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova prin adresa sa demonstrează că d-na prim procuror minte. Mie,  minciuna dânsei mi se pare chiar mai grosolană decât falsul intelectual săvârşit de către inspectorul general şcolar Gheorghe Matei care, s-a dovedit mult mai rafinat. Poate că dânsa ştia că oricum nu păţeşte nimic şi , de aceea, nu şi-a luat niciun fel de precauţii. Vă daţi seama că eu pot să îmi imaginez  că un şef  important, nu ştiu cine, nu am dovezi în acest sens, i-ar fi cerut să scrie o astfel de minciună promiţându-i că nu va fi pedepsită în niciun fel, dacă falsul va fi demonstrat.

Răspunsul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte l-am primit cu o întârziere de două luni. După ce în 18.09.2009 am făcut o plângere penală chiar împotriva Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte.

A se observa  ştampila poştei.

   Doamna procuror Otilia Iosifescu recunoaşte tergiversarea chiar dacă îl învinovăţeşte pe subcomisarul de poliţie, domnul Marian Gerea.

                                                                       

Singura dată când am observat o tresărire pe chipul doamnei procuror de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, nu îi cunosc numele pentru că nu s-a prezentat, a fost în clipa când aceasta a văzut ultima dovadă.

    Când ne-am despărţit aceasta mi-a spus că poate fi vorba doar de o neglijenţă în serviciu.

,, Şi neglijenţa în serviciu este prevăzută în codul penal şi se şi pedepseşte.” i-am replicat. ,, să vedem dacă întruneşte toate condiţiile.”

După opacitatea pe care am citit-o pe chipul doamnei procuror, după felul în care s-a întunecat la chip, doamna fiind blondă, mă aştept la binecunoscutul N.U.P. Raportul pe justiţie mie  mi se pare justificat. C.S.M. -ul nu face altceva decât să le apere imaginea publică a procurorilor şi judecătorilor.

P.S. Să sperăm că HotNews chiar va fi interesată de sesizarea mea.

9 gânduri despre „Falsul intelectual săvârşit de un procuror al României

 1. draga Carmen, vad ca te lupti neobosita cu sistemul corupt. ma intreb daca ai vreo speranta? procurorul general al Romaniei – Codruta Kovesi – aprecia nu demult ca cetatenii romani care fac mai multe plangeri penale sunt considerati … procesomani, drept pentru care, atat procurorii cat si judecatorii ii privesc ca atare (cu indiferenta si dezgust)!!! eu felicit romanii care-si cunosc drepturile si se lupta pe toate caile pentru redobandire – in cazul in care le sunt incalcate. dramatic este faptul ca foarte putini au castig de cauza in instante. daca procedura penala incepe din politie, sansele de a ajunge dosarul in instanta sunt infime. NUP-urile se dau pe banda, insotite de motivatii de-a dreptul tembele care n-au nici o legatura cu legislatia in vigoare. traim intr-un stat fara drept si ne invartim intr-un cerc inchis. nu ne putem gasi dreptatea in tara – cu exceptii putine – in rest… cei care mai au putere, se indreapta spre CEDO. succes!

  Apreciază

  1. Într-o ţară normală, cu o justiţie integră, aş câştiga aproape toate procesele pentru că în dosare chiar există probe.

   Recunosc chiar şi eu că aş putea fi numită, pe bună dreptate, procesomană. Din păcate, nu am găsit o altă modalitate de a-i enerva şi astfel a-i face să greşească, chiar a dat rezultete, decât prin plângeri penale. Se simt atât de puternici şi sunt atât de aroganţi încât au început să încalce codul penal chiar în scris.
   Mai important decât rezultatul este drumul. Cu cât este mai anevoios cu atât victoria îmi este mai dragă.
   Chiar şi în acest moment mă simt mai bogată, spiritual vorbind, şi înţeleg mult mai bine ce se întâmplă în jurul meu.
   Din păcate, am senzaţia că d-na procuror general Kovesi are doar meritul de a fi o imagine pentru exterior, pentru U.E. Şi doar atât.

   Mulţumesc pentru mesaj!

   Apreciază

 2. Am văzut atâtea nedreptăți săvârșite în absolut toate etapele cercetării unei fapte penale încât, oricât mi-aș dori să pot să te încurajez în demersul tău, știu, și afirm cu toată responsabilitatea că ești parte a unui război cu câștigător antepronunțat. Departe de mine intenția de a te demoraliza, te susțin în demersul tău, dar îmi e ciudă că nu-ți pot oferi un sprijin real.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s