„ Nimic fără Dumnezeu ! ”

Domnul nostru Iisus Hristos, cel la care ar trebui să ne închinăm cu toţii

Schimbând aseară mesaje, cu domnul Tiberiu Orăşanu , despre una despre alta, am realizat ceva ce era atât de simplu încât nu realizam.

Nu îmi este teamă să mă ,,lupt ,, cu politicieni , atât de importanţi încât numele lor nici nu apare în dosarele poliţiei, parchetelor sau judecătoriilor şi tribunalelor şi, mă feresc să scriu deschis despre Dumnezeu şi credinţa mea oarbă în El, de teama de a nu trece drept ridicolă sau ,mai grav, nesănătoasă.

În timp ce alţi oameni şi-au pierdut viaţa pentru Dumnezeu şi în numele Lui, eu sărmană muritoare , îmi retrăiesc revelaţiile în secret.

Vreau de aceea, să încep prin a mulţumi domnului Tiberiu Orăşanu pentru răbdarea şi politeţea de care a dat dovadă, calităţi care mie mi-au fost de bun augur.

Vreau să-i mulţumesc de asemenea doamnei Nicoleta Savin care, printr-o postare despre Paulo Coelho, mi-a reamintit că n-am venit pe planeta Pământ doar pentru a strânge averi mai mari sau mici, pentru a mă îndopa cu mâncare sau pentru a mă lamenta în discuţii sterile.

2 gânduri despre „„ Nimic fără Dumnezeu ! ”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s